Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Matau bendraujate apie plaukų džiovintuvus. O gal turite patarimų dėl plaukų tiesintuvo, nes turimas jau baiginėja savo darbinę karjerą, o dukrai būtinai reikia, tai aiškinuosi kokį pirkti naują.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 08, 23:36)
https://www.youtube....h?v=G1RVHz2IjjE
Man visi tinka, be vilnos aš jau tokiu oru mirčiau - net namie. Va šią savaitę sėdžiu namie, kava, arbata, jau ten saldumynai į trasą eina, kaip šalta, nejauku, kol supratau, kad esu su medvilniniu džempu. Persirengiau vilnonį megztuką, grįžo gyvenimo džiaugsmas.
Dar labai gerai šildo visokie flysai, su pūkeliais ir pan puručiai. Nebandėt? Dabar toks jų pasirinkimas. Nedirgina odos, šildo.
Iš kašmyrų turiu daug, man visi tinka. Bet pats švelniausias, net su pūkeliu yra iš čia https://www.blooming...ICE_LOW_TO_HIGH

oi, namie tai man uztenka dzempo su pukeliu, o reik i darba, kai svarkai atsibosta. Flysas gerai, tik su juo nelabai gal i ofisa biggrin.gif todel ir reikia siltu, nestoru ir nekandanciu megztuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 06, 11:40)
Sveikos, išbandžiau naująjį savo plaukų džiovintuvą. Tikrai puikiai, gražiai suguldė, vis tik techniką karts nuo karto reikia keisti  biggrin.gif

Kokį išsirinkote? Man kaip tik reikia, bet niekaip neišsirenku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2024 11 09, 08:04)
Matau bendraujate apie plaukų džiovintuvus. O gal turite patarimų dėl plaukų tiesintuvo, nes turimas jau baiginėja savo darbinę karjerą, o dukrai būtinai reikia, tai aiškinuosi kokį pirkti naują.

Tiesintuvai - blogis. Mano labai gerai tiesina. Esu įmetus video.

QUOTE(Irreelle @ 2024 11 09, 09:22)
oi, namie tai man uztenka dzempo su pukeliu, o reik i darba, kai svarkai atsibosta. Flysas gerai, tik su juo nelabai gal i ofisa  biggrin.gif todel ir reikia siltu, nestoru ir nekandanciu megztuku  smile.gif

Nesupratot. Jei vilna kanda, yra alternatyvų, visokių puošnių šiltų megztukų - buklė, su pūkeliu ir pan.

QUOTE(laurita99as @ 2024 11 09, 10:20)
Kokį išsirinkote? Man kaip tik reikia, bet niekaip neišsirenku rolleyes.gif

Rašiau, paskaitykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 08, 23:36)

Lietuvoj pirkai? Kur geriausia kaži kaina? Ir aš užsimaniau:)
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2024 11 09, 16:16)
Lietuvoj pirkai? Kur geriausia kaži kaina? Ir aš užsimaniau:)

Visur dabar 100 eur (LT). Sunukai, Topo centras ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 lapkričio 2024 - 15:41
QUOTE(-Braskeele @ 2024 10 28, 10:02)
As nusipirkau Dysono padielkes padielke biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Mano kirpeja per kazkokia paroda nsuipirko Ferrli dziovintuva, dziauges, kad su gera nuolaida viso labo uz 199. Pradejau kazkaip googlint kas tas Ferrli, ogi niekas, niekur apart LT tokio brando neradau biggrin.gif supratau, kad tai grynai musiskiu "gaminys" biggrin.gif  tada op ir radau vizualiai identiska ta fena Alike uz 50 euru, atsisiunciau, palyginau su kirpejos turimu, vienas prie vieno viskas. Na o kad Siegel visoki isreklamuota s... uz kosmosa parduoda tai manau niekam ne paslaptis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Zodziu, puikus fenas, pirksiu dar kam dovanu Kaledom is Aliko bigsmile.gif
https://shopbysiegel...zalios-spalvos/

Sveiki. Pasiskaičiau Jūsų šį komentarą ir užsisakiau feną iš Aliexpreso. Ir ką..Užsakiau gal lapkričio 01 d., šiandien jau gavau. Pirmas įspūdis tikrai labai geras. Ir kokybė atrodo labai nebloga ir įpakavimas puikus. Dar neišbandžiau normaliai tvarkyti plaukus, bet kiek pamėginau, viskas puikiai mirksiukas.gif Mano toks:
https://www.aliexpre....31bbf19cDm78m9
Žodžiu, ačiū už rekomendacijas 4u.gif Tikiu, kad tikras Dysonas geresnis. Na, bet ir kaina 10k. didesnė jo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulka7: 09 lapkričio 2024 - 15:54
QUOTE(agise @ 2024 10 28, 11:41)
Xiaomi Dreame T30 man asmeniškai labai pasiteisinęs pagalbininkas. Jokios šiukšlės nekrenta, mygtuko kaip Dysone nereikia nuspaudus laikyti, o ir kaina ne 500 eur ax.gif .

Ačiū už patarimą, nusipirkau. Kaifuoju. Daug antgalių, nu labai patinka.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 28, 11:57)
Ne Xiaomi, o Dreame

Gamintojas yra Xaomi.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 09, 18:52)
Ačiū už patarimą,  nusipirkau. Kaifuoju. Daug antgalių, nu labai patinka.
Gamintojas yra Xaomi.

Paro foto su logo. Nes aš matau tik dreame užrašą.
Gal čia kokia dukterinė, kokia kita jų linija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 lapkričio 2024 - 18:15
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 09, 19:13)
Paro foto su logo. Nes aš matau tik dreame užrašą.
Gal čia kokia dukterinė, kokia kita jų linija.

At the end of 2017, Dreame joined the Xiaomi Ecological Chain, as the driving force and leading enterprise of smart household cleaning appliances.

Dreame is a Xiaomi owned brand and they insist on Dreame is being part of the ecosystem but Xiaomi acquired Dreame long after they started developing robot vacuums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 09 lapkričio 2024 - 22:44
QUOTE(JMD @ 2024 11 09, 23:42)
At the end of 2017, Dreame joined the Xiaomi Ecological Chain, as the driving force and leading enterprise of smart household cleaning appliances.

Dreame is a Xiaomi owned brand and they insist on Dreame is being part of the ecosystem but Xiaomi acquired Dreame long after they started developing robot vacuums.

Nu tai va, perėmė tą brandą. Bet ir toliau neloguoja kaip Xiaomi.

Žo, tikiuos, tarnaus ilgai, nes daug komentarų apie lūžtančias detales.
Aš tėvams Xiaomi 10 plus išrinkau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 10, 15:41)
Nu tai va, perėmė tą brandą. Bet ir toliau neloguoja kaip Xiaomi.

Žo, tikiuos, tarnaus ilgai, nes daug komentarų apie lūžtančias detales.
Aš tėvams Xiaomi 10 plus išrinkau.

Pasiėmiau garantiją 5 metam. Tai rami esu. Jis traukia lygiai vienodai kaip dysonas už 700€. Esu patenkinta belekaip. Dabar šitas siurbia, robotas plauna. Jėga biggrin.gif

Beje labiausiai lūžta filipsai. Taip sakė 😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 lapkričio 2024 - 17:02