Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2025 01 06, 17:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73175622" data-time="1736154059"><div><p>vaikas buvo su vyru spa lietuva, ten kur bangu zona sake uzdaryta, tada kita varianta imciau</p></div></blockquote><p>Tai nelabai, jei uždaryta  hmm.gif nes baseinas būtinas biggrin.gif​ </p>

bet keista, nes nieko neraso, kad uzdaryta, vienintele zinute, kad vasario men 24-28d neveiks, nes profilaktika bus
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2025 01 06, 20:03)
bet keista, nes nieko neraso, kad uzdaryta, vienintele zinute, kad vasario men 24-28d neveiks, nes profilaktika bus

Jie buvo gruodžio 15. Kaip dabar, nepasakysiu. Baseinas veikia ir kalneliai irgi. Tik ta bangų zona.

Pasirodo ne uždaryta buvo, o bangų nebuvo 🙈 nu su tais diedais nein susišnekėt 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 06 sausio 2025 - 20:48

Jie buvo gruodžio 15. Kaip dabar, nepasakysiu. Baseinas veikia ir kalneliai irgi. Tik ta bangų zona.

Pasirodo ne uždaryta buvo, o bangų nebuvo 🙈 nu su tais diedais nein susišnekėt 😂

Nu nėr bangų, tai praktiškai uždaryta :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2025 01 06, 13:08)
As panasios nuomones kaip ir Jmd- Egle labiau sanatorine man pasirode(mes su vaiku vaziavome, tai norejosi veiklos daugiau), bet as tik Druskininku Egleje buvusi, nezinau kaip ta Birstono. Dar mums minusas, nes megstame pasivaikscioti, ne tik viesbutyje tupeti, tai Egle labai nutolusi nuo miesto.

Mėgstate pasivaikščioti ir problema truputį paėjėti. 🤔
Ten visai nedaug to ėjmo. Mes su vaikais Druskininkų Saulutėje buvome, ėjome ne vienas kartą iki Eglės sanatorijos akmenukų taku pasivaikščioti, buvetėje mineralinio vandens atsigerti, ir netgi ilgesniu taku, o ne trumpesniu biggrin.gif
Beto šalia miškelis, dienos metu takų yra pasivaikščiojimui. Ir šiaip daug Druskininkuose parkų, tik eik ir eik. wub.gif Varydavom po 24000 žingsnių, mažiausiai po 17000, jeigu procedūros ir po pietų būdavo.
Nors dabar daug kas sako, kad Eglė suprastėjo, geriau jau Draugystės sanatorija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 06 sausio 2025 - 23:45

Eglė tikrai labiau sanatorinė, bet tuo pačiu ir paslaugų kiek daugiau turi, tai priklausomai ko reikia :) Atstumas iki centro didesnis, bet mes pvz neseniai UPA ilsėjomės, tai visai smagu iki centro pasivaikščioti - eidavome kasdien, nors su mašina buvom.

Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2025 01 07, 19:34)
<p>Eglė tikrai labiau sanatorinė, bet tuo pačiu ir paslaugų kiek daugiau turi, tai priklausomai ko reikia smile.gif Atstumas iki centro didesnis, bet mes pvz neseniai UPA ilsėjomės, tai visai smagu iki centro pasivaikščioti - eidavome kasdien, nors su mašina buvom.</p>

Aš buvau sanatoriniam gydyme Spa Lietuva. Buvo tobulai. Vyras buvo Eglėj. Man patiko, kad Lietuvoj viskas koncentruota, o ten reik lakstyt po tuos korpusus, ir man visgi tokia valdiška. Šiaip viskas priklauso nuo procedūrų kokybės. Bet kaip suprantu, pastarojo vizito tikslas ne sveikatinimasis o pramoga, todėl rinkčiaus Lietuvą.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 01 08, 07:44)
Aš buvau sanatoriniam gydyme Spa Lietuva. Buvo tobulai. Vyras buvo Eglėj. Man patiko, kad Lietuvoj viskas koncentruota, o ten reik lakstyt po tuos korpusus, ir man visgi tokia valdiška. Šiaip viskas priklauso nuo procedūrų kokybės. Bet kaip suprantu, pastarojo vizito tikslas ne sveikatinimasis o pramoga, todėl rinkčiaus Lietuvą.

Nesutinku. Rinkitės Eglė+ ir viskas bus vietoje. Esu buvusi n kartų, tai kaip sanatorinis gydymas nerealiai gerai 😉.
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2025 01 08, 13:02)
Nesutinku. Rinkitės Eglė+ ir viskas bus vietoje. Esu buvusi n kartų, tai kaip sanatorinis gydymas nerealiai gerai 😉.

Pritariu. Eglė Comfort vadinasi. Nereikia keisti jokių korpusų, viskas po vienu stogu. Ir maitinimas daug geresnis, nei Eglėj Standard, o jau su Grand SPA Lietuva nėra ką lyginti. Dar Lietuva minusas, kad savaitgaliais, kai labai daug žmonių, liftu neįmanoma pasinaudoti, kam tai yra aktualu. Bet, yra brangesnis Grand SPA Lietuva korpusas, va jame liuks. Eglė Comfort baseinas geras ir procedūros puikios. Grand SPA Lietuva savaitgaliais jų vandens parkas sausakimšas, daug lakstančių vaikų, bet kas nori būtent su vaikais, taip, ten yra bangų baseinas ir vandens nusileidimo takai. Eglėje yra RAMYBĖS VALANDA vyksta V–VI 21:00–22:00, tuo metu baseinų ir pirčių komplekse gali lankytis tik asmenys, vyresni nei 15 metų. Kai jau neturiu mažų vaikų, man idealu, nes nelekia koks mažiukas kaip pasiutęs su vandens šautuvu ar klykia kūdikis.

UPA netoli Eglės ne miesto centre, maitinimas vidutiniškas, SPA mažiukas, jacuzzi miniatiūrinė. Toks labiau biudžetinis variantas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: [b!]Šiandien[/b!], 13:36
parduodu naujas juodas odines su kasmyru pirstines M dydzio 23 eur

https://www.ruelala....mp;fromPlp=true
Atsakyti