Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Iš kur perkate dekoratyvinę kosmetiką pvz Dior? Anksčiau iš UK siųsdavaus, bet žiūriu daug kas užsidarę unsure.gif4u.gif

Douglas, kai buna nuolaidos

Atsakyti
Dior visur labai brangu. Baigėsi geri laikai, kai Vokietijos Douglase buvo galim rasti pigiau.

___

Kaip man sunku per Vinted pardavinėti dėvėtus daiktus. Pvz. pūkinė GAP. Mano vaikas nešiojo, kad ir pakritę jau buvo tie pūkai (vietom). Įdedi už 10 Eur, su mintim naudoti, pvz kaip pakaitinė, sušlampa, kai reik pakeisti. Tai ta kaina atitinkamai ir yra simbolinė.
Nu žo, man baisiai sunku įvertinti dėvėtą rūbą.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 13, 14:40)
Dior visur labai brangu. Baigėsi geri laikai, kai Vokietijos Douglase buvo galim rasti pigiau.

___

Kaip man sunku per Vinted pardavinėti dėvėtus daiktus. Pvz. pūkinė GAP. Mano vaikas nešiojo, kad ir pakritę jau buvo tie pūkai (vietom). Įdedi už 10 Eur, su mintim naudoti, pvz kaip pakaitinė, sušlampa,  kai reik pakeisti. Tai ta kaina atitinkamai ir yra simbolinė.
Nu žo, man baisiai sunku įvertinti dėvėtą rūbą.

Mane išvis vinted nervina. Įdedi naujus vyr columbia batus už 50€ tai lenkės siūlo kainą 30€ 😬 kitą kartą atrašau, kad daikto nedovanoju. Visada dedu mažesnę kainą nei kiti ir tai tiek išsidirbinėja galiausia neperka. Devėtus vaikiškus batus įdėjau už 4€ žieminius odinius su kailiu. Ilgiausia stovėjo kol nupirko. Batai beveik neavėti. Vos ne dykai turi atiduot, kad išsivalyti
Atsakyti
Šitie visai neblogi

https://www.melegatt...legatti/page/3/
Atsakyti
Prieš kelias dienas pamačiau šokoladą su žaliu įdaru. Nesigilinau nieko, tik įsiminė vaizdas biggrin.gif
Šian jau sraute matau analogą Dubajaus šokoladui.
Eina sau, pavydžiu tokio marketingo meno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2024 11 12, 11:02)
Į tiesintuvų temą biggrin.gif  Vakar buvau Cascadoj, tai mergaite pakonsultavo, suma sumarum rekomendavo kazka is siu:
https://houstera.lt/...medium=referral

https://houstera.lt/...medium=referral

Ačiū
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 12, 12:55)

Papildyta:

Žinot ką pagalvojau? Trečias antgalis yra muslikams skirtas, nes jie nagali su šerno šeriais naudoti, todėl jis plastikinis.
LT rinkai neaktualu.
Bet čia grynais mano išvada, nes buvau skaičius komentarą muslikų, kad jie nageli su tokiais šeriais.
Bet ar šeriai šero - nerandu, bet labai tikėtina.
Papildyta:

Žinot ką pagalvojau? Trečias antgalis yra muslikams skirtas, nes jie nagali su šerno šeriais naudoti, todėl jis plastikinis.
LT rinkai neaktualu.
Bet čia grynais mano išvada, nes buvau skaičius komentarą muslikų, kad jie nageli su tokiais šeriais.
Bet ar šeriai šero - nerandu, bet labai tikėtina.

Ačiū
Atsakyti

Ar viskas ok su eshopwedrop? Seniai pirkau, bandau jungtis, nerodo adresų.  :hmm:​ 

Kartoju klausimą- ar perkat per eshopwedrop?

Per kur dar galima pirkt iš Italijos? :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2024 11 13, 23:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dziugile" data-cid="73169987" data-time="1731349434"><div><p>Ar viskas ok su eshopwedrop? Seniai pirkau, bandau jungtis, nerodo adresų.  hmm.gif​ </p></div></blockquote><p>Kartoju klausimą- ar perkat per eshopwedrop?</p><p>Per kur dar galima pirkt iš Italijos? 4u.gif​ </p>

Pirkeu.lt
Atsakyti
Ar teko neseniai grąžinti yoox? Niekaip neįkertu ar išsikvietus kurjerį mokėsiu 20€? Anksčiau tikrai buvo nemakamai per Ups... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 14, 00:48)

Eina jie svilpt... pykstu... pragane mano siunta is Ispanijos, taip laukiau tu daiktu unsure.gif na kompensuos aisku zala, bet ten ta suma nera labai didele, gaila negautu prekiu unsure.gif Kazkaip man nesekasi si menesi su tom siuntom, Pirkeu pragane siunta, Omniva boozto siunta batu bendrai beveik 500 sumai...ieskok vejo laukuose, kol cia dabar tuos pinigus issimusi. Ypac Omniva gaidynas paskutinis, ne karta jau isitikinau, pati niekada per juos nei siunciu, nei siunciuos, jei yra kitos opcijos unsure.gif
Atsakyti
Kur geriausia ieškot Philips sonicare dantų šepetėlio, reikia dovanai ax.gif . Kažkada sau amazone pirkau, kažin kur dabar geriausia ieškot
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2024 11 14, 06:05)
Ar teko neseniai grąžinti yoox? Niekaip neįkertu ar išsikvietus kurjerį mokėsiu 20€? Anksčiau tikrai buvo nemakamai per Ups... ax.gif

Išsiaiškinau smile.gif
Atsakyti