Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Fia @ 2024 12 04, 14:18)
siulė, bet bijau, girdėjau atsiliepimus, kad pašaliniai poveikiai būna nuo lašelinės. Ar jus bandėte?

Aš kartą ar du per metus lašinuosi jau keli metai. Kitaip neatsistato doh.gif O nuo geriamų refliuksas atsinaujina, tai vengiu ilgai vartot.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 04, 16:29)
Kaip sužinot, ar Allegro ir Amazon siunčia į LT?

Aš prisijungiu su savo akauntu ir rašo
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2024 12 04, 17:44)
Aš prisijungiu su savo akauntu ir rašo

Įvedus LT adresą turi rodyti. Bet amazon nuo 59 eur pirkimo sumos siuntimas nemokamas. Allegro nežinau
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Įvedus LT adresą turi rodyti. Bet amazon nuo 59 eur pirkimo sumos siuntimas nemokamas. Allegro nežinau

Bet tik de amazonui tai galioja?

Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2024 12 04, 21:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="73172584" data-time="1733324143"><div><p>Įvedus LT adresą turi rodyti. Bet amazon nuo 59 eur pirkimo sumos siuntimas nemokamas. Allegro nežinau</p></div></blockquote><p>Bet tik de amazonui tai galioja?</p>

Nebandžiau. sudėkit į krepšelį ir pažiūrėkit
Atsakyti

netkėjau vitaminais, bet kai slinko tiesiog kuokštais, nusprendžiau išbandyti supermamyčių reklamuojamą Maxi hair iš Iherb. Kažkoks stebuklas, bet jau po dviejų savaičių nustojo slinkti. Išbandė ir kolegė - padėjo ir jai.
Beje aš feritino rodikliį kraujyje niekaip neatstatau, beveik nulis..

Su Tardyferonu gerdama dvigubą dozę 6 mėn., feritiną pasikėliau nuo 5 iki 46. 

Tik hemoglobinas banguoja... Ir išeičių mažai. 

O plaukams nebent geresnė kaukė, priemonės nuo karščio. Jei genetiškai jų nedaug, ploni, tai nei pastorinsi, nei padauginsi.

Atsakyti
bet man vis tiek amazone kelis eur prideda siuntimo.
dzin jie, tik įdomu, kodėl...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 12 04, 08:00)
Gėriau, man nieko nepadarė....  unsure.gif

man nustojo slinkimas, ataugo antenyčių
Atsakyti