Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Geriau rankom plaut, nes kempinėse bakterijos kaupiasi, jas pačias labai gerai reik dezinfekuot kas kartą.
Atsakyti
Ne tik kas rytą/ vakarą (pagal būklę) veidą plauti būtina paaugliams, bet ir šluostyti TIK su vienkartiniais rankšluosčiais.

Papildyta:
Mano vienas paauglys ilgaplaukis, tai kartais įsiūlau savo lankelį ar guminę juostą, kad plaukų nesusišlapintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2024 12 10, 21:17)
Mano vienas paauglys ilgaplaukis, tai kartais įsiūlau savo lankelį ar guminę juostą, kad plaukų nesusišlapintų ax.gif

Man gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2024 12 10, 21:17)
Ne tik kas rytą/ vakarą (pagal būklę) veidą plauti būtina paaugliams, bet ir šluostyti TIK su vienkartiniais rankšluosčiais.

Papildyta:

Ai baikit, nesąmonės čia. Tiem vaikam reik bišk velnių už tingėjimą duot. Aš atskaičiau moralą, pačiupus pati su kempe nušveičiau taukiną nosę, kitą rytą špuogai jau apdžiuvę buvo, dar po kelių dienų veidas švarus. Jei pradėsi stradalint kempinės, vienkartiniai rankšluosščiai ir tt, jie niekada nesipraus. Briedas. Tvirtai ir aiškiai, marš praustis. Fsio. Griežtai. Dabar kalu smegenysna, kad su kempe ir pečius reik pašveist, nes ir ten visko būna. Bet jau tiek ginčų nebėra. Pakeiti tą rankšluostį kas 3 dienas kaip įprasta ir viskas. Svarbu, kad juos išdžiovinų, o ne drėgnus sumestų ir paskui tokiu parūgusiu tą veidą trintų.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 11, 08:44)
Ai baikit, nesąmonės čia. Tiem vaikam reik bišk velnių už tingėjimą duot. Aš atskaičiau moralą, pačiupus pati su kempe nušveičiau taukiną nosę, kitą rytą špuogai jau apdžiuvę buvo, dar po kelių dienų veidas švarus. Jei pradėsi stradalint kempinės, vienkartiniai rankšluosščiai ir tt, jie niekada nesipraus. Briedas. Tvirtai ir aiškiai, marš praustis. Fsio. Griežtai. Dabar kalu smegenysna, kad su kempe ir pečius reik pašveist, nes ir ten visko būna. Bet jau tiek ginčų nebėra. Pakeiti tą rankšluostį kas 3 dienas kaip įprasta ir viskas. Svarbu, kad juos išdžiovinų, o ne drėgnus sumestų ir paskui tokiu  parūgusiu tą veidą trintų.

Mano bernai pas mano kosmetologę vaikšto valytis veido kas pusę metų. Tai jei jinai liepė vienkartinius naudot veidui, negaliu ginčytis ir sakyt: "šito sakinio neklausyk" biggrin.gif Anokia čia bėda - prie kriauklės, šalia visų prausiklių padėti vienkartiniai rankšluosčiai ir tiek.
Atsakyti
Ar gavot iš BF CultBeauty užsakymus? Aš ne. Nuo 4 dienos jokio poslinkio deliveryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 gruodžio 2024 - 10:11
QUOTE(tikinga @ 2024 12 11, 10:14)
Mano bernai pas mano kosmetologę vaikšto valytis veido kas pusę metų. Tai jei jinai liepė vienkartinius naudot veidui, negaliu ginčytis ir sakyt: "šito sakinio neklausyk" biggrin.gif Anokia čia bėda - prie kriauklės, šalia visų prausiklių padėti vienkartiniai rankšluosčiai ir tiek.

O kur tvarumas? biggrin.gif juokauju. Kai jau baisiai didelių bėdų yr, galbūt. Bet iš principo jie tiesiog tingi
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 11, 11:10)
Ar gavot iš BF CultBeauty užsakymus?  Aš ne. Nuo 4 dienos jokio poslinkio deliveryje.

Kaip tik atejau klausti del Cult 4u.gif As negavau, o laukiu 3 rolleyes.gif Pirmas 1129 dienos, tipo snd tureciau gauti pagal info psl. O man klausimas, nes pirma karta pirkau, per ka ir kaip jie pristato? 4u.gif

Mano vienas irgi nuo 4 dienos tyli, kitu irasai 9 ir 10 dienos paskutiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 11 gruodžio 2024 - 10:48
QUOTE(stuleju @ 2024 12 11, 11:45)
Kaip tik atejau klausti del Cult 4u.gif As negavau, o laukiu 3 rolleyes.gif Pirmas 1129 dienos, tipo snd tureciau gauti pagal info psl. O man klausimas, nes pirma karta pirkau, per ka ir kaip jie pristato?  4u.gif

Mano vienas irgi nuo 4 dienos tyli, kitu irasai 9 ir 10 dienos paskutiniai

Dėl 4 dienos parašykite jiems per chatą, iš pradžių pabendraujat su robotuku, o tada prisijungs žmogus. Iki ryt jei nepasikeis statusas, vėl parašyt jiems.

Yra buvę, kad gauni žinutę apie mokesčius, tada reik susisiekt, kad negrybautų ir tada viskas ok (gal paštas? nepamenu pati). Nes čia iš UK, tai dėl to sudėtingiau.
Atsakyti
O kaip dėl amazono, jei du pristatymo terminai? Skaido siuntas?Ar gausiu tik su vėlesne data?
Atsakyti
Matėt, Zalando perka Aboutą, ech... nieko gero
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 11, 13:51)
Matėt, Zalando perka Aboutą, ech... nieko gero

Kur skaitėt?
Atsakyti