Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Renadai @ 2025 03 14, 14:17)
O Gemini siunčia į Lietuvą? Kažkaip praleidau  rolleyes.gif

Man vis ėmė Next reklamą mesti. Ar jie irgi siunčia jau į Lietuvą?
Su savo klausimais jaučiuosi kaip iš miško išlindus...  ax.gif  Bet ačiū, jei atsakysite  bigsmile.gif

Next siunčia į Lietuvą. Nepamenu nuo kokios sumos nemokamai. Tinklapyje yra info. Reikia jungti Nextdirect
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2025 03 14, 12:14)
Sveiki Sense, jei pirktumėte prisijungčiau smile.gif

Tai nezinau ka pirkt 🤭 siaip esu PL,gyvai noriu uzsipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2025 03 14, 14:35)
Tai nezinau ka pirkt 🤭 siaip esu PL,gyvai noriu uzsipirkt.

Aš pirkčiau ką nors kojų venoms (tipo detramax, bet matau, kad tas išpirktas). Bet kai pati atvažiuoju Lenkijoj į vaistinę, tai max vandens buteliuką nusiperku biggrin.gif , nes atrodo, kad nieko nereikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kokius universalius puodus rekomenduotumėte pirkti dujinei viryklei?
Kad būtų galima dėti į indaplovę, nebūtų labai sunkūs.
Kur, į kokius dairytis?
Ačiū už rekomendacijas.
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2025 03 14, 14:38)
Aš pirkčiau ką nors kojų venoms (tipo detramax, bet matau, kad tas išpirktas). Bet kai pati atvažiuoju Lenkijoj į vaistinę, tai max vandens buteliuką nusiperku  biggrin.gif , nes atrodo, kad nieko nereikia smile.gif

Va va, tas pats ir man dabar.
Atsakyti
Gal yra norinčių jungtis prie Atida.fr ? 4u.gif Kaunas arba su persiuntimu 4u.gif

xsimpax@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(kordelija2 @ 2024 12 10, 08:24)
Super
O kaip pats fenas? Jau isbandet? Patiko?
Aš irgi ji ziurineju. Kažin kaip jis tinka ilgiems plaukams?

Nelabai, pas mane daug plaukų ir labai pasipūtę.
Atsakyti
Sveikos,

turiu problemą su plačia pėda. Niekas nepatogu, niekas netinka. Pirkdavau New Balance kedus 515 wide, bet tokių nebeliko. O į darbą ir nedėvėsi kedų. Gal kas perkate platesnei pėdai skirtus batus? Gal galite rekomenduoti? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2025 03 16, 17:08)
Sveikos,

turiu problemą su plačia pėda. Niekas nepatogu, niekas netinka. Pirkdavau New Balance  kedus 515 wide, bet tokių nebeliko. O į darbą ir nedėvėsi kedų. Gal kas perkate platesnei pėdai skirtus batus? Gal galite rekomenduoti? Ačiū

neteko iš čia pirkti, bet rašo, kad tinka plačiai kojai, tik jie medžiaginiai

https://www.vivaia.c...tion-c_394.html

Papildyta:
įdomu ar perkant iš www.abercrombie.com europinio jokių papildomų mokesčių nebus gavus prekes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 16 kovo 2025 - 18:06

Sveikos,

turiu problemą su plačia pėda. Niekas nepatogu, niekas netinka. Pirkdavau New Balance kedus 515 wide, bet tokių nebeliko. O į darbą ir nedėvėsi kedų. Gal kas perkate platesnei pėdai skirtus batus? Gal galite rekomenduoti? Ačiū

Clarks turi plačiai pėdai, esu sesei pirkus. Siučia į Lt, tik nežinau kokios grąžinimo sąlygos. keli modeliai gal būtų Žygio batuose ar Danijoj, bet skurdus pasirinkimas. Turi zalando, bet nežinau, ar tie modeliai plačiai pėdai. Vintede pažiūrėkit, gal būtų galimybė pasimatuoti, jei rastumėte savo mieste :4u:  tikrai kokybiški batai.

https://www.clarks.c...OPE[0]=E (Wide)

Dar man rodos Rieker plačiai tinka, tik tokie nelabai gražūs jie.. :unsure:​ 

Atsakyti
Gal kuri esat pirkus ir žinot ar Shein yra nemokamas grąžinimas? Pirmą kartą pirkau, užpildžiau grąžinimo formą, bet lipduko negaunu, kaip suprantu per paštą reikia siųsti, jei netinka ir susimokėti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 03 16, 22:33)
Gal kuri esat pirkus ir žinot ar Shein yra nemokamas grąžinimas? Pirmą kartą pirkau, užpildžiau grąžinimo formą, bet lipduko negaunu, kaip suprantu per paštą reikia siųsti, jei netinka ir susimokėti.

Kiek zinau pirmam uzsakymui yra tas nemokamas grazinimas, paskui berods 8 eurai... bet kaip kas ir per kur tai nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: [b!]Vakar[/b!], 09:09