Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Siand atveze is toys city 5 in 1. Puse dienos bandziau uzfiksuot ta rankena. Kazkaip pavyko.Tik nezinau ar stipriau patraukus neiisiners.
Salmo nesugebejau uzdet ir as. Vaikui 2.3m, pagalvojau, kad per mazas. Aciu, kad paraset, kad jis ir jusiskiui nesilaiko.
Etiketes nukirpau. Idomu ar galeciau grazinti?

Issitrauks rankena stipriau patraukus...deja...Fiksuojasi ir laikosi tik tose padetyse kur yra skylutes su fiksatoriumi, o pilnai pazemintoje padetyje nesilaiko ir isistraukia iki 1 fiksatoriaus - o tai mano nuomone daug...ten geri 10-12 cm ...

Salmas tikrai kazkoks nesusipratimas, vakar pabandziau dar ant keliu skirtingo amziaus galvu....tas pats...

Atsakyti

Dėl globber
Tai plastikine ta apacia-bet koks skirtumas jei vaikui patogu , gerai vaziuoja ir tikrai pusiau nelūžta? smile.gif)

O del rankenos padeties-taip. Padetis stumimui tik viena. Bet gal geriau bent viena-bet galimybe stumti nei jokios galimybes smile.gif

Šalmais Ikea pradejo prekiaut

As ne del padeties stumimui...sitas tinka, kad viena, man uzkliuna, kad paspirtuko varijante rankena nesifiksuoja ant zemiausios padeties - tiksliau zemiausia fiksuota padetis jau istraukus apie 12 cm.

Ikeos salmus irgi maciau pries menesi, dar pamatavu, visai nieko...uzkliuvo tik kad balta spalva...noretusi ryskesnio...tik del to ir nepirkau. Bet gal reiks ir nupirkti, tik apklijuoti lipdukais ryskiais...

Atsakyti

As taip antra sav negaunu is Italijos siuntu. Visas rodo kaip pristatytas...eshop sistemoj nera..eshop neranda..
Emailu pirmadieni žadėjo susisiekt su sandėliu. Kol kas tyla
Ryt jau reik skambint..bet liūdna kad taip vyksta verysad.gif

Pasidalinkit prasau is kuriu IT parduotuviu perkate, nes kiek as bandau vi reikalauja asmeninio mokesciu moketojo kodo...

Gal radote kurios nereikalauja?

Aciu

Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 03 09, 12:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bluntė" data-cid="71492997" data-time="1489007288"><div><p>As taip antra sav negaunu is Italijos siuntu. Visas rodo kaip pristatytas...eshop sistemoj nera..eshop neranda..
Emailu pirmadieni žadėjo susisiekt su sandėliu. Kol kas tyla
Ryt jau reik skambint..bet liūdna kad taip vyksta vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pasidalinkit prasau is kuriu IT parduotuviu perkate, nes kiek as bandau vi reikalauja asmeninio mokesciu moketojo kodo...</p><p>Gal radote kurios nereikalauja?</p><p>Aciu</p>

Amazon vyrui bosch irankiu pirkau smile.gif

O del globber rankenos kad išsitrauks -tai kur jus ja traukysit? Nu man tai nesuprantu kur ten matyt bloguma paspirtuko smile.gif
Sakau antri metai vezam dukryte. Nors pirkom broliui. Jau 3metai jai-kaifuoja biggrin.gif
Stoprus stabilus paspirtukas. As ji kai macius dveji metai kaip vaikai jais vazineja ir kiek naudojam-tik geri atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Renku sporsdirect.com 4u.gif
Kaunas,kitur pastu persiusiu smile.gif
Atsakyti
Ar yra kokie nuolaidų kodai Camelioje ar Eurovaistinėje? ax.gif
Atsakyti
Merginos, kažkuri buvote įdejus nuorodą rankinių, pirktų FB:)
Na niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti

Amazon vyrui bosch irankiu pirkau smile.gif

O del globber rankenos kad išsitrauks -tai kur jus ja traukysit? Nu man tai nesuprantu kur ten matyt bloguma paspirtuko smile.gif
Sakau antri metai vezam dukryte. Nors pirkom broliui. Jau 3metai jai-kaifuoja biggrin.gif
Stoprus stabilus paspirtukas. As ji kai macius dveji metai kaip vaikai jais vazineja ir kiek naudojam-tik geri atsiliepimai smile.gif

Fainas paspirtukas, nieko ant jo nevarau..tik man vienas minusas yra del tos rankenos ir viskas, tai ir dalinuosi savo nuomone kad kiti zinotu ... vaikas vazineja po namus, as paimu uz rankenos tiesiog is vieno kambrario kampo perstatyti i kita paspirtuka kai trukdo ir issitraukia-pasikelia rankena nuo pakelimo, arba pasuku su vaiku - kilsteliu uz rankenos prieki siek tiek, kad apsukt - ir issitraukia, tada vaikas paspaudzia vaira - ir nuciuozia zemyn...na mane tai siek tiek nervina ir tiek, gal kitu tai nenervina, gal kitiems viskas ok, nieko nesakau, bet man tai nelabai patinka, tai ir pasakau savo nuomone... O maziui patogesne pozicija pilnai nuleisto, o nuo pirmo fiksatoriaus kiek per auksta...

Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 03 09, 13:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bluntė" data-cid="71493719" data-time="1489051820"><div><p>Amazon vyrui bosch irankiu pirkau vartotojo įkelta nuotrauka

O del globber rankenos kad išsitrauks -tai kur jus ja traukysit? Nu man tai nesuprantu kur ten matyt bloguma paspirtuko vartotojo įkelta nuotrauka
Sakau antri metai vezam dukryte. Nors pirkom broliui. Jau 3metai jai-kaifuoja vartotojo įkelta nuotrauka
Stoprus stabilus paspirtukas. As ji kai macius dveji metai kaip vaikai jais vazineja ir kiek naudojam-tik geri atsiliepimai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Fainas paspirtukas, nieko ant jo nevarau..tik man vienas minusas yra del tos rankenos ir viskas, tai ir dalinuosi savo nuomone kad kiti zinotu ... vaikas vazineja po namus, as paimu uz rankenos tiesiog is vieno kambrario kampo perstatyti i kita paspirtuka kai trukdo ir issitraukia-pasikelia rankena nuo pakelimo, arba pasuku su vaiku - kilsteliu uz rankenos prieki siek tiek, kad apsukt - ir issitraukia, tada vaikas paspaudzia vaira - ir nuciuozia zemyn...na mane tai siek tiek nervina ir tiek, gal kitu tai nenervina, gal kitiems viskas ok, nieko nesakau, bet man tai nelabai patinka, tai ir pasakau savo nuomone... O maziui patogesne pozicija pilnai nuleisto, o nuo pirmo fiksatoriaus kiek per auksta...</p><p></p>

Keista skaityt..nes sakau mum visos rankenos tiek vazinejant vaikui tiek ji stumiant-stabilios. Ne krust smile.gif
Atsakyti

Keista skaityt..nes sakau mum visos rankenos tiek vazinejant vaikui tiek ji stumiant-stabilios. Ne krust smile.gif

Stumiant viskas ok, jokiu problemu. Rankena vazineja nuleidu smaximaliai paspirtuko konfiguracijoje...

Atsakyti
QUOTE(norala @ 2017 03 09, 12:53)
Merginos, kažkuri buvote įdejus nuorodą rankinių, pirktų FB:)
Na niekur nerandu verysad.gif

as buvau fb idejus Mocca rankines, nezinau ar siu ieskojot.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 03 09, 12:57)
as buvau fb idejus Mocca rankines, nezinau ar siu ieskojot.

atrodo, taip
galit imesti nuoroda ? smile.gif
Atsakyti