Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mergaitės, o panetones perkate lt ar kažkur kitur? Visad pirkdavom iš botterly, bet galvoju, būtu smagu kažką naujo pabandyti🎈
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2024 11 12, 20:21)
Mergaitės, o panetones perkate lt ar kažkur kitur? Visad pirkdavom iš botterly, bet galvoju, būtu smagu kažką naujo pabandyti🎈

Pirkom iš vynotekos. Nežinau, ar visur tokie jie neskanūs. Manžiauriai nepatiko. Grynai apelsinų žievės skonio

Kažkuri lyg buvot minėjusi, kad vintedas prašė asmens kodo. Ar viską jiems susiuntėt? Man dabar rašo, kad viršijau 30pardavimų ir prašo asmens kodo. Gal išeitų išsisukti? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2024 11 12, 20:33)
Pirkom iš vynotekos. Nežinau, ar visur tokie jie neskanūs. Manžiauriai nepatiko. Grynai apelsinų žievės skonio

Man jie irgi neskanūs. Jei kas ragavot skanių, pasidalinkit prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2024 11 12, 20:33)
Kažkuri lyg buvot minėjusi, kad vintedas prašė asmens kodo. Ar viską jiems susiuntėt? Man dabar rašo, kad viršijau 30pardavimų ir prašo asmens kodo. Gal išeitų išsisukti? Ačiū

Neišeis. Nes jie dirba su užsienio banku, kur yra toks reikalavimas. Aš jau bendravau su Europos vartotojų teisėm.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 12, 20:48)
Neišeis. Nes jie dirba su užsienio banku, kur yra toks reikalavimas. Aš jau bendravau su Europos vartotojų teisėm.

Tai dabar teks susimokėt mokesčius? Niekaip nesuprantu, kada jau reikia mokėti. Pardavinėju vaikų išaugtus rūbus arba parsisiųstus iš usa ir netikusius tai tie 30 pardavimų greit susirenka auginant tris vaikus
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2024 11 12, 21:16)
Tai dabar teks susimokėt mokesčius? Niekaip nesuprantu, kada jau reikia mokėti. Pardavinėju vaikų išaugtus rūbus arba parsisiųstus iš usa ir netikusius tai tie 30 pardavimų greit susirenka auginant tris vaikus

Ne, su mokesčiais čia nieko bendro.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 11 12, 18:43)

Aišku, su skoniu visiems skirtingai, bet iš botterly man skanūs🎈
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2024 11 12, 19:34)
Aišku, su skoniu visiems skirtingai, bet iš botterly man skanūs🎈

Man šis lb skanus

https://bottlery.eu/...moncello-kremu/
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2024 11 12, 12:41)
Gal kas turit kazkokiu pjaustykliu is borner? Kokie butu atsiliepimai? As galvoju apie sia
https://borner.lt/co...u-stoveliu-copy

Ar verta pirkti?🙂

Borner turiu naudoju labai patenkinta.
Konkrečiai tokios neturiu, nes tokią panašią, kai reikia, pasiimu iš mamos (pirkta gal prieš 30m), truputi prarado vaizdą, bet pirštus dar nusipjaut galima neatidziai naudojant.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2024 11 12, 20:16)

Mokesčiai mokami, jei per metus bendrai į jūsų sąskaitą įkrito daugiau kaip 2500 eurų visokiausių dovanų, a la 'papildymų', 'pavedimų', daiktų pardavimų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 11 12, 22:55)
Mokesčiai mokami, jei per metus bendrai į jūsų sąskaitą įkrito daugiau kaip 2500 eurų visokiausių dovanų, a la 'papildymų', 'pavedimų', daiktų pardavimų ir t.t.

Ačiū 😊
Atsakyti
Iš kur perkate dekoratyvinę kosmetiką pvz Dior? Anksčiau iš UK siųsdavaus, bet žiūriu daug kas užsidarę unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2024 11 12, 21:21)

QUOTE(Lux @ 2024 11 12, 21:43)

Rekomenduoju siuos, man is n isragautu, net ir labai brangiu, sitie patys skaniausi smile.gif
https://saldinuodeme...inu-kremu-600g/
Atsakyti