Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Zibute33 @ 2017 01 10, 09:40)
Gal kas kur pirkote ir galite parekomenduoti kokybiskus akiu seselius? Nu nelaiko man kiek turiu nei dienos blink.gif . Pirkau is Sarmos Loreal, Max-Faxtor-po dienos atrodo aky skaip ne dazytos  unsure.gif

Naudokit seseliu pagrinda. kazkada SM rekomendavo Urban Decay negaliu atsidziaugti
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2017 01 10, 11:43)
<p>Sveiki,gap.eu 40 %nuolaida ar galiotų dar 20% kodukas,kurį gavau į pašta?</p>

manau, negalios
Atsakyti
Ar rizikuojat liemeneles pirkti internetu? Ir kokios firmos rekomenduotumet? Dekui
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 01 10, 09:50)
Ar rizikuojat liemeneles pirkti internetu? Ir kokios firmos rekomenduotumet? Dekui

as perku victoria secret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2017 01 10, 11:43)
<p>Sveiki,gap.eu 40 %nuolaida ar galiotų dar 20% kodukas,kurį gavau į pašta?</p>

bet ne sale prekems tas 40 off.
Atsakyti
Gal kas planuoja iš amazon.co.uk užsakinėt? Priimtumėt su kombinezonu trespass? kažkada visos masiškai užisakinėjom, gal kas atliekaą turit 9-10 dydį? raudoną, žydrą arba mėlyną?
https://www.amazon.c...3...;th=1&psc=1
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuner: 10 sausio 2017 - 10:58
QUOTE(dangerele @ 2017 01 10, 10:50)

Vieninteliai drabuziai, kuriu neperku internetu - dzinsai ir liemeneles 🙂 Be sansu dydi pataikyti. Bent jau man
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2017 01 10, 09:52)
Ačiū, reik gal surizikuot.  Sūnus avi 40 dydi, kuris tik tik, tikiuosi,kad 41  bus vasara kaip tik.
Jeigu  būtú nirinčiú jungtis, galèčiau priimti. Pirkčiau DE adresu, pasidalintumèm siuntimo  išlaidas. Vilnius, bet galiú ir persiústi.

Laba. O jus kokiam sezonui juos perkate?
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 01 10, 11:40)
Gal kas kur pirkote ir galite parekomenduoti kokybiskus akiu seselius? Nu nelaiko man kiek turiu nei dienos blink.gif . Pirkau is Sarmos Loreal, Max-Faxtor-po dienos atrodo aky skaip ne dazytos  unsure.gif

naudokit šėšėlių pagrindą ir laikys net ir patys pigiausi šešėliai 4u.gif kosmetikos skiltyje SM visa tema apie pagrindus... aš dar kartais tiesiog pasitepu skysta pudra, užtvirtinu biria ir dedu šešėlius... laiko visai puikiai, nors mano akių vokai ir probleminiai, užkritę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 10, 08:30)
Norėjau paklausti ne į temą. O kiek metų jūsų berniukui? Maniškiui dvylika, bet basučių visiškai nenori avėti. Jam tik crocs po laukus, o išeigai kedus aunasi net vasarą. Jei labai jau karšta, tai prie šortų irgi tik crocs'ai tinka biggrin.gif  Pernai parsiunčiau Columbia basutes, tai gal du kartus buvo išėjęs.  Tai dabar galvoju- ar čia mano vaikas toks, ar čia amžius paaugliškas maištauja biggrin.gif

tokio pat amžiaus. Crocsu visiskai nenorejo nesiot, basutes dar karts nuo karto avèsi, o ketai buvo nr1. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vikruole @ 2017 01 10, 10:02)
Laba. O jus kokiam sezonui juos perkate?

basutes pirkčiau vasarai
Papildyta:
QUOTE(niekieno @ 2017 01 10, 08:40)
O kiek mazdaug siuntimas dasidetu?
As noreciau situ batu
https://www.amazon.d...n...;th=1&psc=1

Niekada nepirkau per de, tai nelb isivaziduoju....

gal butu po kokius 3 -4eur . Sunku pasakyt, viskas nuo svorio priklauso
Atsakyti

Prekems pilna kaina

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 10, 10:57)
bet ne sale prekems tas 40 off.

Tikrinau, papildomas 20 % negalioja 4u.gif
Atsakyti