Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sense @ 2017 01 09, 16:04)
O jis turi papildomu anthaliu? Dabar pagalvojau,kad sofa, kitus daiktus ar auto nebutu kaip siurbliuot,.

Turi gal 4? Bet 1 sakiau reiks dasipirkti, toki siaura sepetuka.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 09, 17:08)
Automobilio civilinės atsakomybės draudimas artėja į pabaigą, kaip ieškot pigiausio? Pernai kažkaip atradau pigiau nei brokeriai pasiūlė. Bet neprisimenu kaip ax.gif

Draudimas.lt smile.gif ten berods visi draudimu pasiulymai smile.gif
Atsakyti
Merginos, už kokią kainą pigiausiai matėte/ pirkote BabyBjorn gultukus? 4u.gif Jeigu gerai pamenu apie 85-90 Eur mastau.gif
Atsakyti

Ieskau dar norinciu sports direct :)

geriausia Kaunas, Siauliai...

Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 01 09, 15:59)
jei pasikrauti kelis kartus reikės - tai dar ne blogiausias variantas smile.gif aš jau guodžiausi, kad po ~10mėn naudojimo mano siurblio baterija išvis nustojo krautis, o dabar net gyvybės ženklų neberodo..
Nauja 150eur. Ir nekyla rankos pirkti, jei vėl tik tokiam laikui... Tai va gali ir taip būti.

O kol veikė - buvo didžiulis gėris man tas siurblys.

Oho... unsure.gif O baterijai netaiko garantijos? unsure.gif
Atsakyti
Ar yra koks budas sekti mytoys.de siunta Lietuvoje? Nuo 01.03 statusas nesikeicia "Die Sendung wurde im Paketzentrum bearbeitet" Nächster Schritt
Die Sendung wird weiter transportiert... unsure.gif sakau gal jau Lt..siunta kazkur..
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 09, 17:19)
Draudimas.lt smile.gif ten berods visi draudimu pasiulymai smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 09, 16:52)

Man brokeris pigiau surado siemet nei internetas. Lietuvos draudimas kaip nebutu keista su pagalba kelyje gavosi geriausia kaina smile.gif
Atsakyti
Vakare Kaune pirkti planuoju MyToys. Junkites kas dar norite 4u.gif
Atsakyti
Kam tinka dydžiai 32-33 superinė kaina Primigi https://www.amazon.c...1...;th=1&psc=1
Papildyta:
Gal kas pirkote Richter žieminius batus vaikams ir galite pakomentuoti? Žiūrinėju va tokio tipo

https://www.amazon.c...h...;th=1&psc=1
Atsakyti
sveikos,
pirkau Landsend.de, dabar gavau laišką kur kaip suprantu prašo paskambint, o aš vokiškai nei bum bum - gal kas jau bandė pirkt ir kaip nors išsisuko nuo to skambinimo?

"vielen Dank für das Vertrauen, das Sie unserem Unternehmen und unseren Produkten durch Ihre Bestellung entgegenbringen.

Bitte rufen Sie uns an, denn wir konnten Sie telefonisch nicht erreichen.

Um Ihre neue Bestellung ausführen zu können, benötigen wir noch Angaben zu Ihrer Adresse.

Sie erreichen die Mitarbeiter/Innen aus der Kundenbuchhaltung unter unserer gebührenfreien Rufnummer 0800 90 90 300.

Für Ihre Mühe danken wir Ihnen im Voraus.

Damit Sie nicht unnötig auf Ihre bestellten Artikel warten müssen rufen Sie uns bitte gleich an."
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 09, 14:57)
Tai vat man atrodo, kad cia esme ne auto dalyse, padangose, stikluose,o fransizeje...nes kur jie siulo ta draudima uz 58 eurus raso apie ta fransize, bandau kelt vel nuoroda, jei neatidaro, tiesiog uzeikit ant bile kokios masinos, visur ta pati meta
https://secure.econo...id=86081270-4d2

Esam keleta kartu nuomave masinas per sita puslapi, is principo tai viskas su jais gerai, ir kaina dazniausiai maziausia siulo, tik zinokit, kad jie yra tarpininkai ir masinos rezervacija kaskart gauni vis kitos firmos t. y. ju partneriu. O apie francize paprastai jau pirminiame pasiulyme buna parasyta, tas antrame zingsnyje ju siulomas papildomas draudimas dazniausiai yra butent nustatoma nuline francize, kai kada buna ir stiklai, padangos ir pan., bet sita kiekviena karta reikia perskaityti. Reikia zinoti, kad tas papildomas draudimas yra brokerio t.y. economycarrental ir daznai atsiimant masina nuomojanti imone dar primygtinai siulo paildomus savo draudimus, kuriu atsisakyti nera labai paprasta, neitin gaudantis sutarciu smulkiose raidelese smile.gif Plius jei kas atsitiktu vis tiek francizes ribose turetumet patys susimoketi ir tik po to, pateikus saskaita, jums grazintu pinigus tarpininkai. Zodziu esam eme ir su draudimu ir be, bet kadangi niekada iki siol neturejom problemu, tai kaip butu su grazinimu negaliu pasakyti. Ir siaip, masinu nuoma ar per tarpininkus, ar tiesiogiai dazniausiai yra siek tiek nervu reikalaujantis uzsiemimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjūna: 09 sausio 2017 - 18:04