Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Irreelle @ 2024 10 27, 20:46)
Dziovinimui ar formavimui? jei tik dziovinimui, tai pries kelis menesius pirkau Osom. Savo funkcija atlieka puikiai. Kirpeja rekomendavo

Džiovinimui. Kurį modelį pirkot? Nes nuo 40 iki 400€. Kaip suprantu, tai Jimmy, kažkodėl tik Lietuvoj Osam vadinasi.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 27, 22:19)
Džiovinimui. Kurį modelį pirkot? Nes nuo 40 iki 400€. Kaip suprantu, tai Jimmy, kažkodėl tik Lietuvoj Osam vadinasi.

UAB „Krinona“ sukūrė pirmąjį nuosavą prekinį ženklą – OSOM Professional.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 27, 21:24)
UAB „Krinona“ sukūrė pirmąjį nuosavą prekinį ženklą – OSOM Professional.

Šį modelį, kurio nuorodą įkėliau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 27, 21:05)
Patarkit trumpesnių plaukų džiovintuvą. Visą dieną akis varvinu unsure.gif

As nusipirkau Dysono padielkes padielke biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mano kirpeja per kazkokia paroda nsuipirko Ferrli dziovintuva, dziauges, kad su gera nuolaida viso labo uz 199. Pradejau kazkaip googlint kas tas Ferrli, ogi niekas, niekur apart LT tokio brando neradau biggrin.gif supratau, kad tai grynai musiskiu "gaminys" biggrin.gif tada op ir radau vizualiai identiska ta fena Alike uz 50 euru, atsisiunciau, palyginau su kirpejos turimu, vienas prie vieno viskas. Na o kad Siegel visoki isreklamuota s... uz kosmosa parduoda tai manau niekam ne paslaptis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Zodziu, puikus fenas, pirksiu dar kam dovanu Kaledom is Aliko bigsmile.gif
https://shopbysiegel...zalios-spalvos/
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2024 10 28, 10:02)
As nusipirkau Dysono padielkes padielke biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Mano kirpeja per kazkokia paroda nsuipirko Ferrli dziovintuva, dziauges, kad su gera nuolaida viso labo uz 199. Pradejau kazkaip googlint kas tas Ferrli, ogi niekas, niekur apart LT tokio brando neradau biggrin.gif supratau, kad tai grynai musiskiu "gaminys" biggrin.gif  tada op ir radau vizualiai identiska ta fena Alike uz 50 euru, atsisiunciau, palyginau su kirpejos turimu, vienas prie vieno viskas. Na o kad Siegel visoki isreklamuota s... uz kosmosa parduoda tai manau niekam ne paslaptis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Zodziu, puikus fenas, pirksiu dar kam dovanu Kaledom is Aliko bigsmile.gif

uztat pas ja su vokisku varikliu, alike su aliko lotuliukas.gif

o as noriu paklaust ar kas nors siuntetes siurbli sluota? kaip gaila 500 pinigu tokiam tai negaliu, bet taip reik po ranka kad butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 spalio 2024 - 10:26
QUOTE(-Braskeele @ 2024 10 28, 10:02)
As nusipirkau Dysono padielkes padielke biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Mano kirpeja per kazkokia paroda nsuipirko Ferrli dziovintuva, dziauges, kad su gera nuolaida viso labo uz 199. Pradejau kazkaip googlint kas tas Ferrli, ogi niekas, niekur apart LT tokio brando neradau biggrin.gif supratau, kad tai grynai musiskiu "gaminys" biggrin.gif  tada op ir radau vizualiai identiska ta fena Alike uz 50 euru, atsisiunciau, palyginau su kirpejos turimu, vienas prie vieno viskas. Na o kad Siegel visoki isreklamuota s... uz kosmosa parduoda tai manau niekam ne paslaptis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Zodziu, puikus fenas, pirksiu dar kam dovanu Kaledom is Aliko bigsmile.gif

Va mane dėl to nervas ir ima, kad su fenais kažkokia nesąmonė. Be Philipso ir dysono visi nauneimai. Apie ta Ferrli ir aš skaičiau, kad vienas psl jų neva oficialus platintojas. Tada radau psl UK. Bet nesunku gi su UK domenu padaryti. O pigu.lt pardavinėja jų padielkes, kur akivaizdžiai iš ali, tiesiog lipdukas užvarvolintas.
Tie patys OSOM - kurį? Kodėl? Nes kainų skirtumai dideli. Dar apie Xiaomi mąstau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 28, 12:16)

o as noriu paklaust ar kas nors siuntetes siurbli sluota? kaip gaila 500 pinigu tokiam tai negaliu, bet taip reik po ranka kad butu.

Xiaomi Dreame T30 man asmeniškai labai pasiteisinęs pagalbininkas. Jokios šiukšlės nekrenta, mygtuko kaip Dysone nereikia nuspaudus laikyti, o ir kaina ne 500 eur ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2024 10 28, 11:41)
Xiaomi Dreame T30 man asmeniškai labai pasiteisinęs pagalbininkas. Jokios šiukšlės nekrenta, mygtuko kaip Dysone nereikia nuspaudus laikyti, o ir kaina ne 500 eur ax.gif .

Ne Xiaomi, o Dreame
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2024 10 28, 11:41)

aciu. as i ji ziurejau ziurejau, nes robota xiaomi turiu, bet kazkaip paziurejus uzdariau biggrin.gif dabar dar karta atsidarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 28, 09:23)
Va mane dėl to nervas ir ima, kad su fenais kažkokia nesąmonė. Be Philipso ir dysono visi nauneimai. Apie ta Ferrli ir aš skaičiau, kad vienas psl jų neva oficialus platintojas. Tada radau psl UK. Bet nesunku gi su UK domenu padaryti. O pigu.lt pardavinėja jų padielkes, kur akivaizdžiai iš ali, tiesiog lipdukas užvarvolintas.
Tie patys OSOM - kurį? Kodėl? Nes kainų skirtumai dideli. Dar apie Xiaomi mąstau.

Kadangi pati domiuosi fenais, tai dar labai populiarus tarp kirpėjų Cloud nine airshot, tik kiek girdėjau nėra iš lengviausių, kas man yra minusas.
Atsakyti
Kur pirkti odines pirštuotas pirštines 15 m paaugliui žiemai? Dar slidininko pirštinių jam reiktų. O man odinių žieminių kumštinių pirštinių reikia. Kur ieškoti? Kokios geros?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2024 10 28, 12:19)
Kur pirkti odines pirštuotas pirštines 15 m  paaugliui žiemai?  Dar slidininko pirštinių jam reiktų.  O man odinių žieminių kumštinių pirštinių reikia. Kur ieškoti?  Kokios geros?

as savo vaikui pirkau ugg ir columbia. Ziurint kokio dydzio rankele. Maniskio ziauriai didelis delnas ir labai ilgi pirstai, jam visos pirstines trumpi riesai, o ugg tiko ir columbia gerai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 28, 12:00)
aciu. as i ji ziurejau ziurejau, nes robota xiaomi turiu, bet kazkaip paziurejus uzdariau  biggrin.gif dabar dar karta atsidarysiu  biggrin.gif

Bet čia ne Xiaomi.

QUOTE(D'esire @ 2024 10 28, 12:14)
Kadangi pati domiuosi fenais, tai dar labai populiarus tarp kirpėjų Cloud nine airshot, tik kiek girdėjau nėra iš lengviausių, kas man yra minusas.

Tai vat, norisi lengvo ir to šiuolaikiško dysono dizaino biggrin.gif
Atsakyti