Jau matau mano Vilniuje, pagaliau, tai ryt poryt bus mano pašte tikiuosi

Niekuom nesiskiria, abu sėkmingai galite naudoti traškiame pertepime, tik dar į traškų sluoksnį reikia dėti šokolado
kad jis nesuminkštėtų nuo kremo.
Ačiū labai!
Radau tokį variantą, tai ant viršaus jei dėsiu kremą, nesuminkštės traškis?
25 g pieniško šokolado
50 g lazdyno riešutų pastos
15 g sviesto
40 g biskvitinių traškučių Feuilletine/ Royaltine (jei nepavyktų rasti, galima bandyti naudoti kukurūzų dribsnius, bet tekstūra ir skonis skirsis)
20 g kepintų, stambiai smulkintų lazdyno riešutų be luobelės
1/2 a.š. vanilės pastos
Žiupsnelio druskos
Neturėtų, žiūrint dar koks kremas.
Aš didinčiau šokolado kiekį iki kokių 65-70g ir dar galima nutelos ar kažkokio sveikesnio šokoladinio kremo įdėti, tada jis lengviau pjaustysis.
Ir riešutų kokia 40gr.
Vanilės aš nedėčiau, jinai čia visai nereikalinga.
Pasta nebūtinai lazdyno riešutų, jei turite galite dėti ir žemės riešutų kremą, nebus didelio skirtumo.
Nebent darysite pistacinį tortą tada jau reikia pistacijų pastą ir riešutus naudoti.
Pagal jūsų receptą traškis tortui 20-22 cm vienam sluoksniui.
Ačiū!
O gal turit kokį išbandytą torto receptą su traškiu pertepimu?