Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(*rutuliukas* @ 2017 01 10, 07:57)
Gal patarsit, kaip superfit avalynės dydžiai? nepamažinti?
https://www.amazon.d...S...;th=1&psc=1

Kiek esu turėjusi, tai į didesnę pusę. Na ne dydžiu, bet pusę dydžio tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2017 01 09, 23:26)
pries metus pirkau windeln su viskuo 84e gavosi

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 01 10, 07:18)
Kad jie lyg kaip.tik vienu dydžiu didinti. . Bet irgi priklauso manau nuo sezono. Nes basutes tai lyg atitinka dydi. Kaip zieminiai nezinau.. bet nupirkau neseniai odinius sandaliukus 24 dydi.. tai vidpadis 16 cm.. labai gaila nes reiks pirkti dar mazesnius..

QUOTE(vabalauskiene @ 2017 01 10, 07:37)
Kiek esu turėjusi, tai į didesnę pusę. Na ne dydžiu, bet pusę dydžio tai tikrai.

Ačiū, reik gal surizikuot. Sūnus avi 40 dydi, kuris tik tik, tikiuosi,kad 41 bus vasara kaip tik.
Jeigu būtú nirinčiú jungtis, galèčiau priimti. Pirkčiau DE adresu, pasidalintumèm siuntimo išlaidas. Vilnius, bet galiú ir persiústi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rutuliukas*: 10 sausio 2017 - 08:55
QUOTE(*rutuliukas* @ 2017 01 10, 09:52)
Ačiū, reik gal surizikuot.  Sūnus avi 40 dydi, kuris tik tik, tikiuosi,kad 41  bus vasara kaip tik.
Jeigu  būtú nirinčiú jungtis, galèčiau priimti. Pirkčiau DE adresu, pasidalintumèm siuntimo  išlaidas. Vilnius, bet galiú ir persiústi.

Norėjau paklausti ne į temą. O kiek metų jūsų berniukui? Maniškiui dvylika, bet basučių visiškai nenori avėti. Jam tik crocs po laukus, o išeigai kedus aunasi net vasarą. Jei labai jau karšta, tai prie šortų irgi tik crocs'ai tinka biggrin.gif Pernai parsiunčiau Columbia basutes, tai gal du kartus buvo išėjęs. Tai dabar galvoju- ar čia mano vaikas toks, ar čia amžius paaugliškas maištauja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Stiklo: 10 sausio 2017 - 09:32
QUOTE(*rutuliukas* @ 2017 01 10, 09:52)
Ačiū, reik gal surizikuot.  Sūnus avi 40 dydi, kuris tik tik, tikiuosi,kad 41  bus vasara kaip tik.
Jeigu  būtú nirinčiú jungtis, galèčiau priimti. Pirkčiau DE adresu, pasidalintumèm siuntimo  išlaidas. Vilnius, bet galiú ir persiústi.

O kiek mazdaug siuntimas dasidetu?
As noreciau situ batu
https://www.amazon.d...n...;th=1&psc=1

Niekada nepirkau per de, tai nelb isivaziduoju....
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2017 01 09, 22:06)
Gal kas szkla.com renka?

As planuoju pirkti 4u.gif Vilnius 4u.gif jei tinka, kad dalintume siuntima ant 3, nes nenoriu rinkti didelio uzsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2017 01 10, 08:03)
Čia Dyson? blink.gif Šiaip garantija jiems 2 m,akumui taip pat,bent jau neišskyrta,kad jam negalioja.Ir aplamai daug kas turi iš pažystamų,ypač uk gyvenančių,ten jis lb.popiliarus,tikrai nieks akumu nesiskundė,po 6 m naudoja ir perka tik naujesnius modelius,bet ne dėl akumo..

Kiek pamenu ne apie Dysona.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 10, 09:30)
Norėjau paklausti ne į temą. O kiek metų jūsų berniukui? Maniškiui dvylika, bet basučių visiškai nenori avėti. Jam tik crocs po laukus, o išeigai kedus aunasi net vasarą. Jei labai jau karšta, tai prie šortų irgi tik crocs'ai tinka biggrin.gif  Pernai parsiunčiau Columbia basutes, tai gal du kartus buvo išėjęs.  Tai dabar galvoju- ar čia mano vaikas toks, ar čia amžius paaugliškas maištauja biggrin.gif

žinokit aš pati nepakenčiu basučių ir realiai jas aviu, kai jau žiauriai karšta

vaikai ta mano kol kas neprieštarauja labai prieš jas, vienas gal tik, bet jam jei ir bliuzono kraštelis iš striukės išlenda tai jau tragedija
Atsakyti

Dar apie siurblius: gal kas zinote kaip kokybe Hoover?

Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 01 10, 11:50)
<p>Dar apie siurblius: gal kas zinote kaip kokybe Hoover?</p>

Skalbimo.masinos hoover tai ne kazka.. kaip.su siurbliais nezinau.
Atsakyti
Gal kas kur pirkote ir galite parekomenduoti kokybiskus akiu seselius? Nu nelaiko man kiek turiu nei dienos blink.gif . Pirkau is Sarmos Loreal, Max-Faxtor-po dienos atrodo aky skaip ne dazytos unsure.gif
Atsakyti

Sveiki,gap.eu 40 %nuolaida ar galiotų dar 20% kodukas,kurį gavau į pašta?

Atsakyti