Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos merginos, gal kas galės pagelbėti 4u.gif
Gavau užsakymą Kalėdų Seneliui. Reikia belaidžių ausinių, leidžiančių girdėti aplinką. Bet kiek bandau ieškoti, "meta" vis kažkokias neaiškias parduotuves. Gal kuri susidūrėte, ar fiziškai realu jas nupirkti?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jasaičiukas @ 2024 12 11, 23:52)
Sveikos merginos, gal kas galės pagelbėti 4u.gif
Gavau užsakymą Kalėdų Seneliui. Reikia belaidžių ausinių, leidžiančių girdėti aplinką. Bet kiek bandau ieškoti, "meta" vis kažkokias neaiškias parduotuves. Gal kuri susidūrėte, ar fiziškai realu jas nupirkti?

Ačiū 4u.gif

O ką per jas klausys? Turi būt tik tam jos skirtos?

Mano JBL ausinės yra tokios, kuriomis gali klausyt muzikos ir girdint aplinką ir ne, arba nebūtinai muzikos. Įsidedi jas ir imi viską 10 kart geriau girdėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 gruodžio 2024 - 06:38
QUOTE(JMD @ 2024 12 12, 06:37)
O ką per jas klausys? Turi būt tik tam jos skirtos?

Mano JBL ausinės yra tokios, kuriomis gali klausyt muzikos ir girdint aplinką ir ne, arba nebūtinai muzikos. Įsidedi jas ir imi viską 10 kart geriau girdėt  biggrin.gif

Man įmėte nuorodą https://originalu-pi...girdeti-aplinka , bet man čia tokia neiaški parduotuvė blink.gif
Na, ji dirba parduotuvėje, reikia laisvų rankų, kad galėtų šnekėti telefonu, klausytis muzikos, ir tuo pačiu girdėti, kas vyksta aplinkui. Ką aš žinau rolleyes.gif
O gal jūs JMD galite įmesti nuorodą kokios jūsiškės?
Atsakyti
QUOTE(jasaičiukas @ 2024 12 12, 09:13)
Man įmėte nuorodą https://originalu-pi...girdeti-aplinka , bet man čia tokia neiaški parduotuvė blink.gif
Na, ji dirba parduotuvėje, reikia laisvų rankų, kad galėtų šnekėti telefonu, klausytis muzikos, ir tuo pačiu girdėti, kas vyksta aplinkui. Ką aš žinau rolleyes.gif
O gal jūs JMD galite įmesti nuorodą kokios jūsiškės?

Elementoriškos, va tokios

https://www.bite.lt/...ne-beam?v=26057

Tas ambient aware čia yra tam, kad girdėtum aplinką. Pakanka pirštu paliest kairę ausinę ir persijungia režimas. Man jos patinka, patogu ausyje, neiškrenta.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 12, 10:39)
Elementoriškos, va tokios

JMD, ar nepakeitėt nuomonės dėl siurblio šluotos? Patenkinta? Matau geriausia kaina dabar, bet dar noriu pasitikslint prieš darant užsakymą biggrin.gif . O gal dar kas kokį nuolaidos kodą Senukų turi?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2024 12 12, 11:05)
JMD, ar nepakeitėt nuomonės dėl siurblio šluotos? Patenkinta?  Matau geriausia kaina dabar, bet dar noriu pasitikslint prieš darant užsakymą  biggrin.gif . O gal dar kas kokį nuolaidos kodą Senukų turi?

Ne! Kaip jis man gyvenimą palengvin. Aš nebelakstau kaip kokia nenormali su skuduru po namus, net dulkes išsiurbiu iš savo lentynų ir palovių ir tt. Puikūs tie antgaliai visi. Ir veikimo laikas ilgas. Kokias 3-4 dienas man užtenka.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Nusipirkau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 12 gruodžio 2024 - 10:40
tos kurios jau kurį laiką turit ir naudojat babyliss air wand, galit pasidalinti dar kartą privalumais smile.gif

Užsiprašiau kalėdų senelio, nulėkė į Avitelą pirkti, bet pažįstamas ten išpeikė, neva pirkdamas babyliss air wand pirk ir peruką iš karto: išsausina,pažeidžia plauką. Tipo jei pirkti,tai tik Dyson
Grįžo kalėdų senelis pasimetę ir aš pati nežinau ko noriu 4u.gif

