Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Brima* @ 2017 01 10, 14:42)
mamos,
pas kuria tarpininke siuntetes poterry kuprines, ir kokia kaina gavosi su viskuo ?
ar cia jau gera kaina 31-39dol ar buna pigiau ?  4u.gif

būna pigiau, praeitą žiemą siunčiausi laivu, tai gavosi 20 eur už L dydį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerijabel: 10 sausio 2017 - 13:12
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 10, 13:11)

su dabartiniu kursu tokios kainos jau nebebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 01 10, 10:50)
Ar rizikuojat liemeneles pirkti internetu? Ir kokios firmos rekomenduotumet? Dekui

Jau daug metų. Aišku atsirinkau pas mus Miglej dydžius ir perku: Chantelle, Passionata, Triumph ir kt. Perku dažniausiai DE išparduotuvėse, Amazon.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 10, 12:42)
As apie visokius tiesioginius, ka pirkau.. zooplus, esprit, oj as neturiu kantrybes  biggrin.gif

nu nežinau biggrin.gif aš jau gyriau GAP'ą, bet pagirsiu dar sykį - penktadienį apie pietus padariau du užsakymus su mokamu ship, 2 prekes iš 3 išsiuntė penktadienį, pirmadienį atvežė kurjeris bigsmile.gif vakar gavau meilą, kad ir trečią prekė išsiuntė - šiandien gavau. Greičiau nei Lietuvoje siuntos suvaikšto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2017 01 10, 13:42)
mamos,
pas kuria tarpininke siuntetes poterry kuprines, ir kokia kaina gavosi su viskuo ?

Kadangi mane irgi po truputi pradeda dominti kuprines pirmokui, o cia buvo dau pirkusiu... tai visgi ecco ar poterrybarnkids geresnes? ax.gif 4u.gif Kaip suprantu ecco dabar ecco nuolaida yra. Man rodos kaina tokia pati, kaip ir buvo perkama per masini kupriniu pirkima? rolleyes.gif Gal kas isduos paslapti, kiek gavosi pilnai su atsiuntimu i LT? 4u.gif
Atsakyti
Viktorija,

gal žinote, kur galima būtų įsigyti nebrangiai Satch kuprinę? Kiek žiūrinėju, na niekur nematau pigiau nei 89 Eu (:
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2017 01 10, 12:42)
mamos,

mane irgi domina. is leto ieskot reikia...

QUOTE(nerijabel @ 2017 01 10, 13:11)

o kaip siuncia tuo laivu? cia kai kurios tarpininkes ar visos gali? atskirai tariates del tokio siuntimo tiesiog?

Kiek is vis ta kurptine mazdaug gali svert?

Dar del dydzio nusoksiu nuo proto kol nuspresiu.... jau taip reiketu, kad butu M. iskart lengviau butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 10, 14:21)
Jau daug metų. Aišku atsirinkau pas mus Miglej dydžius ir perku: Chantelle, Passionata, Triumph ir kt. Perku dažniausiai DE išparduotuvėse, Amazon.

Viktorija,

kuriose išparduotuvėse perki? Aš esu pirkusi irgi Triumph, Chantele, bet normaliose internetinėse:

http://editionlingerie.de/

http://de.triumph.com/
Atsakyti
sveiki, matau dabar yra ispardavimas sportdirecte, ar tokios pacios kainos yra ir musu vilniaus parduotuvese, kokios yra nurodytos ju puslapi ? ir dar ar galima uzsakyti internetu o atsiimti musu parduotuveje ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra86: 10 sausio 2017 - 13:39
QUOTE(LaReina @ 2017 01 10, 14:25)
Kadangi mane irgi po truputi pradeda dominti kuprines pirmokui, o cia buvo dau pirkusiu... tai visgi ecco ar poterrybarnkids geresnes?  ax.gif  4u.gif Kaip suprantu ecco  dabar ecco nuolaida yra. Man rodos kaina tokia pati, kaip ir buvo perkama per masini kupriniu pirkima?  rolleyes.gif  Gal kas isduos paslapti, kiek gavosi pilnai su atsiuntimu i LT?  4u.gif

Man berniukiška pottery L dydžio gavosi 40 eurų, sesei mergaitiška 15 eurų.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 10, 11:42)
As apie visokius tiesioginius, ka pirkau.. zooplus, esprit, oj as neturiu kantrybes  biggrin.gif

Kiek zooplus jums eina?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 10, 14:42)
Man berniukiška pottery L dydžio gavosi 40 eurų, sesei mergaitiška 15 eurų.

man L dydzio berniukui irgi 40 € su biskiu. buvau pikta kai mergaitiskos buvo perpus pigiau
Atsakyti