Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

booztlet grąžinimas mokamas?
nebūna papildomų kodukų?

Mokamas  :unsure: užknisa. 

O zalandolounge?

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2024 11 27, 12:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="73171672" data-time="1732694591"><div><p>booztlet grąžinimas mokamas?
nebūna papildomų kodukų?</p></div></blockquote><p>Mokamas  unsure.gif užknisa. </p><p>O zalandolounge?</p>

Nemokamas grąžinimas zalandolouge
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2024 11 27, 12:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="73171672" data-time="1732694591"><div><p>booztlet grąžinimas mokamas?
nebūna papildomų kodukų?</p></div></blockquote><p>Mokamas  unsure.gif užknisa. </p><p>O zalandolounge?</p>

Tik atsiuntimas 2,5.
Bet už tokį greitį ir (bent jau batų) geras kainas, tai dzin tie 2,5
Atsakyti

Vakar pirkau eurovaistinėj. Buvau gavus BF -25% nuolaidos kodą, tai prekėms, kur su -50% netaikė papildomai, o kur su -30% taikė kažkokią kosminę nuolaidą, nesupratau nieko :hmm:  gal sistemos klaida, bet tarkim dušo želė 16 eur po nuolaidos 11-12 eur, tai krepšelyje apie 5 eur buvo ir pan. :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2024 11 27, 17:27)
<p>Vakar pirkau eurovaistinėj. Buvau gavus BF -25% nuolaidos kodą, tai prekėms, kur su -50% netaikė papildomai, o kur su -30% taikė kažkokią kosminę nuolaidą, nesupratau nieko hmm.gif  gal sistemos klaida, bet tarkim dušo želė 16 eur po nuolaidos 11-12 eur, tai krepšelyje apie 5 eur buvo ir pan. unsure.gif​ </p>

Man tai kur 30 off, tai galutinė 50 off gaunasi.
kur 20 off, pvz dvi imti reikia, tada 50 off gaunasi.
Idėjus vieną prekę, sumažėjo man kitos kaina.
O gal dar koks -10 kodas yra? bigsmile.gif
Prekių kainą mažina kiekviena prekė, kuri yra su 50 off.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: [b!]Vakar[/b!], 17:08
QUOTE(Dziugile @ 2024 11 27, 15:27)
<p>Vakar pirkau eurovaistinėj. Buvau gavus BF -25% nuolaidos kodą, tai prekėms, kur su -50% netaikė papildomai, o kur su -30% taikė kažkokią kosminę nuolaidą, nesupratau nieko hmm.gif  gal sistemos klaida, bet tarkim dušo želė 16 eur po nuolaidos 11-12 eur, tai krepšelyje apie 5 eur buvo ir pan. unsure.gif​ </p>

Aš su jais aiškinausi dėl tų visų kainų. Tai padirodo, nekorektiškai atsivaizduoja kainos, bet esmė tokia, kad nuo galutinio krepšelio sumos prisitaiko -25% nuolaida. Net vaistams gavosi, kad prisitaikė🎈
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2024 11 27, 17:27)

Gal galit pasidalinti eurovaistinės kodu?
Atsakyti