Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kiss @ 2024 12 18, 11:47)
Sveiki, tokį pat atsakymą ir aš iš jų gavau, palaukti dar 10 d. d.  4u.gif

Jau matau mano Vilniuje, pagaliau, tai ryt poryt bus mano pašte tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2024 12 18, 13:46)
Jau matau mano Vilniuje, pagaliau, tai ryt poryt bus mano pašte tikiuosi 4u.gif


Puiku, turiu ir aš vilties iki švenčių sulaukti 4u.gif
Atsakyti

Kalbant apie riešutų kremus, gal yra kepėjų ir gali paaiškinti, kuo skiriasi riešutų kremas ir pasta? Atrodo, kad abiejuose sudėtyje 100% riešutai.

Noriu pasidaryti traškų pertepimą su Feuilletine traškučiais ir nebesuprantu kokią pastą reikėtų naudoti?  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2024 12 18, 16:11)
<p>Kalbant apie riešutų kremus, gal yra kepėjų ir gali paaiškinti, kuo skiriasi riešutų kremas ir pasta? Atrodo, kad abiejuose sudėtyje 100% riešutai.
</p><p> Noriu pasidaryti traškų pertepimą su Feuilletine traškučiais ir nebesuprantu kokią pastą reikėtų naudoti?  hmm.gif </p>

Niekuom nesiskiria, abu sėkmingai galite naudoti traškiame pertepime, tik dar į traškų sluoksnį reikia dėti šokolado ax.gif kad jis nesuminkštėtų nuo kremo.
Atsakyti

Niekuom nesiskiria, abu sėkmingai galite naudoti traškiame pertepime, tik dar į traškų sluoksnį reikia dėti šokolado ax.gifkad jis nesuminkštėtų nuo kremo.

Ačiū labai!

Radau tokį variantą, tai ant viršaus jei dėsiu kremą, nesuminkštės traškis?

25 g pieniško šokolado

50 g lazdyno riešutų pastos

15 g sviesto

40 g biskvitinių traškučių Feuilletine/ Royaltine (jei nepavyktų rasti, galima bandyti naudoti kukurūzų dribsnius, bet tekstūra ir skonis skirsis)

20 g kepintų, stambiai smulkintų lazdyno riešutų be luobelės

1/2 a.š. vanilės pastos

Žiupsnelio druskos

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2024 12 18, 21:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Cypass" data-cid="73174235" data-time="1734542373"><div><p>Niekuom nesiskiria, abu sėkmingai galite naudoti traškiame pertepime, tik dar į traškų sluoksnį reikia dėti šokolado vartotojo įkelta nuotraukakad jis nesuminkštėtų nuo kremo.</p></div></blockquote><p>Ačiū labai!</p><p></p><p>Radau tokį variantą, tai ant viršaus jei dėsiu kremą, nesuminkštės traškis?</p><p>25 g pieniško šokolado</p><p>50 g lazdyno riešutų pastos</p><p>15 g sviesto</p><p>40 g biskvitinių traškučių Feuilletine/ Royaltine (jei nepavyktų rasti, galima bandyti naudoti kukurūzų dribsnius, bet tekstūra ir skonis skirsis)</p><p>20 g kepintų, stambiai smulkintų lazdyno riešutų be luobelės</p><p>1/2 a.š. vanilės pastos</p><p>Žiupsnelio druskos</p>

Neturėtų, žiūrint dar koks kremas.
Aš didinčiau šokolado kiekį iki kokių 65-70g ir dar galima nutelos ar kažkokio sveikesnio šokoladinio kremo įdėti, tada jis lengviau pjaustysis.
Ir riešutų kokia 40gr.
Vanilės aš nedėčiau, jinai čia visai nereikalinga.
Pasta nebūtinai lazdyno riešutų, jei turite galite dėti ir žemės riešutų kremą, nebus didelio skirtumo.
Nebent darysite pistacinį tortą tada jau reikia pistacijų pastą ir riešutus naudoti.

Pagal jūsų receptą traškis tortui 20-22 cm vienam sluoksniui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 19 gruodžio 2024 - 09:49

Aš tai nematau nieko blogo tokiame kiekyje cukraus smile.gifnes saldumynų praktiškai nevalgau, tai perku, nes skanu smile.gif

kam valgyt cukru kai galima jo nevalgyt  :D  nes cukraus yra visur net duonoj, nesvarbu kad nevalgot saldumynu.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 12 19, 13:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="73174205" data-time="1734517707"><div><p>Aš tai nematau nieko blogo tokiame kiekyje cukraus vartotojo įkelta nuotraukanes saldumynų praktiškai nevalgau, tai perku, nes skanu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>kam valgyt cukru kai galima jo nevalgyt  biggrin.gif  nes cukraus yra visur net duonoj, nesvarbu kad nevalgot saldumynu.</p>

būtent. jo yra visuose padažuose, kečiupuose ir t.t., nes jis yra konservantas
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 12 19, 13:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="73174205" data-time="1734517707"><div><p>Aš tai nematau nieko blogo tokiame kiekyje cukraus vartotojo įkelta nuotraukanes saldumynų praktiškai nevalgau, tai perku, nes skanu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>kam valgyt cukru kai galima jo nevalgyt  biggrin.gif  nes cukraus yra visur net duonoj, nesvarbu kad nevalgot saldumynu.</p>


Čia jau kiekvieno pasirinkimas ką valgyt biggrin.gif anksčiau visada pirkdavau riešutų sviestą 100 proc natūralų, bet šia iš promo man asmeniškai žymiai skanesnis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2024 12 19, 14:06)
būtent. jo yra visuose padažuose, kečiupuose ir t.t., nes jis yra konservantas


Aš suprantu, kad cukraus yra visur, tik nedarau iš to didelės tragedijos ax.gif juk svarbiausia - balansas mirksiukas.gif
Atsakyti

Neturėtų, žiūrint dar koks kremas.
Aš didinčiau šokolado kiekį iki kokių 65-70g ir dar galima nutelos ar kažkokio sveikesnio šokoladinio kremo įdėti, tada jis lengviau pjaustysis.
Ir riešutų kokia 40gr.
Vanilės aš nedėčiau, jinai čia visai nereikalinga.
Pasta nebūtinai lazdyno riešutų, jei turite galite dėti ir žemės riešutų kremą, nebus didelio skirtumo.
Nebent darysite pistacinį tortą tada jau reikia pistacijų pastą ir riešutus naudoti.

Pagal jūsų receptą traškis tortui 20-22 cm vienam sluoksniui.

Ačiū!

O gal turit kokį išbandytą torto receptą su traškiu pertepimu?  :4u:​ 

Atsakyti
Priminkit, is kur perkat akinius (su receptu/dioptrijom)? Berods is lenku kazkoks psl. buvo.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2024 12 19, 20:12)
Priminkit, is kur perkat akinius (su receptu/dioptrijom)? Berods is lenku kazkoks psl. buvo.


lenkišką tik szkla.com žinau, bet ten tik lęšius esu pirkusi, o akiniai per tarpininkes iš zeniopticals buvo perkami, kiek pamenu g.gif



Gal kas Uniqlo žada pirkti? gerą kainą fainoms kelnėm paleido, norėčiau vienų, kol dydis yra dar 4u:
Atsakyti