Realiai mano plaukai ploni, man ir natūraliai išdžiūva per 30min, tai greitas džiovinimas man ne pliusas, noris, kad plauko nedegintų jie glotnesni mažiau pažeidžiami būtų
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2024 12 12, 11:37)
tos kurios jau kurį laiką turit ir naudojat babyliss air wand, galit pasidalinti dar kartą  privalumais smile.gif

Užsiprašiau kalėdų senelio, nulėkė į Avitelą pirkti, bet pažįstamas ten išpeikė, neva pirkdamas babyliss air wand pirk ir peruką iš karto: išsausina,pažeidžia plauką. Tipo jei pirkti,tai tik Dyson
Grįžo kalėdų senelis pasimetę ir aš pati nežinau ko noriu  4u.gif

Realiai mano plaukai ploni, man ir natūraliai išdžiūva per 30min, tai greitas džiovinimas man ne pliusas, noris, kad plauko nedegintų jie glotnesni mažiau pažeidžiami būtų

O dysonas per brangu? Man dysonas buvo geriausias sprendimas. Plaukai tikrai nedeginami. Nebandžiau tų bliss. Mano plaukai trumpi. Man labiau juos reikia formuot, todėl pirkau wrapą, nes pakanka jo ir kad išdžiūtų. Bet kaip minėjau, esu labai labai patenkinta. Turiu jau antri metai. Į bet kokią kelionę važiuojant jį pasiimu. Tik jis suguldo gražiai mano liūtą.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2024 12 12, 11:37)
tos kurios jau kurį laiką turit ir naudojat babyliss air wand, galit pasidalinti dar kartą  privalumais smile.gif

Grįžo kalėdų senelis pasimetę ir aš pati nežinau ko noriu  4u.gif

Kaip ir su Dyson siurbliu? biggrin.gif
Nueikite pati ir gyvai išbandykite.
Aš esu skaičius, kad kažkam Dyson sugadino plaukus biggrin.gif
Nenaudoju karšto režimo, nedžiovinu šlapių plaukų, naudoju apsaugines priemones, nenuplaunamus kondicionierius.
Gal gadina tas tiesintuvas? O tada tikiu, nes ten jau karštis didesnis, visai kitas reikalas. O paprastas dživintuvas, jei naudoti, kaip aukščiau aprašiau, nu sorry, nesuprasiu, kuo gali skirtis oro srovė (kai nekaršta ir tt). Jei piniginė leidžiair bus ramiau - pirkite dysoną.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 12, 12:56)
Kaip ir su Dyson siurbliu?  biggrin.gif
Nueikite pati ir gyvai išbandykite.
Aš esu skaičius, kad kažkam Dyson sugadino plaukus biggrin.gif
Nenaudoju karšto režimo, nedžiovinu šlapių plaukų, naudoju apsaugines priemones, nenuplaunamus kondicionierius.
Gal gadina tas tiesintuvas? O tada tikiu, nes ten jau karštis didesnis, visai kitas reikalas. O paprastas dživintuvas, jei naudoti, kaip aukščiau aprašiau, nu sorry, nesuprasiu, kuo gali skirtis oro srovė (kai nekaršta ir tt). Jei piniginė leidžiair bus ramiau - pirkite dysoną.

nesamone. tas kas rase, dysono rankoj neturejo. nes yra 3 rezimai temperaturai. kaip galima sugandinti puciant salta ora? o jei uzsivarvolino karsciausia rezima, ir degino smegenis ir nejaute? briedas. arba na nezinau, visiskai zmogus nieko nesupranta.
Atsakyti
Tie kas susidegino plaukus su dyson labai tiketina turejo dyson analoga, nes netikiu nei vienu zodziu. Turiu ta air wrap, tai turiu pasakyti pati geriausia dovana kokia esu gavusi. Per metus laiko nei nudege plaukai, nei nutriuso, nei dar kas nors jiems atsitiko. Turiu ir siurbli Dyson, vienas zodis - nuostabus wub.gif Nesuprantu varanciu ant Dyson, aisku kainos kanda, bet negaila nei vieno cento man asmeniskai rolleyes.gif
Atsakyti