Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2024 12 12, 23:45)
<p>Papasakokit apie ketaus puodas. Vieni kainuoja 50 eur, kiti 300 eur. Kame skirtumas?</p><p></p><p>Ar viskas ok pvz su šiais?</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://grandfeu.lt/product/puodas-4-7-baltas/'>https://grandfeu.lt/product/puodas-4-7-baltas/</a></p>

turiu toki, tik raudona biggrin.gif pirkau krinonoj. puikus puodas. pacios skaniausios sriubos, xarcio, plovai, troskiniai ir tt. ir indukcinei tinka. nepajauciau maisto skonio skirtumo tarp jo ir le creuset. ai mano zyle pupodas, bet ten tas pats tik kitu vardu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 13 gruodžio 2024 - 10:31

Vadinas reik iš apačios viršun pūst, kad keltų, o ne žemyn
[/quote]
Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 13, 10:28)
turiu toki, tik raudona  biggrin.gif pirkau krinonoj. puikus puodas. pacios skaniausios sriubos, xarcio, plovai, troskiniai ir tt. ir indukcinei tinka. nepajauciau maisto skonio skirtumo tarp jo ir le creuset. ai mano zyle pupodas, bet ten tas pats tik kitu vardu.

Teko isbandyti le creuset ir lidlo ketaus puodus - kepem kugeli, tai le creuset neprikibo prie sonu, labai lengvai issiplove (del kazkokiu spec technologiju emales gamyboje), tuo tarpu lidliniame - prikepe ir gana stipriai, teko pavargt kol atsiplove. Kitiems patiekalams gal tai neaktualu 🤷🏼‍♀️. Bet mes nusprendem isigyt le creuset…
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2024 12 13, 10:15)
Sveikos, ar notino.lt patikima parduotuvė? Turiu omenyje, ar kvepalai nepadirbiniai? Ačiū

Viskas ten yra originalu.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2024 12 13, 19:35)
Teko isbandyti le creuset ir lidlo ketaus puodus - kepem kugeli, tai le creuset neprikibo prie sonu, labai lengvai issiplove (del kazkokiu spec technologiju emales gamyboje), tuo tarpu lidliniame - prikepe ir gana stipriai, teko pavargt kol atsiplove. Kitiems patiekalams gal tai neaktualu 🤷🏼‍♀️. Bet mes nusprendem isigyt le creuset…

Kur ieškoti nesunkiu puodų su dvigubu dugnu indukcinei viryklei? Namie turiu Berghoff senukus, daugiau kaip 12 metu, o sode turbūt dar senesni, viskas ok su jais, bet jie nežmoniškai sunkūs. Taip noriu pakeisti, o pasiūla kosminė. Ir brangiai mokėti nenoriu ir to pilno rinkinio nenoriu. Aktualu gyvai kur pasižiūrėti, pasikilnoti.
Atsakyti
Kaunietės, kur galėčiau nupirkti čekį 2- iems žmonėms, kad nueitų jaukiai pasėdėti kavos puodeliui, desertui?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2024 12 15, 08:46)
Kur ieškoti nesunkiu puodų su dvigubu dugnu indukcinei viryklei? Namie turiu Berghoff senukus, daugiau kaip 12 metu, o sode turbūt dar senesni, viskas ok su jais, bet jie nežmoniškai sunkūs. Taip noriu pakeisti, o pasiūla kosminė. Ir brangiai mokėti nenoriu ir to pilno rinkinio nenoriu. Aktualu gyvai kur pasižiūrėti, pasikilnoti.

As pirkau Zwilling Vitality serija 🤷🏼‍♀️. Bet jei geras, kokybiskas metalas - jie kazkaip nera labai lengvi… Siuos rinkaus grynai del dizaino, man jis patiko, nera dangtyje skyluciu - tad verda ant labai mazu sanaudu (po uzvirimo primazinu ant 2 is 9). O del rinkiniu - butent LT juos galima ir po 1 pirkt, bet kaina uz 2 puodus kaip uz 5 puodu rinkini… yra rinkiniu ir po 3, bet ieina 2 mazi ir vienas vidutinis (man kartais reik didelio)…
Atsakyti
Dar klausimas, kur perkat riešutų sviestą Lietuvoje, kad neteiktų siųstis. Ir dar gal kurios vaikas sportuoja ir geria whey protein arba kreatino monohydrate? Neturiu supračiaus kas čia per reikalai, o gavau tokį norą išpildyt. Ką pirkt biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2024 12 15, 18:10)
Dar klausimas, kur perkat riešutų sviestą Lietuvoje, kad neteiktų siųstis. Ir dar gal kurios vaikas sportuoja ir geria whey protein arba kreatino monohydrate? Neturiu supračiaus kas čia per reikalai, o gavau tokį norą išpildyt. Ką pirkt  biggrin.gif ?

Lidle pažiūrėkit riešutų sviesto smile.gif O sportuojantiems yra daug spec. parduotuvių ir gyvų, ir online, kur visais šitais dalykais prekiauja. Kad ir čia asportas.lt ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 15 gruodžio 2024 - 20:36
QUOTE(Kriiste @ 2024 12 15, 16:42)
As pirkau Zwilling Vitality serija 🤷🏼‍♀️. Bet jei geras, kokybiskas metalas - jie kazkaip nera labai lengvi… Siuos rinkaus grynai del dizaino, man jis patiko, nera dangtyje skyluciu - tad verda ant labai mazu sanaudu (po uzvirimo primazinu ant 2 is 9). O del rinkiniu - butent LT juos galima ir po 1 pirkt, bet kaina uz 2 puodus kaip uz 5 puodu rinkini… yra rinkiniu ir po 3, bet ieina 2 mazi ir vienas vidutinis (man kartais reik didelio)…

Suprantu, kad geras nebus labai lengvas, bet jei tiesiog puodo su sriuba ar troškiniu negaliu nukelti nuo viryklės , tai su puodo svoriu tikrai man ne pakeliui.... Ačiū už nuorodą, pasižiūrėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 12 15, 22:34)
Lidle pažiūrėkit riešutų sviesto smile.gif O sportuojantiems yra daug spec. parduotuvių ir gyvų, ir online, kur visais šitais dalykais prekiauja. Kad ir čia asportas.lt ir t.t.

O lidll tikrai esu girdėjus, kad perka, buvau užmiršus, ačiū. O dėl tu sportinių reikalų, man būtų geriau konkreti nuoroda biggrin.gif , nes daug ir visko ten yra. Norėjau greitai užsakyti ir nesigilinti į visokias sudėtis, ko visai nesuprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2024 12 15, 21:52)
O lidll tikrai esu girdėjus, kad perka, buvau užmiršus, ačiū. O dėl tu sportinių reikalų, man būtų geriau konkreti nuoroda  biggrin.gif , nes daug ir visko ten yra. Norėjau greitai užsakyti ir nesigilinti į visokias sudėtis, ko visai nesuprantu  ax.gif

Lidle ir riešutai puikūs. Dėl papildų sportininkams nesigaudau smile.gif
Atsakyti