Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sense @ 2025 01 22, 12:21)
Gal kas renkate Uniqlo? Noreciau prisijugt su viena tasyte, jei taikytu nuolaidos koda. Arba as galeciau parinkti.

norečiau prisijungti, turiu kuponą -10€ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2025 01 22, 13:33)
norečiau prisijungti, turiu kuponą -10€  ax.gif

bigsmile.gif liuks
Renku Uniqlo. Vilnius,galiu siusti. Detaliau ir krepseliu kopijas siuskite
s e n s e s h o p p i n g eta gmail . com
Atsakyti
Gal kas booking koduką turi nenaudojamą? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2025 01 22, 14:46)
bigsmile.gif liuks
Renku Uniqlo. Vilnius,galiu siusti. Detaliau ir krepseliu kopijas siuskite

Uniqlo nerenku.
Atsakyti
Žalia Rūta, lyg jūs pirkot dyson hair airwrap kopiją iš Ali. Kokie atsiliepimai. verta pirkti? Gal galite prašau įdėti nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kur ir kokius perkate maistiniu mieliu dribsnius? Noriu pradeti vartoti juos, sako ten daug betagliukanu kurie mums naudingi🙂
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2025 01 27, 21:59)
Merginos, kur ir kokius perkate maistiniu mieliu dribsnius? Noriu pradeti vartoti juos, sako ten daug betagliukanu kurie mums naudingi🙂

aš niekaip nesugalvoju, kur juos naudot ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkuri buvot pirkusi Dulkių siurblys-šluota XIAOMI Dreame T30 ir kaip jis ilgiau panaudojus? Nesigailit? Kokia kaina pirkot? Aš stebiu nuo kalėdų kaina nesikeičia 239€. Ačiū
Atsakyti
gal amazon.de kam truksta iki nemokamo siuntimo i LT, prisijungciau su pora prekiu
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2025 01 28, 10:09)
Sveikos, kažkuri buvot pirkusi Dulkių siurblys-šluota XIAOMI Dreame T30 ir kaip jis ilgiau panaudojus? Nesigailit? Kokia kaina pirkot? Aš stebiu nuo kalėdų kaina nesikeičia 239€. Ačiū

Sveiki, turiu apie porą metų, nesigailėjau, nesigailiu ir nesigailėsiu biggrin.gif . Antgalių pakanka, siurbimo galios pakanka, įjungimo mygtuko laikyti nereikia, man asmeniškai vienas iš geresnių pirkinių namams ax.gif.
Atsakyti
Gal kas turi pigu, sunuku ar topocentro nuolaidų kodą?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2025 01 28, 20:06)
Gal kas turi pigu, sunuku ar topocentro nuolaidų kodą?

Gal menesi pries kaledas sekiau kainas. Bet 239eu pigiau nebuvo. Pirkau pigu.lt. Dar 3% panaudojau nuo sumos pigu eurų. Ir garantija cia pigiausia buvo. Papildomi 3m. +36 eu.
Atsakyti