Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mergaitės, ar perkant iš yoursclothing siunčia iš UK ar Europos sandėlio ? Suabejojau, ar netektų papildomai susimokėti, kažkaip neradau puslapy jokios info...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 28, 21:23)
crew M vyriškas kašmyras ant manęs. Nesakyčiau, kad ilgos rankovės.

vartotojo įkelta nuotrauka

Man labai ilgos. turi kyšoti marškinių rankogalis ir nebūt susigarankščiavę. Be to, tu perki M, o man pvz reik L arba XL. Ten iki kelių biggrin.gif man pirštų nesimato.
Atsakyti

crew M vyriškas kašmyras ant manęs. Nesakyčiau, kad ilgos rankovės.

9f4ff21868d035f596c93d93e86ed1fc660.jpeg

Aš neskaičius teksto galvojau, kad pasipiršo per kalėdas ir žiedą rodot :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2024 12 29, 17:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="73174985" data-time="1735410216"><div><p>crew M vyriškas kašmyras ant manęs. Nesakyčiau, kad ilgos rankovės.

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.part.lt/perziura/9f4ff21868d035f596c93d93e86ed1fc660.jpeg'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p></div></blockquote><p>Aš neskaičius teksto galvojau, kad pasipiršo per kalėdas ir žiedą rodot rolleyes.gif  biggrin.gif​ </p>

lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveikos, su Naujais metais. Gal kas galėtų pakvietimą atsiųsti į bestsecret.com?

Atsakyti

Sveikos, su Naujais metais. Gal kas galėtų pakvietimą atsiųsti į bestsecret.com?

Atsakyti
QUOTE(doreme @ 2025 01 01, 20:32)
<p>Sveikos, su Naujais metais. Gal kas galėtų pakvietimą atsiųsti į bestsecret.com?
</p>

Discover curated collections from the world's most in-demand fashion labels. This invitation is only valid for 48 hours, so take advantage of the invite and enjoy a 10%-off welcome voucher today.

https://invite.bests...nt=registration
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal kam nors teko susidurti su panašia situacija? Pirkau dar gruodžio pirmoje pusėje iš Amazon.FR lagaminą su atsiuntimu į LT. Atėjo pranešimas, kad lagaminas išsiųstas per porą dienų. Laukiau laukiau, kadangi toliau jokių žinių, pradžioj pasiskambinau į UPS, jie patarė kreiptis į Amazoną, nes „panašu, kad siuntinys dingo“. Amazonas tą patį pasakė ir paklausė, ar padaryti grąžinimą, ar iš naujo užsakyti prekę. Paprašiau užsakyti prekę ir kaip kompensaciją, grąžinti siuntimo išlaidas. Rašinėjomės per chatą, vyrukas patvirtino, kad viskas taip ir bus, kad prekę gausiu sausio 06-07 d. Dar ir laišką per email gavau su tokiu patvirtinimu. Vėliau įlindau į savo užsakymą Amazone, matau, kad delivery time yra liepos 14. Prekė, suprantama, vis dar neišsiųsta. Bendžiau vėl susisiekti per chatą. Kalbėjau pradžioje su vienu darbuotoju, vėliau su kitu. Kažkokius makaronus man trynė, žadėjo, kad per porą savaičių siuntinį gausiu, kitaip grąžins pinigus. Dar 2 savaitės nepraėjo, bet jau galvoju, kad prekės tikrai negausiu, nes prie užsakymo taip ir kabo terminas su liepos mėn. Ar laukti, ar rašyti, kad grąžintų pinigus ir atsižegnoti nuo jų? Kiek anksčiau užsakinėjau, ne karto nebuvo tokio cirko.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2025 01 02, 15:32)
Sveiki  4u.gif Gal kam nors teko susidurti su panašia situacija? Pirkau dar gruodžio pirmoje pusėje iš Amazon.FR lagaminą su atsiuntimu į LT. Atėjo pranešimas, kad lagaminas išsiųstas per  porą dienų. Laukiau laukiau, kadangi toliau jokių žinių, pradžioj pasiskambinau į UPS, jie patarė kreiptis į Amazoną, nes „panašu, kad siuntinys dingo“. Amazonas tą patį pasakė ir paklausė, ar padaryti grąžinimą, ar iš naujo užsakyti prekę. Paprašiau užsakyti prekę ir kaip kompensaciją, grąžinti siuntimo išlaidas. Rašinėjomės per chatą, vyrukas patvirtino, kad viskas taip ir bus, kad prekę gausiu sausio 06-07 d. Dar ir laišką per email gavau su tokiu patvirtinimu. Vėliau įlindau į savo užsakymą Amazone, matau, kad delivery time yra liepos 14. Prekė, suprantama, vis dar neišsiųsta. Bendžiau vėl susisiekti per chatą. Kalbėjau pradžioje su vienu darbuotoju, vėliau su kitu. Kažkokius makaronus man trynė, žadėjo, kad per porą savaičių siuntinį gausiu, kitaip grąžins pinigus. Dar 2 savaitės nepraėjo, bet jau galvoju, kad prekės tikrai negausiu, nes prie užsakymo taip ir kabo terminas su liepos mėn. Ar laukti, ar rašyti, kad grąžintų pinigus ir atsižegnoti nuo jų? Kiek anksčiau užsakinėjau, ne karto nebuvo tokio cirko.. blink.gif

Tikrai rašykit ir klauskit. Man buvo dingęs siuntinys, nors rašė, kad pristatytas ir kurjeris pateikė Amazonui siuntinio nuotrauką. sakė laukti dvi savaites, gal ateis. Susisiekiau vėl ir grąžino man pinigus. Tuomet padariau kitą užsakymą ir gavau jį.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2025 01 02, 21:10)
Tikrai rašykit ir klauskit. Man buvo dingęs siuntinys, nors rašė, kad pristatytas ir kurjeris pateikė Amazonui siuntinio nuotrauką. sakė laukti dvi savaites, gal ateis. Susisiekiau vėl ir grąžino man pinigus. Tuomet padariau kitą užsakymą ir gavau jį.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kurios vyrui reikia kelnių į darbą? Pirkau saviškiui iš Next 34R dydį, bet kažkoks mažintas pasirodė. Pridedu išmatavimus ir nuorodą.
Liemuo 45,
Klubai 56
Ilgis 101
Nuo klyno 73
https://www.vinted.l...eferrer=catalog
Atiduosiu už 11 €. Grąžinimą seniai praziopsojau, tai kad spintoje vietos neuzimtu.
Atsakyti
Merginos, jus cia visos viska zinot ir suprantat. Ar cia patikima parduotuve, noreciau is jos siustis? Ar tiesiai jie siuncia uzsakovui i Lietuva? ax.gif

https://www.konverte...sodas-svetainė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 03 sausio 2025 - 22:52