Jau matau mano Vilniuje, pagaliau, tai ryt poryt bus mano pašte tikiuosi
Jau matau mano Vilniuje, pagaliau, tai ryt poryt bus mano pašte tikiuosi
Puiku, turiu ir aš vilties iki švenčių sulaukti
</p><p> Noriu pasidaryti traškų pertepimą su Feuilletine traškučiais ir nebesuprantu kokią pastą reikėtų naudoti? </p>
Niekuom nesiskiria, abu sėkmingai galite naudoti traškiame pertepime, tik dar į traškų sluoksnį reikia dėti šokolado kad jis nesuminkštėtų nuo kremo.
Niekuom nesiskiria, abu sėkmingai galite naudoti traškiame pertepime, tik dar į traškų sluoksnį reikia dėti šokolado kad jis nesuminkštėtų nuo kremo.
Ačiū labai!
Radau tokį variantą, tai ant viršaus jei dėsiu kremą, nesuminkštės traškis?
25 g pieniško šokolado
50 g lazdyno riešutų pastos
15 g sviesto
40 g biskvitinių traškučių Feuilletine/ Royaltine (jei nepavyktų rasti, galima bandyti naudoti kukurūzų dribsnius, bet tekstūra ir skonis skirsis)
20 g kepintų, stambiai smulkintų lazdyno riešutų be luobelės
1/2 a.š. vanilės pastos
Žiupsnelio druskos
Neturėtų, žiūrint dar koks kremas.
Aš didinčiau šokolado kiekį iki kokių 65-70g ir dar galima nutelos ar kažkokio sveikesnio šokoladinio kremo įdėti, tada jis lengviau pjaustysis.
Ir riešutų kokia 40gr.
Vanilės aš nedėčiau, jinai čia visai nereikalinga.
Pasta nebūtinai lazdyno riešutų, jei turite galite dėti ir žemės riešutų kremą, nebus didelio skirtumo.
Nebent darysite pistacinį tortą tada jau reikia pistacijų pastą ir riešutus naudoti.
Pagal jūsų receptą traškis tortui 20-22 cm vienam sluoksniui.
būtent. jo yra visuose padažuose, kečiupuose ir t.t., nes jis yra konservantas
Čia jau kiekvieno pasirinkimas ką valgyt anksčiau visada pirkdavau riešutų sviestą 100 proc natūralų, bet šia iš promo man asmeniškai žymiai skanesnis
Papildyta:
Aš suprantu, kad cukraus yra visur, tik nedarau iš to didelės tragedijos juk svarbiausia - balansas
Neturėtų, žiūrint dar koks kremas.
Aš didinčiau šokolado kiekį iki kokių 65-70g ir dar galima nutelos ar kažkokio sveikesnio šokoladinio kremo įdėti, tada jis lengviau pjaustysis.
Ir riešutų kokia 40gr.
Vanilės aš nedėčiau, jinai čia visai nereikalinga.
Pasta nebūtinai lazdyno riešutų, jei turite galite dėti ir žemės riešutų kremą, nebus didelio skirtumo.
Nebent darysite pistacinį tortą tada jau reikia pistacijų pastą ir riešutus naudoti.
Pagal jūsų receptą traškis tortui 20-22 cm vienam sluoksniui.
Ačiū!
O gal turit kokį išbandytą torto receptą su traškiu pertepimu?
lenkišką tik szkla.com žinau, bet ten tik lęšius esu pirkusi, o akiniai per tarpininkes iš zeniopticals buvo perkami, kiek pamenu
Gal kas Uniqlo žada pirkti? gerą kainą fainoms kelnėm paleido, norėčiau vienų, kol dydis yra dar 4u: