Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2025 01 05, 12:03)
panašu, kad patikima. Bet didelių daiktų nesisiųsčiau, nes pvz lovos pristatymą leidžia, bet reikia pasiskaičiuot koks pakuotes dydis pačiam.
Į LT siunčia.

Aciu uz pagalba 4u.gif , bandysiu dar jiems rasyti , uzklausti kiek kainuotu siuntimas daikto kuri noriu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2025 01 05, 16:02)
Aciu  uz pagalba 4u.gif , bandysiu dar jiems rasyti  , uzklausti kiek kainuotu siuntimas daikto kuri noriu pirkti.

susidėjus i krepseli ir suvedus adresą - rodo kokia siuntimo kaina.
Atsakyti

Laba,

Kas esate buvę Druskininkų ar Birštono Eglėj, kaip ten su baseinų zona? Ar faina, ar dideli baseinai? Kaip maistas? 

Esu buvus kelis kartus Grand SPA Vilnius, kaip Eglės baseinai, kambariai, maistas lyginant su Grand SPA? 

Ačiū!  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2025 01 05, 19:56)
<p>Laba,
</p><p>Kas esate buvę Druskininkų ar Birštono Eglėj, kaip ten su baseinų zona? Ar faina, ar dideli baseinai? Kaip maistas? </p><p></p><p>Esu buvus kelis kartus Grand SPA Vilnius, kaip Eglės baseinai, kambariai, maistas lyginant su Grand SPA? </p><p></p><p>Ačiū!  4u.gif </p>

Druskininkuose yra Grand spa Lietuva ir grand spa Druskininkai (viename komplekse) ir Spa Vilnius. Kuriame jus buvote? biggrin.gif
Atsakyti

Druskininkuose yra Grand spa Lietuva ir grand spa Druskininkai (viename komplekse) ir Spa Vilnius. Kuriame jus buvote? biggrin.gif

Buvus Grand spa Lietuva ir SPA Vilnius, bet klausiu dėl Eglės lyginant su Grand SPA Lietuva, nes kaina panaši man reikiamom dienom.

SPA Vilnius brangesnis. 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2025 01 05, 21:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irreelle" data-cid="73175593" data-time="1736101217"><div><p>Druskininkuose yra Grand spa Lietuva ir grand spa Druskininkai (viename komplekse) ir Spa Vilnius. Kuriame jus buvote? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Buvus Grand spa Lietuva ir SPA Vilnius, bet klausiu dėl Eglės lyginant su Grand SPA Lietuva, nes kaina panaši man reikiamom dienom.</p><p>SPA Vilnius brangesnis. </p>

Lygint spa lietuva su egle, man eglė labiau sanatoriška. Lietuvoj yra kalnelių, bangų biggrin.gif aš už spa lietuva.
Spa vilnius nesu buvus.
Atsakyti
vaikas buvo su vyru spa lietuva, ten kur bangu zona sake uzdaryta, tada kita varianta imciau
Atsakyti
As panasios nuomones kaip ir Jmd- Egle labiau sanatorine man pasirode(mes su vaiku vaziavome, tai norejosi veiklos daugiau), bet as tik Druskininku Egleje buvusi, nezinau kaip ta Birstono. Dar mums minusas, nes megstame pasivaikscioti, ne tik viesbutyje tupeti, tai Egle labai nutolusi nuo miesto.
Atsakyti

As panasios nuomones kaip ir Jmd- Egle labiau sanatorine man pasirode(mes su vaiku vaziavome, tai norejosi veiklos daugiau), bet as tik Druskininku Egleje buvusi, nezinau kaip ta Birstono. Dar mums minusas, nes megstame pasivaikscioti, ne tik viesbutyje tupeti, tai Egle labai nutolusi nuo miesto.

Taip, Eglė toliau nuo miesto, tai valgyt reikia važiuot į centrą arba vietoj rezervuotis.

Atsakyti

vaikas buvo su vyru spa lietuva, ten kur bangu zona sake uzdaryta, tada kita varianta imciau

Tai nelabai, jei uždaryta  :hmm: nes baseinas būtinas :D​ 

Atsakyti

SPA Vilnius - aukštesnis lygis, bet ir brangiau. Senokai buvus, bet viskas patiko - ir maistas, ir masažai ir tt. 

Grand spa važiuojam dėl baseinų zonos ir kalnelių  :) bet savaitgalį reikia 2 naktis imti ir brangoka lyginant su darbo dienom.

Dar esu buvus UPA prieš kokių 10 m. Irgi l.patiko, pamenu kad maistas buvo l.skanus, 3 k. per dieną maitino ir visą savaitgalį taip pliaupė lietus, kad nebuvom išėję lauk :D  bet ten vaikams mažiau veiklos, bet tada dviese važiavom, tai mums visko užteko :)

O va Eglėj nebuvę, tai ir klausiu.

Ačiū :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2025 01 05, 19:06)
susidėjus i krepseli ir suvedus adresą - rodo kokia siuntimo kaina.

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti