Gal kazkas perkate arabiskus kvepalus? Gal ka turite rekomenduoti kurie yra geri jums?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 21, 19:17)
Man jcrew turiu pora kašmyrų, medvilninį - viskas gerai.
Bet aš rankoves visada keliu į viršų, gal dėl to man dzin tas ilgis.
Bet aš rankoves visada keliu į viršų, gal dėl to man dzin tas ilgis.
Vat aš vyrišką kašmyrą nusipirkau ir ragas, negaliu dėvėt, nes rankovės iki kelių, o spalva rūūūūūžava sweatshirtą atidaviau sūnui, nors rankovės ir jam, tokiam ilgšiui, su atsarga aš tiek rankovių nepakelsiu būsiu kaip mišelinas
Papildyta:
QUOTE(lomute @ 2024 12 21, 23:07)
Gal kazkas perkate arabiskus kvepalus? Gal ka turite rekomenduoti kurie yra geri jums?
Tų kvapų ir gamintojų yra begalė. Man labai patinka OJAR. Bet jie brangūs.
Sveikos, ar H&M grąžinimas mokamas? Ačiū
QUOTE(rasiuk @ 2024 12 23, 12:28)
Sveikos, ar H&M grąžinimas mokamas? Ačiū
Laba, 3.99
Ar perkate pačios iš www.booztlet.com?
Su šventėmis visas newyear.gif
Gal galite parekomenduoti skalbimo mašiną ir džiovyklę viename? Uošviams įsipareigojau išinkti biggrin.gif
Gal galite parekomenduoti skalbimo mašiną ir džiovyklę viename? Uošviams įsipareigojau išinkti biggrin.gif
QUOTE(ciobreliss @ 2024 12 25, 21:59)
Ar perkate pačios iš www.booztlet.com?
Taip, perku.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 26, 15:24)
Girdėjau, kad nieko gero du vienam. Imkit atskirai ir jei nėr vietos vieną ant kitos statykit
QUOTE(Ainyte @ 2024 12 26, 16:40)
Taip, perku.
Gal kas kada pirktumet, reikia vienos maikes uz 11, bet minimali suma 29 turi buti
QUOTE(padraika22 @ 2024 12 26, 17:51)
Girdėjau, kad nieko gero du vienam. Imkit atskirai ir jei nėr vietos vieną ant kitos statykit
Blogai girdėjot. Turiu tokią, neatsidžiaugiu. Tiesa, yra vos keli modeliai, kurie visiškai išdžiovina. Jie kainuoja virš 1000, visos kitos tik "apdžiovina". Man labiausiai svarbu buvo pūkiniam rūbam. Visa kita išdžiūva ir taip. Bet pati mašina tobula, n funkcijų, n galimybių. Svarbiausia jai yra tinkama priežiūra.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 26, 14:24)
Turim miele, esu viskuo patenkinta