Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ačiū už šlepečių rekomendacijas!  :4u: 

Uogauoga šią savaitę taiko -20% nuolaidą. Gal kam aktualu  :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos, išbandžiau naująjį savo plaukų džiovintuvą. Tikrai puikiai, gražiai suguldė, vis tik techniką karts nuo karto reikia keisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 06, 11:40)
Sveikos, išbandžiau naująjį savo plaukų džiovintuvą. Tikrai puikiai, gražiai suguldė, vis tik techniką karts nuo karto reikia keisti  biggrin.gif

Tai smagu, kad vykęs pirkinys...

Man tai reik su difuzorium, kur garbanotiems plaukams , bet neišserenku, nes už brangiai nesinori
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2024 11 06, 20:06)
Tai smagu, kad vykęs pirkinys...

Man tai reik su difuzorium, kur garbanotiems plaukams , bet neišserenku, nes už brangiai nesinori

Man irgi reikia garbanoms džiovintuvo, nors nežinau ar mokėsiu naudotis 😊
Vis džiovinausi tiesindama ,o per vasarą pripratau su
drėgnom garbanėlėm išeiti .Dabar jau vėsoka pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2024 11 06, 19:26)
Man irgi reikia garbanoms džiovintuvo, nors nežinau ar mokėsiu naudotis 😊
Vis džiovinausi tiesindama ,o per vasarą pripratau su
drėgnom garbanėlėm išeiti .Dabar jau vėsoka pasidarė.

Aš ir daug metų tiesinaus, o prieš kelis metus kirpėja patrumpino, ir įpratau garbanotais varinėt, turiu seną Philipso, su ta papildoma džiovintuvo galva, kirpėja džiovina juo ir aš išmokau
Atsakyti
parduodu nauja burgundy spalvytes tik gauta sijona , man didelis jcrew factory XL dydzio

https://factory.jcre...oductCode=CC681

13,50 eur
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2024 11 06, 21:20)
Aš ir daug metų tiesinaus, o prieš kelis metus kirpėja patrumpino, ir įpratau garbanotais varinėt, turiu seną Philipso, su ta papildoma džiovintuvo galva, kirpėja džiovina juo ir aš išmokau

Aš neberandu tos didelės galvos ,tikriausiai išmečiau 🤨
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2024 11 08, 14:57)
Aš neberandu tos didelės galvos ,tikriausiai išmečiau 🤨

Pas mane tas pats. Kažkada tiesinausi, nes labai pasipūtę plaukai buvo, o dabar atradau šampūną, kurio dėka plaukai nesišiaušia, o gražiom garbanom išdžiūna. Būtų gerai tas difuzeris, nes šiandien neišdžiūvusia galva išlėkiau, pridengdama šaliką biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, išbandžiau naująjį savo plaukų džiovintuvą. Tikrai puikiai, gražiai suguldė, vis tik techniką karts nuo karto reikia keisti biggrin.gif

Priminkite kokį pasirinkote? Ačiū

Atsakyti
Merginos, gal kas siuntetes is Jav tuos naujuosius kasmyrus is Quince? matau pas kita FB tarpininke perka juos gausiai, bet Rudaplaukes klientes nelabai matomai susigunde jais, klausiau temoje ir tyla g.gif
As tokia jautruole, kad man viskas kanda, pvz Macys tie naujausi megztiniai visi ismesti, nes kazkas pasikeite, lyginant su pirktais pries 10metu unsure.gif Viska ismeciau, nebeturiu kuom rengtis kai atveso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 11 08, 15:31)
Pas mane tas pats. Kažkada tiesinausi, nes labai pasipūtę plaukai buvo, o dabar atradau šampūną, kurio dėka plaukai nesišiaušia, o gražiom garbanom išdžiūna. Būtų gerai tas difuzeris, nes šiandien neišdžiūvusia galva išlėkiau, pridengdama šaliką  biggrin.gif

Pasidalinkit, kokį šampūną atradot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2024 11 08, 22:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="73169362" data-time="1730886050"><div><p>Sveikos, išbandžiau naująjį savo plaukų džiovintuvą. Tikrai puikiai, gražiai suguldė, vis tik techniką karts nuo karto reikia keisti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Priminkite kokį pasirinkote? Ačiū</p>

https://www.youtube....h?v=G1RVHz2IjjE

QUOTE(Irreelle @ 2024 11 08, 22:06)
Merginos, gal kas siuntetes is Jav tuos naujuosius kasmyrus is Quince? matau pas kita FB tarpininke perka juos gausiai, bet Rudaplaukes klientes nelabai matomai susigunde jais, klausiau temoje ir tyla g.gif
As tokia jautruole, kad man viskas kanda,  pvz Macys tie naujausi megztiniai visi ismesti, nes kazkas pasikeite, lyginant su pirktais pries 10metu  unsure.gif Viska ismeciau, nebeturiu kuom rengtis kai atveso  biggrin.gif

Man visi tinka, be vilnos aš jau tokiu oru mirčiau - net namie. Va šią savaitę sėdžiu namie, kava, arbata, jau ten saldumynai į trasą eina, kaip šalta, nejauku, kol supratau, kad esu su medvilniniu džempu. Persirengiau vilnonį megztuką, grįžo gyvenimo džiaugsmas.
Dar labai gerai šildo visokie flysai, su pūkeliais ir pan puručiai. Nebandėt? Dabar toks jų pasirinkimas. Nedirgina odos, šildo.
Iš kašmyrų turiu daug, man visi tinka. Bet pats švelniausias, net su pūkeliu yra iš čia https://www.blooming...ICE_LOW_TO_HIGH
Atsakyti