Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 09, 12:04)
Labas, mergaitės  4u.gif  Padėkit  4u.gif  Ar šito paltuko jau čia galutinė kaina?  matau lyg dar kodas yra, bet nerandu kur pasitikrinti, o angliškai nelabai šprekinu.
http://www.gap.eu/br...id=000232690002

Mergaites, gal kam nesunku butu brukstelt L ar XL dydziu ismatavimus? Dukra ne kudena, dvejoju del dydzio. Labausiai domina ilgis. Prie formos i mokykla noretusi ilgesnes.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2017 01 09, 12:24)
Kiek atlaiko baterija?

Du aukstus spejam issiurbti, kartais vonios kambariui nebeuztenka, bus apie 80-90kv. Istisai nelaikai nuspausto mygtuko, kol stumdai baldus ar zaislus, atleidi ir tikrai uztenka.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 09, 12:48)
Naujienlaiskio koda pritaike?

Dukra pirko iš gap.co.uk nemokamas siuntimas į UK, parveš man vasarį. Nežinau kokį kodą ji ten pritaikė. Sūnaus striukė 20,50 eur.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 01 09, 12:48)
Mergaites, gal kam nesunku butu brukstelt L ar XL dydziu ismatavimus?  Dukra ne kudena, dvejoju del dydzio. Labausiai domina ilgis. Prie formos i mokykla noretusi ilgesnes.

as nesuprantu. visam pasaulyje bernai nuskriausti del rubu pasiulos/kainos. berniukams sauniu rubu uz nedidele kaina nematau. sportines kelnes 15€ man jau daug. mergaitem visko papigiai ir jus uzrodot ir pati netycia uzmatau
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 01 09, 12:48)
Mergaites, gal kam nesunku butu brukstelt L ar XL dydziu ismatavimus?  Dukra ne kudena, dvejoju del dydzio. Labausiai domina ilgis. Prie formos i mokykla noretusi ilgesnes.

L ilgis 66 cm, plotis ties pazastimis 2x41 cm, rankove nuo pazasties 43-44 cm
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 09, 12:55)
as nesuprantu. visam pasaulyje bernai nuskriausti del rubu pasiulos/kainos. berniukams sauniu rubu uz nedidele kaina nematau. sportines kelnes 15€ man jau daug. mergaitem visko papigiai ir jus uzrodot ir pati netycia uzmatau

Vat vat, sportines kelnes tikrai daug. Arba SD dabar yra pasiulymu, tik del kokybes nezinau.
O siaip yra graziu tu prekiu, bet tada brangu, kas originaliau, ne siaip paprastas rubelis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 09, 12:46)
Man paltukas gavosi 24,50 eur. yahoo.gif

Gal kas tokią striukę pirkot? Kažin kaip ji?
http://www.gap.co.uk...id=000164471000

Cia kaip? I LT tiesiai siuncia?
Papildyta:
QUOTE(asedita @ 2017 01 09, 12:59)
L ilgis 66 cm, plotis ties pazastimis 2x41 cm, rankove nuo pazasties  43-44 cm

Aciu jums. Tuoj dukra is mokyklos parvesiu, ismatuosiu dabar turima gapo paltuka.
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 09, 12:55)

Sutinku. Seses berniukui kai tenka kazka nupirkti, tai sokas. Savo mergaites pigiau apiperku.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 01 09, 13:04)
Cia kaip? I LT tiesiai siuncia?

Ne, į UK. Ji ten gyvena. Siūliausi kažkam jungtis, niekas neatsiliepė.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 09, 13:08)
Ne, į UK. Ji ten gyvena.  Siūliausi kažkam jungtis, niekas neatsiliepė.

Praledau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 09, 09:14)
As toki turiu, irgi kasdien siauteju biggrin.gif  biggrin.gif Man nepakeiciamas daiktas, laidinio siurblio jau praktiskai nebetraukiu ax.gif tik minusas ju visu aisku baterija...noretusi, kad laikytu ilgiau nei kokiu 20-25 minutes,o ant turbo rezimo isvis kokiu 12 minuciu maksimum, bet sako cia ju visu liga. I esmes siuo Bosch esu tikrai labai patenkinta bigsmile.gif

O kiek laiko kraunas?
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 09, 10:28)
Merginos, klausimas gal kiek ne i tema, na bet taip visai pusiau biggrin.gif  Ar esat susidure su autonuoma is cia? viskas cia su jais gerai? ar i ta bazine kaina ieina draudimas ir pan? nes jie kisa dar kazkoki paketa uz 58 euru...Vyras tai juokias, sako gi visos nuomu masinos draustos Kasko,o jie tik babkes nori nugrezt kisdami bile ka dar papildomai unsure.gif
https://secure.econo...O...84b&lang=08

Na del visu firmu nesu tikra,bet taip,jie drausti kasko. Emem nuomai be papildomu reikalu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 09, 12:59)
Vat vat, sportines kelnes tikrai daug. Arba SD dabar yra pasiulymu, tik del kokybes nezinau.
O siaip yra graziu tu prekiu, bet tada brangu, kas originaliau, ne siaip paprastas rubelis.

Sportinės kelnės iš SD migom burbulais nueina. Man GAP daug kokybiškesnės
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2017 01 09, 10:52)
Prisiskaicius neigiamu atsiliepimu apie philips ir gyvai pas draugus pabandzius dyson, pasirinkau sita:
http://www.ebay.co.u...=item1eab4c823e
Mokejau 184.99gb. Labai dziaugiuosi.

Siuntetes per vezejus? Per si pardaveja ir pirkot ebay? Kiek laiko h ir kiek kraut h?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 09 sausio 2017 - 12:39