Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

zooplus neduoda kokiu nuolaidu pirmiems pirkimams? Ar taip kokiu kodu?
Ir per kiek laiko atsiuncia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 09 sausio 2017 - 18:13
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 09, 09:09)
Panos, gal kuri matet pas mus pirkti tokia sluota?
vartotojo įkelta nuotrauka
apacioje isistato buteliukas su skysciu plovimu/vandeniu, purski ir valai.. Gal kokia Thomas Philips?

Gal jau kas atrase, jei ne, tai info tokia - as pirkau pries pora dienu TOP SHOPE mandarine (Vilnius), dabar yra akcija -50proc, tai kainuoja 15 Euru vietoj 30Eur. 4u.gif
Atsakyti
Gal kam pravers smile.gif
ecco pavasiriniai aulinukai 20d. 30,33 Eur
ecco pavasarinukai suvarstomi 20 d. 26,98 Eur, 25 d. 32,53
ecoo juodos balerinos 24-32 d (nevisi yra) 35,97 Eur
Atsakyti
Et, o mano mergiotei 39 dydžio reikia. Tokiam dydžiui gerų pasiūlymų neišmeta...
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2017 01 09, 19:17)
Gal jau kas atrase, jei ne, tai info tokia - as pirkau pries pora dienu TOP SHOPE mandarine (Vilnius), dabar yra akcija -50proc, tai kainuoja 15 Euru vietoj 30Eur.  4u.gif

Ir kaip ji?
Ar imanoma isplauti visas grindis , ar tai labiau pavalyti demes, balas ir pan?
Skaiciau kad to flakonelio talpa nera didele
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 01 09, 17:23)
sveikos,
pirkau Landsend.de, dabar gavau laišką kur kaip suprantu prašo paskambint, o aš vokiškai nei bum bum - gal kas jau bandė pirkt ir kaip nors išsisuko nuo to skambinimo?

"vielen Dank für das Vertrauen, das Sie unserem Unternehmen und unseren Produkten durch Ihre Bestellung entgegenbringen.

Bitte rufen Sie uns an, denn wir konnten Sie telefonisch nicht erreichen.

Um Ihre neue Bestellung ausführen zu können, benötigen wir noch Angaben zu Ihrer Adresse.

Sie erreichen die Mitarbeiter/Innen aus der Kundenbuchhaltung unter unserer gebührenfreien Rufnummer 0800 90 90 300.

Für Ihre Mühe danken wir Ihnen im Voraus.

Damit Sie nicht unnötig auf Ihre bestellten Artikel warten müssen rufen Sie uns bitte gleich an."

jie nori patikslinti Jusu adreso informacija, bande patys su Jums susisiekti telefonu, nepavyko.
gal bandykite jus anglu klb klausti atsakant i ta pati laiska, kas jiems sukele neaiskumu Jusu nurodytame adrese, 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune nori prie GAP prisijungti? Turiu 33 eur po nuolaidos, trūksta 17 iki nemokamo siuntimo. Rašykit greit sandrute.uogyte eta gmail.com nes noriu eit vaikus migdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2017 01 09, 20:51)
Ir kaip ji?
Ar imanoma isplauti visas grindis , ar tai labiau pavalyti demes, balas ir pan?
Skaiciau kad to flakonelio talpa nera didele

na dar kategorisko ispudzio susidaryti nespejau, bet pas mus tu pliku grindu nera daug..kilimai, kiliminiai takai. Tas flakoniukas nera didelis, bet man jo didelio ir nereikia, nes mazai grindu biggrin.gif
Valo normaliai, stebuklu nedaro, labai isisenejusiu ir pridziuvusiu demiu aisku nenuvalo (juk cia ne koks garinis valytuvas mirksiukas.gif ), bet siaip slapiai pravalyt grindis man bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2017 01 09, 20:17)
Gal jau kas atrase, jei ne, tai info tokia - as pirkau pries pora dienu TOP SHOPE mandarine (Vilnius), dabar yra akcija -50proc, tai kainuoja 15 Euru vietoj 30Eur.  4u.gif

Dėkui!
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 01 09, 15:32)
Gal kuri uzmatet uz gera kaina
Lego traukinuka su begiais  ax.gif

Noreciau maziui 3 metu proga padovanti
nes amazone ziuriu 95 svarai kainuoja  ax.gif

LEGO Duplo 10508 Deluxe Train Set

DE 79 EUR plius siuntimas per DE
http://meinespielwel...per-Set-Neu-OVP
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 01 09, 15:11)
Sveikutes.
Gal kuri pasakys is patirties, kada geriusia ziuretis Columbia Buga kombiu ?
Reiktu kitai ziemai abiems mano zvirbliams itaisyti  ax.gif  biggrin.gif

Prieš pora savaičių amazon.co.uk XXS dydis kainavo apie 63 eur 4u.gif
Atsakyti
gal kas amazon.co.uk perkat tiesiai į LT? (Vilnius)
norėčiau vienų batų smile.gif arba gal kas norėtų prisijungti? ax.gif
https://www.amazon.c...;qid=1483992148
Atsakyti