Gal kas Vilniuje Burga perka?
Arba as galiu nupirkt, reiktu 2 norinciu 4 deklai uz 2 kaina
QUOTE(Rita003 @ 2024 11 30, 14:14)
Gal kas norėtų prisijungti iki nemokamo ?
P.s. šią savaitę nemokamas siuntimas, nusipirkau, ačiū mergaitės
P.s. šią savaitę nemokamas siuntimas, nusipirkau, ačiū mergaitės
Aš paskaičiau jo sudėtį ir pssidarė bsisu
Sveiki,
parasiau vakar, prisijungciau su vienu deklu
QUOTE(JMD @ 2024 12 01, 11:55)
Aš paskaičiau jo sudėtį ir pssidarė bsisu
Kas ten tokio baisaus , Aš sudėčių tai nesuprantu, daug kas rekomendavo išbandžiau patiko.
Jūsų plaukai banguoti, ką naudojat kad nesipūstų Esat atradusi geros sudėties kosmetiką?
QUOTE(-Braskeele @ 2024 11 30, 17:10)
Lb norėčiau prisijungti su 1,bet su persiuntimu
Aš tai nulis jaučiu poveikio. Jei geri plaukai, tai tinka piguškinės priemonės.
Meleonus išleidžiu, saugau, nėra ir nebus tų plaukų.
Man tai įstrigo frazė, kad plaukai nėra gyvi, tai ir ta priežiūra vos ne kaip megztinio siūlų.
Man tai įstrigo frazė, kad plaukai nėra gyvi, tai ir ta priežiūra vos ne kaip megztinio siūlų.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 01, 19:20)
As irgi tos nuomones, kad ta plauku sveikata is vidaus...sampunais, balzamais dideliu stebuklu nepadarysi. Buna naudoju sampuna ir balzama po 40 euru, o buna Elvitali uz 3 eurus, nematau kazkokio zenklaus skirtumo matau nuo visokiu papildu- kalogenu, biotinu, gelezies ir pan.
QUOTE(-Braskeele @ 2024 12 01, 18:28)
As irgi tos nuomones, kad ta plauku sveikata is vidaus...sampunais, balzamais dideliu stebuklu nepadarysi. Buna naudoju sampuna ir balzama po 40 euru, o buna Elvitali uz 3 eurus, nematau kazkokio zenklaus skirtumo matau nuo visokiu papildu- kalogenu, biotinu, gelezies ir pan.
Ypatingai tai, kas nuplaunama.
QUOTE(Cypass @ 2024 12 01, 17:58)
Kas ten tokio baisaus , Aš sudėčių tai nesuprantu, daug kas rekomendavo išbandžiau patiko.
Jūsų plaukai banguoti, ką naudojat kad nesipūstų Esat atradusi geros sudėties kosmetiką?
Mano plaukai garbanoti, bet su laiku po plovimo pasidarė kaip šiaudų kupeta pasišiaušę, tekdavo tiesintis, kad normaliai atrodytų. Vitrino Pro rekomendavo šį šampuną. Plaukai blizgūs, švelnūs, krenta gražiom garbanom. Sudėties nestudijavau, bet esu juo labai patenkinta https://www.save24.l...owaAp5TEALw_wcB
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 12 01, 18:20)
Aš piguškes naudoju. Plaukai auga kaip pasiutę sveiki, gražūs, labai stori. Nekerpu jokių galiukų jau virš metų. Nė vieno išsišakojusio. O giminaitė daug išleidžia. Turi kelis nušiurusius plaukus.
QUOTE(padraika22 @ 2024 12 01, 19:50)
Aš piguškes naudoju. Plaukai auga kaip pasiutę sveiki, gražūs, labai stori. Nekerpu jokių galiukų jau virš metų. Nė vieno išsišakojusio. O giminaitė daug išleidžia. Turi kelis nušiurusius plaukus.
Priemonės tikrai nepadarys plaukų tankių. Čia genetika. bet bent jau kad tvarkingai atrodytų, galima atsirinkti kas tinka iš priemonių. Aš irgi išbandžiau milijoną aliejukų, o plaukai kaip buvo pasišiaušę, taip buvo. Maniau senatvė, išdžiūvo tie mano plaukai. bet va, pasirodo yra priemonės