Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

bet man vis tiek amazone kelis eur prideda siuntimo.
dzin jie, tik įdomu, kodėl...

Gal pardavėjas ne pats amazonas? :hmm:  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2024 12 05, 20:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="73172618" data-time="1733344050"><div><p>bet man vis tiek amazone kelis eur prideda siuntimo.
dzin jie, tik įdomu, kodėl...</p></div></blockquote><p>Gal pardavėjas ne pats amazonas? hmm.gif  unsure.gif​ </p>

Dispatches from Amazon?
Nustatau pagrindiniu LT adresą, bet vis tiek DE meta, kiekvieną kartą reikia keisti unsure.gif
Atsakyti

bet man vis tiek amazone kelis eur prideda siuntimo.
dzin jie, tik įdomu, kodėl...

Į Lietuvą siunčiatės? Perskaičiuoja PVM pagal gavėjo šalį. Vokietijoje 19%, Lietuvoje 21%.

Atsakyti
turiu klausimą. Nieko nenusimanau.
Gavau užsakymą Kalėdų seniui - GJAN plakatas. Yra kur tokius dalykus pardavineja? Any ideas?
Atsakyti

Į Lietuvą siunčiatės? Perskaičiuoja PVM pagal gavėjo šalį. Vokietijoje 19%, Lietuvoje 21%.

Taip, perskaičiuoja, bet tada turėtų prekė pabrangti, bet ne siuntimo eilutėje atsirast keli eurai.

Atsakyti

turiu klausimą. Nieko nenusimanau.
Gavau užsakymą Kalėdų seniui - GJAN plakatas. Yra kur tokius dalykus pardavineja? Any ideas?

Čia tai su fantazija užsakovas :D  jaučiu, reikia rašyti GJan arba Kaune ieškot plakatų, nes bus koncertas :D​  

Atsakyti

Plaukų slinkimǎ sustabdziau tik išsityrusi vitaminus. Gėriau kursà, darausi dabar pajartotinai. Visi šampūnai ir serumai stabdo tik laikinai.  mano iphone persiinstaliavo ir neliko LT klaviaturos. Nafik, kaip nervina. Kaźi įmanoma  atstatyti?

ok. Dirbtinis intelektas atstatė  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam V: 05 gruodžio 2024 - 22:54
QUOTE(-Braskeele @ 2024 12 05, 14:33)
I plauku tema, klausimas peroksidinem blondem biggrin.gif ka darot, kad ta sviesi spalva po dazymo bent kiek ilgiau issilaikytu unsure.gif Puse savo gyvenimo dazaus sviesiai sruogom, na tais milteliais, kur ir pas ka bebandziau, tai ta tokia gera sviesi spalva po dazymo issilaiko max 2-3 savaites, paskui pilkeju, suprantu, nusiplauna tas baltumas... gal kokiu atrade priemoniu? sampunu blondem? smile.gif

Man labai patinka šis.nr 1002. Ir gerai pamaitina ir tikrai matosi rezultatas. Yra mažesne pakuotė. Tik nežinau kodėl spalva fioletinė jie pažymi. Skaitosi šalta balta ar platinum.
https://klipshop.lt/...mbination=35175
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2024 12 05, 21:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="73172618" data-time="1733344050"><div><p>bet man vis tiek amazone kelis eur prideda siuntimo.
dzin jie, tik įdomu, kodėl...</p></div></blockquote><p>Į Lietuvą siunčiatės? Perskaičiuoja PVM pagal gavėjo šalį. Vokietijoje 19%, Lietuvoje 21%.</p>

ačiiū 4u.gif
Atsakyti

Kada pildo uniqlo? :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2024 12 06, 10:05)
<p>Kada pildo uniqlo? 4u.gif​ </p>

Apie pietus, kiek pastebedavau
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 06 gruodžio 2024 - 10:53