Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2025 01 30, 12:04)
Jį kraunat bet kada? Ar tik kai pilnai išsikrauna? Kaip bateriją pasaugoti?

Aš kraunu tik tada kai visiškai išsikrauna ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 30, 20:06)
Puikios ne originalios - amazon, ebay. Laikė en en metų (ir toliau būtų laikiusi)

Čia matyt loterija. Pirkau neoriginalią iš amazono, atlaikė 1 metus ir 2 mėn., kai originali veikė 5 metus. Planuoju vėl originalią pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2025 01 29, 10:07)
Jei gerai pamenu, pirkau už tiek pat, berods lapkritį. Vienintelis minusas, kad nesiurbia viskozinių kilimų. Nežinau kas ten jam susisuka, rašo, kad išvalyt šepetį, nors su juo viskas tvarkoj. Žodžiu ant viskozinio kilimo išsijungia visai. Net ilgesnio plauko medvilninį vonios kilimėlį normaliai išsiurbia, o vat viskozinis - problema.
Visa kita puikiai. Kačių kraiką taip pat gerai susiurbia.

Išbandžiau šluotą. Viskas puikiai, bet mano vilnonio kilimo nesiurbia 😭 išsijungia 😬 negi reiks tam kilimui ttaukinėt senąjį siurblį? 😵‍💫
Atsakyti
Gal yra koks eurovaistinės ar gintarinės kodukas? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite pigu.lt kuponą?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2025 01 31, 09:43)
Čia matyt loterija. Pirkau neoriginalią iš amazono, atlaikė 1 metus ir 2 mėn., kai originali veikė 5 metus. Planuoju vėl originalią pirkt.

Mano is amazono irgi uzsilenkė. Virs metų atlaikė. Bet ten garantija ar ne 2metai joms. Rašė atsiliepimuose,kad atsiuncia naują be problemų. Bet nusibodo jis man ir siurbė labai nekazką. Tai dream T30 nusipirkau. Kol kas dysoną lenkia smarkiai.
Atsakyti