Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2024 12 12, 13:37)
nesamone. tas kas rase, dysono rankoj neturejo. nes yra 3 rezimai temperaturai. kaip galima sugandinti puciant salta ora? o jei uzsivarvolino karsciausia rezima, ir degino smegenis ir nejaute? briedas. arba na nezinau, visiskai zmogus nieko nesupranta.

Tai lygiai tas pats galioja ir kitiems ž nesvilinti plaukų.
Man dysono pliusai - tai visi tie formavimai, garbanos.
Bet vėl gi - daug kas varo (realiai - daug), kad nesilaiko garbanos. Ir vėl tas netinkamas naudojimas, kaip suprantu. Pirma reikia su karštesniu, o pabaigoj - šaltu.
Kaip ir varo ant Xiaomi, kad nelaiko batarkė, kad meta šiukšles. Nes reikia laikytis instrukcijų, ty pilnai iškrovus tik krauti. Ir valyti filtrus.
Žodžiu, reikia ne tik skaityti komentarus, bet ir pasigilinti išsamiau.
Atsakyti
Vakar iš draugės dyson pasiskolinau, viskas faina, plaukai švelnūs, bet per daug glotnūs ir prigludę. Su mano senuku būdavo purūs😁

Reik ieškot kas aplinkoj turi babyliss😊
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2024 12 12, 15:15)
Vakar iš draugės dyson pasiskolinau, viskas faina, plaukai švelnūs, bet per daug glotnūs ir prigludę. Su mano senuku būdavo purūs😁

Reik ieškot kas aplinkoj turi babyliss😊

Netinkamas antgalis parinktas. 100%
Atsakyti

As irgi svarstau gal kaledom dysona pasidovanoti. Bet nezinau ko man reikia ar dziovintuvo ar to airwrapo. Kaip suprantu airwrapas garbanom ir formavimui. Mano plauku daug, stori tai jauciu bus reikalu o as tingiu uzsiimti. Siaip turiu ta revlon sepeti tai retai traukiu, dziovinu tiesiog su sepeciu ir dziovintuvu. 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 12, 14:49)
Tai lygiai tas pats galioja ir kitiems ž nesvilinti plaukų.
Man dysono pliusai - tai visi tie formavimai, garbanos.
Bet vėl gi - daug kas varo (realiai - daug), kad nesilaiko garbanos. Ir vėl tas netinkamas naudojimas, kaip suprantu. Pirma reikia su karštesniu, o pabaigoj - šaltu.
Kaip ir varo ant Xiaomi, kad nelaiko batarkė, kad meta šiukšles. Nes reikia laikytis instrukcijų, ty pilnai iškrovus tik krauti. Ir valyti filtrus.
Žodžiu, reikia ne tik skaityti komentarus, bet ir pasigilinti išsamiau.

Pritariu. Aš ir su pačiais paprasčiausias fenais plaukų nesu sudeginusi. Reikia protingai naudotis prietaisais ir viskas bus gerai. Kas nori Teslos, gali pirkti Dyson, bet ir Mazda puikus automobilis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 12, 11:36)
Ne! Kaip jis man gyvenimą palengvin. Aš nebelakstau kaip kokia nenormali su skuduru po namus, net dulkes išsiurbiu iš savo lentynų ir palovių ir tt. Puikūs tie antgaliai visi. Ir veikimo laikas ilgas. Kokias 3-4 dienas man užtenka.

Ar jis žemes iš kilimuko prie durų išsiurbia? Ar nuo plytelių žemes susiurbtų?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2024 12 12, 11:37)
Ačiū  4u.gif Nusipirkau  ax.gif

Iš kur pirkote su nuolaida?
Noriu mamai nupirkti dovanų.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 12, 14:41)
Netinkamas antgalis parinktas. 100%

Pas ją su vienu antgaliu tik tuo džiovinimui siauru. Džiovinau su šepečiu atkeldama nuo šaknų, bet vistiek labai sukrito..bet šiaip plaukai itin švelnūs
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2024 12 12, 17:05)
Ar jis žemes iš kilimuko prie durų išsiurbia? Ar nuo plytelių žemes susiurbtų?

Man susiurbia koridoriuje nuo plytelių viską net auto režimu. Kai siurbia kilimėlį, automatiškai padidina galią. Man užtenka pilnai. Nueikit pabandykit.
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2024 12 12, 16:38)
Pritariu. Aš ir su pačiais paprasčiausias fenais plaukų nesu sudeginusi. Reikia protingai naudotis prietaisais ir viskas bus gerai. Kas nori Teslos, gali pirkti Dyson, bet ir Mazda puikus automobilis ax.gif

Oi nesakyk nesakyk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2024 12 12, 17:45)
Pas ją su vienu antgaliu tik tuo džiovinimui siauru. Džiovinau su šepečiu atkeldama nuo šaknų, bet vistiek labai sukrito..bet šiaip plaukai itin švelnūs

Vadinas reik iš apačios viršun pūst, kad keltų, o ne žemyn
Atsakyti

Papasakokit apie ketaus puodas. Vieni kainuoja 50 eur, kiti 300 eur. Kame skirtumas?

Ar viskas ok pvz su šiais?

https://grandfeu.lt/...das-4-7-baltas/

Atsakyti
Sveikos, ar notino.lt patikima parduotuvė? Turiu omenyje, ar kvepalai nepadirbiniai? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2024 12 12, 13:48)
Tie kas susidegino plaukus su dyson labai tiketina turejo dyson analoga, nes netikiu nei vienu zodziu. Turiu ta air wrap, tai turiu pasakyti pati geriausia dovana kokia esu gavusi. Per metus laiko nei nudege plaukai, nei nutriuso, nei dar kas nors jiems atsitiko. Turiu ir siurbli Dyson, vienas zodis - nuostabus  wub.gif Nesuprantu varanciu ant Dyson, aisku kainos kanda, bet negaila nei vieno cento man asmeniskai rolleyes.gif

Visiškai pritariu. Turiu tiek airwrapą, tiek šluotą jau n metų.
Mano dukros plaukai labai stori ir garbanoti, tai ji su airwrapu puikiai juos išdžiovina ir ištiesina.

QUOTE(Dziugile @ 2024 12 12, 23:45)
<p>Papasakokit apie ketaus puodas. Vieni kainuoja 50 eur, kiti 300 eur. Kame skirtumas?</p><p></p><p>Ar viskas ok pvz su šiais?</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://grandfeu.lt/product/puodas-4-7-baltas/'>https://grandfeu.lt/product/puodas-4-7-baltas/</a></p>

Turiu grandfeu, labai patenkinta. Naudoju tikrai dažnai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 13 gruodžio 2024 - 08:44