Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(dangerele @ 2017 01 10, 11:50)
Ar rizikuojat liemeneles pirkti internetu? Ir kokios firmos rekomenduotumet? Dekui

man esprit patinka. kokybe gera, gerai nesiojasi ir dydziai nesokineja. amazonuose neblogom kainos buna.
Atsakyti
Mergaitės, gal kas ruošiatės pirkti iš The body shop su 40 proc. nuolaida ir galėtumėt prijungti nedidelį užsakymą 4u.gif?
Atsakyti
Kazkaip sia savaite siuntinukai neskuba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 01 10, 12:01)
Vieninteliai drabuziai, kuriu neperku internetu - dzinsai ir liemeneles 🙂 Be sansu dydi pataikyti. Bent jau man

Labai fainus liemenukus iš YOOX pirkau, džinsus vienus irgi. Pasimatuoji, jei netinka, grąžini ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 10, 12:56)
Kazkaip sia savaite siuntinukai neskuba unsure.gif

Pa rase tik nebent ketvirtadieni bus verysad.gif

Dar apie siuntinius...siunciau 19diena siunta i dvi ne Es salis. Nu ir ka. Rodunioj pragulejo iki 30dienos...
Atsakyti
gal kas amazon.co.uk perkat tiesiai į LT? (Vilnius)
norėčiau vienų batų smile.gif arba gal kas norėtų prisijungti? ax.gif
amazon
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 10 sausio 2017 - 12:41
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 10, 12:09)
Labai fainus liemenukus iš YOOX pirkau, džinsus vienus irgi. Pasimatuoji, jei netinka, grąžini ax.gif .

Nebent tada kokius 5 dydzius imti 🙂
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2017 01 10, 11:58)
Gal kas planuoja iš amazon.co.uk užsakinėt? Priimtumėt su kombinezonu trespass? kažkada visos masiškai užisakinėjom, gal kas atliekaą turit 9-10 dydį?  raudoną, žydrą arba mėlyną?
https://www.amazon.c...3...;th=1&psc=1
4u.gif

Ir mane domintu,galvoju gal verta paimt kitai ziemai ..pasisakykit kas pirkote ar patenkintos,kaip dydziai ? Mano mergina dabar 8 m 130 ,tai kitai ziemai gal 9-10 butu geras ?
Atsakyti
mamos,
pas kuria tarpininke siuntetes poterry kuprines, ir kokia kaina gavosi su viskuo ?
ar cia jau gera kaina 31-39dol ar buna pigiau ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 10, 13:21)
Pa rase tik nebent ketvirtadieni bus verysad.gif

As apie visokius tiesioginius, ka pirkau.. zooplus, esprit, oj as neturiu kantrybes biggrin.gif
Atsakyti

naudokit šėšėlių pagrindą ir laikys net ir patys pigiausi šešėliai 4u.gif kosmetikos skiltyje SM visa tema apie pagrindus... aš dar kartais tiesiog pasitepu skysta pudra, užtvirtinu biria ir dedu šešėlius... laiko visai puikiai, nors mano akių vokai ir probleminiai, užkritę 4u.gif

Dabar porą metų tęsiasi mada vokus operuoti, nekainuoja šiaip..bet turbūt į kišenę duoda kažkiek ;)

Atsakyti

Ar rizikuojat liemeneles pirkti internetu? Ir kokios firmos rekomenduotumet? Dekui

Man tai Maidenform buvo superines, jos kiek pamenu anksciau per akcijas pigios budavo, o kokybe tai super. Tik aisku reikejo dydi atsitaikyt. Siusdavausi is JAV, dabar tokiu kainu nebematau, o ir del kurso nelabai apsimoka.

Atsakyti