Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mergaitės, ar gerai supratau, kad gap.uk į LT nesiunčia ? unsure.gif
Atsakyti
Gavau sms, kad pigu.lt 3 eur nuolaida SAUSIS0109 iki 17 val. (iki 20 proc sumos ir tik registruotiems nariams). Pasinaudoti 2 kartus lyg galima.
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2017 01 09, 13:20)
Taip, siunciausi per Tuki. Pirkau is Dyson ebay. Kadangi nelaikai ijungto pastoviai, tai laiko nepamatuosi smile.gif. Sautuvo principu, spaudi, kada reikia smile.gif. Pagal tech.parametrus apie 20min siurbia, Jau rasiau, kad mums apie 80kv uztenka issiurbti. Nepamenu krovimo laiko, 2 ar 3h, bet jei pritrukstam, trumpam pajungiam ir pabaigiam siurbti, nes licio baterija. Pristate zaibisku greiciu, 7dieni pirkau, 1dieni jau pas Tuki atsidure.

Jo,jo principas patogesnis,isjungi,kai perkelineji daiktus. Nes laidini,tai nevisad isjungi.
Aciu uz info,jau zinau kokio noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2017 01 09, 14:41)
Bet tai per 20 min namų išsiubt nespėčiau  unsure.gif Ar jis taip puikiai siurbia, kad nereikia pirmyn atgal brūžint? biggrin.gif Su paprastu tai generalinei tvarkai siurbiu kokią valandą minumum  biggrin.gif
Dabar tiek nusibodo tie laidiniai siurbliai, o su paskutiniu ir žiauriai grindis subraižėm (ratukai ar kas ten braižė), tai nusprendžiau, kad reikia pagaliau normalų siurblį įsigyt.
Papildyta:
Na, taip su juo valanda tikrai nepabruzinsi...bet zinokit man kazkaip uztenka, nors gyvenam 2 aukstu name biggrin.gif kilimu pas mus nedaug, gal 3 nedidukai,o grindis ka ten bruzint pirmyn atgal po kelis kart. Zodziu, pilnai pakrauto man visiem namam uztenka 4u.gif
Nieko nerodo atsidarius nuorodą.
Bet gal čia apie tai, kad dažniausiai standartinis draudimas galioja mašinos išorei (kapotui ir pan), tačiau stiklai, padangos ir veidrodėliai (lyg?) būna nedrausti. Todėl mes visad papildomai draudžiamės, vien dėl padangų, nes pradūrus taigi reikia keisti 2. Pakainuotų. Ar jei kokį akmenuką pagavus stiklą suskaldyt galima nesunkiai. Aišku, kiti to nedaro. Bet šiuo konkrečiu atveju tai nežinau, nes neatidaro jokio automobilio nuorodoj  smile.gif

Tai vat man atrodo, kad cia esme ne auto dalyse, padangose, stikluose,o fransizeje...nes kur jie siulo ta draudima uz 58 eurus raso apie ta fransize, bandau kelt vel nuoroda, jei neatidaro, tiesiog uzeikit ant bile kokios masinos, visur ta pati meta
https://secure.econo...id=86081270-4d2
Atsakyti
Gal dar kuri planuoja siustis is UCB? Prisijungciau su keliais daiktais, brukstelkit az kas priimtu. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2017 01 09, 10:57)
Gal parekomenduosite, kurie bekontakčiai termometrai geresni? Kad ir LT esančių? Nes reikia skubiai nusipirkti biggrin.gif

http://hiperfarma.tv...life-nc100.html

Šitą naudoju jau 5 metus. Pukiai tarnauja. Man dar patiko, kad ne tik žmogaus temperatūrą matuoja. kai leliukas buvo vaikas, tai ir vandens temperat0rą su juo matuodavau, nereikėjo vandens termometrų... Žodžiu, labai juo patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 01 09, 14:56)
Jo,jo principas patogesnis,isjungi,kai perkelineji daiktus. Nes laidini,tai nevisad isjungi.
Aciu uz info,jau zinau kokio noriu smile.gif

Man su siuntimu lyg 235eur (185gb+siuntimas i LT)gavosi. Draugai pirko beveik pries metus, apie 200gb mokejo, bet svaras brangesnis buvo, tai gavosi apie 300 eur. Ir su sese kalbejau, ji prie buitines technikos dirba, sake Dyson vieni is geresniu siurbliu-sluotu. Siurbimo laikas visu panasus, bet va pakrovimo, kitu net 7h.
Atsakyti
Merginos, gal tarp siu metu GAP ir UCB modeliu esat rade kokia faina pukine striuke? Suplesiau savo Esprit, tokia faina buvo, silta, patogi, dabar reikia kazka skubiai rast pakeitimui verysad.gif aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2017 01 09, 14:34)
Man su siuntimu lyg 235eur (185gb+siuntimas i LT)gavosi. Draugai pirko beveik pries metus, apie 200gb mokejo, bet svaras brangesnis buvo, tai gavosi apie 300 eur. Ir su sese kalbejau, ji prie buitines technikos dirba, sake Dyson vieni is geresniu siurbliu-sluotu. Siurbimo laikas visu panasus, bet va pakrovimo, kitu net 7h.

O jis turi papildomu anthaliu? Dabar pagalvojau,kad sofa, kitus daiktus ar auto nebutu kaip siurbliuot,.
Atsakyti
Sveikutes.
Gal kuri pasakys is patirties, kada geriusia ziuretis Columbia Buga kombiu ?
Reiktu kitai ziemai abiems mano zvirbliams itaisyti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 01 09, 15:11)
Sveikutes.
Reiktu kitai ziemai abiems mano zvirbliams itaisyti  ax.gif  biggrin.gif

paskutiniu metu visai prastai su jais...as jau kelis metus doro nieko nepagavau...prie Landsend perejau...ir labai gailiuosi...Columbia buvo geriausi
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 01 09, 17:11)
Sveikutes.
Reiktu kitai ziemai abiems mano zvirbliams itaisyti  ax.gif  biggrin.gif

Jau buvo kalbėta. Pavasarį smile.gif
Atsakyti