Gal kas nors turite patirties su Cult Beauty, pagal numatytą laiką turėjo vakar pristatyti 11.29 užsakymą, bet įrašai nesikeičia nuo 12.10. gauta POSTNL. ?
QUOTE(kiss @ 2024 12 17, 16:11)
Gal kas nors turite patirties su Cult Beauty, pagal numatytą laiką turėjo vakar pristatyti 11.29 užsakymą, bet įrašai nesikeičia nuo 12.10. gauta POSTNL. ?
Paskaitykite, ką neseniai rašiau
QUOTE(Kriiste @ 2024 12 13, 19:35)
Teko isbandyti le creuset ir lidlo ketaus puodus - kepem kugeli, tai le creuset neprikibo prie sonu, labai lengvai issiplove (del kazkokiu spec technologiju emales gamyboje), tuo tarpu lidliniame - prikepe ir gana stipriai, teko pavargt kol atsiplove. Kitiems patiekalams gal tai neaktualu 🤷🏼♀️. Bet mes nusprendem isigyt le creuset
lidlo neturiu, tai negaliu nieko pasakyt. turiu le creuset ir zyle
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2024 12 16, 18:45)
oi, su stevia stengiuos nieko nepirkti, prikliai saldus buna. kazkas klaikaus. stevija saldesne uz cukru uztat labai neskanu.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 12 17, 15:05)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="73173836" data-time="1734275458"><div><p>Dar klausimas, kur perkat riešutų sviestą Lietuvoje, kad neteiktų siųstis. Ir dar gal kurios vaikas sportuoja ir geria whey protein arba kreatino monohydrate? Neturiu supračiaus kas čia per reikalai, o gavau tokį norą išpildyt. Ką pirkt ?</p></div></blockquote><p>As perku papildu pasauly Vilniuj. Proteinas sitas yra da best, galima gert net su vandeniu:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://papildupasaulis.lt/baltymai-proteinas-sportui/proteinas-be-laktozes/all-sports-labs-iso-zero-protein-908g-new'>All Sports Labs Iso Zero Protein NEW Formula - išrūgų izoliatas ir hidroizoliatas, gera kaina greitas pristatymas per 24 val. | Papildupasaulis.lt</a></p><p>Pirkau is ju riesutu sviesta dabar, brangesnis, bet irgi wow:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://papildupasaulis.lt/maistas-ir-maisto-pakaitalai/riesutu-sviestas-ir-kremai/punuts-100-migdolu-ir-anakardziu-riesutu-kremas-1-kg'>Punuts 100% Migdolų ir anakardžių riešutų kremas 1 kg | Papildupasaulis.lt</a></p><p>Kreatina realiai pati paprasciausia galima pirkti, svarbu kad butu monohidritas.</p><p>Bet siaip as uzsuku i ju parduotuve ir jie mane ten pakonsultuoja.</p><p></p>
dar pistaciju kremai yra nuostabybiski. i visokius marmalus kur rytais valgom labai skanu, su avizu dribsniais ir chijom.
Gal kas galite pasidalinti Zalando lt. nuolaidos kodu?
As dar irgi vienos siuntos nesu gavusi 1129 dienos, nuo 1212 jokiu irasu judejime. Snd parasiau zinute i pagalba, nes pokalbiai (kur ikona apacioje) man visa diena neuzsikrauna, nieko dar neatrase
QUOTE(Carlin @ 2024 12 17, 00:08)
Radau fizineje parduotuvėje kibiriukus šiuos, išbandysim . Ačiū
QUOTE(JMD @ 2024 12 17, 17:34)
oi, su stevia stengiuos nieko nepirkti, prikliai saldus buna. kazkas klaikaus. stevija saldesne uz cukru uztat labai neskanu.
Papildyta:
dar pistaciju kremai yra nuostabybiski. i visokius marmalus kur rytais valgom labai skanu, su avizu dribsniais ir chijom.
Sveiki, pas mane tokia pati situacija. Įrašai nesikeičia nuo 12.11d.
atrase man Cult, kad laukti iki 1224 ir jeigu statusas nepasikeis, tada jiems rasyti (mano irasas paskutinis 1212)
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 12 17, 23:35)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="73174128" data-time="<a href="> Radau fizineje parduotuvėje kibiriukus šiuos, išbandysim . Ačiū </blockquote> Sitame yra cukraus, tikrai yra geresniu riesutu sviestu.
as va sita perku, jis 100% naturalus, be jokiu marmalu, ir perku trasku
https://www.myprotei...s/10530743.html
QUOTE(stuleju @ 2024 12 18, 08:43)
atrase man Cult, kad laukti iki 1224 ir jeigu statusas nepasikeis, tada jiems rasyti (mano irasas paskutinis 1212)
Sveiki, tokį pat atsakymą ir aš iš jų gavau, palaukti dar 10 d. d.
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 12 17, 23:35)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="73174128" data-time="<a href="> Radau fizineje parduotuvėje kibiriukus šiuos, išbandysim . Ačiū </blockquote> Sitame yra cukraus, tikrai yra geresniu riesutu sviestu.
Aš tai nematau nieko blogo tokiame kiekyje cukraus nes saldumynų praktiškai nevalgau, tai perku, nes skanu