Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Was @ 2025 02 18, 10:19)
Pirkau, siunčia be mokesčių 4u.gif

QUOTE(rasiuk @ 2025 02 18, 11:07)
Sveiki, mokesčių nėra. Tik nepirkčiau birių produktų. Pirkau rinkinuką už 30 eur. dovanai, gavau su subyrėjusiais skaistalais, kompensavo tik 6 eur.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dar klausimas apie booking, ar galima kažko užklausti šeimininko prieš užsakant apartamentus? Niekur nerandu. Airbnb tai radau, užklausiau asmeniškai ir gavau atsakymą. Bookinge nerandu
Bėda, kad mes vykstam 2 suaugę ir 11;16;3 m vaikai. Visus suvedus mažai pasirinkimo. Airbnb užklausiau, ar galime atvykti tai sutiko. Vistiek mažoji miega kartu su mumis kelionėse. Bijau, kad kitur neįleis mūsų taip 😆 visad imam apartamentus. Niekam neteko nežymėti mažo vaiko čekijoje, lenkijoje, vokietijoje? Mes dažnai vykstam į latviją tai niekad mažosios nežymim. Neteko nukentėti 😆
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2025 02 20, 12:57)
Dar klausimas apie booking, ar galima kažko užklausti šeimininko prieš užsakant apartamentus? Niekur nerandu. Airbnb tai radau, užklausiau asmeniškai ir gavau atsakymą. Bookinge nerandu
Bėda, kad mes vykstam 2 suaugę ir 11;16;3 m vaikai. Visus suvedus mažai pasirinkimo. Airbnb užklausiau, ar galime atvykti tai sutiko. Vistiek mažoji miega kartu su mumis kelionėse. Bijau, kad kitur neįleis mūsų taip 😆 visad imam apartamentus. Niekam neteko nežymėti mažo vaiko čekijoje, lenkijoje, vokietijoje? Mes dažnai vykstam į latviją tai niekad mažosios nežymim. Neteko nukentėti 😆

Aš booking visuomet rezervuoju su atšaukimo galimybe, nes niekad nežinau, kokios nenumatytos aplinkybės gali būti. Tada ir galėsite paklausti apgyvendinimo įstaigos dėl mažosios. Prieš rezervuojant nesu bendravusi
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2025 02 20, 13:57)

Apartamentų puslapyje einat žemyn, yra atsiliepimai, tada žemiau "keliautojų klausimai" ir šone yra skiltis "Užduoti klausimą". Bandykit per ten. Man neteko naudotis, klausdavau tik rezervavusi.
Atsakyti
Aš tai vargstu su Agoda.
Labai sudėtinga, kai 2+1. Labai gudrauja, nes miegamų vietų duoda mažiau, nei žmonių. O tada mokėk už extra. Gaunasi, kad pigiau už bookingą, o realiai... hrrr
Atsakyti
Gal norinčių prie crocs.eu jungtis?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 02 20, 20:22)
Aš tai vargstu su Agoda.
Labai sudėtinga, kai 2+1. Labai gudrauja, nes miegamų vietų duoda mažiau, nei žmonių. O tada mokėk už extra. Gaunasi, kad pigiau už bookingą, o realiai... hrrr

Bookingas tą patį daro. Singapūre užsakinėjau 8 žmonėms gerame viešbutyje kambarius. Pasiūlė du triviečius ir vieną dvivietį. Užsisakėm. Atvažiavus paaiškėjo, kad ten trys dviviečiai. Realiai 6 miegamos vietos 8 žmonėms. Ir ką tu jiems - mes foolly booked ir nieko pasiūlyt negalime.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2025 02 21, 17:21)
Bookingas tą patį daro. Singapūre užsakinėjau 8 žmonėms gerame viešbutyje kambarius. Pasiūlė du triviečius ir vieną dvivietį. Užsisakėm. Atvažiavus paaiškėjo, kad ten trys dviviečiai. Realiai 6 miegamos vietos 8 žmonėms. Ir ką tu jiems - mes foolly booked ir nieko pasiūlyt negalime.

Net pažymint tris adults meta su dviem single bed.
Aj, nusiteikus aš jau bet kam, ką rasim nuvykę. Bet vis dar pračekinu brangesnius variantus, gal išmes kokią akciją.

____

Matėt, kad Decathlone free shippingas? Pirkau už 12 Eur, nemokamai pristato, tik ne visi Omniva yra. O į namus tingėjau suvedinėt adresą, nebanžiau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Žalia Rūta,2025 02 21, 17:30]
Net pažymint tris adults meta su dviem single bed.
Aj, nusiteikus aš jau bet kam, ką rasim nuvykę. Bet vis dar pračekinu brangesnius variantus, gal išmes kokią akciją.

____

Aš bookinge žiūrinėjau paskui tuos pačius apartamentus agodoje. Iškart išmetė akciją 10€ pigiau tą butą 😆
Atsakyti