Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Rita003 @ 2024 10 14, 20:08)
Nori dukra trumpų ryžų. O 7 kokį eu dydį atitinka 37?

taip atitinka
Atsakyti
žinau, kad daug kas ieškodavo gyd. I. Kisielienės pagalbos, dabar reikia pagalbos jai
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 14, 14:46)
Kalbėjaus dėl Vintedo.
Visa EU jau yra užversta skundais dėl jų, nes jie neįspėjo klientų apie šį reikalavimą.
Na, tai aš palauksiu, kuo čia baigsis... unsure.gif

Ner ko laukt. Jau senai, turbut pries metus patvirtinus esu. O gal pries puse metų jau paso kopijos nepakako, reikėjo banko israsą siusti, kad matytusi, ten tas anas. Is kelinto kart tik įtikau. Ten tokia kontora su savo taisyklėm.
Atsakyti
Kas čia paskutiniu metu dedasi.
Uniqlo pastrigo. Kaip DE, taip DE, nieko nejuda siunta ir neveikia jų puslapiai, kur kažkokia galimybė būtų kreiptis. Net nėra kam parašyti.

Aboutas negrąžina pinigų. Vis atsiprašinėja mėnesį laiko.
Ta prasme?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 16, 11:33)
Kas čia paskutiniu metu dedasi.
Uniqlo pastrigo. Kaip DE, taip DE, nieko nejuda siunta ir neveikia jų puslapiai, kur kažkokia galimybė būtų kreiptis. Net nėra kam parašyti.

Aboutas negrąžina pinigų. Vis atsiprašinėja mėnesį laiko.
Ta prasme?

Kokia pristatymo datą jums rašo puslapyje? maniškio siuntinio numatoma 18, tai matau, kad dar DE paskutinis statusas, bet kol kas nekeliu ciongo. O kokie puslapiai neveikia?

About grąžinau džinsus praeitą savaitę ir vakar jau grąžino pinigus, anie nestringa man.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2024 10 16, 12:15)
Kokia pristatymo datą jums rašo puslapyje? maniškio siuntinio numatoma 18, tai matau, kad dar DE paskutinis statusas, bet kol kas nekeliu ciongo. O kokie puslapiai neveikia?

About grąžinau džinsus praeitą savaitę ir vakar jau grąžino pinigus, anie nestringa man.

Mano turėjo būti pristatyta 11-15 dienomis.
Statusas toks Sat, 10/12/2024, 03:41 AM Radefeld
O neveikia For help with any other queries please visit our FAQs here. https://faq-lt.uniqlo.com/

O Aboutą apmokėjau per paypalą, jie man ir sako, kad stringa būtent paypalo mokėjimai.
Hmz...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 16, 16:25)
O neveikia For help with any other queries please visit our FAQs here. https://faq-lt.uniqlo.com/

O Aboutą apmokėjau per paypalą, jie man ir sako, kad stringa būtent paypalo mokėjimai.
Hmz...

yra patikslinta data paciame Uniqlo puslapyje, paspauskite linka, kuri gavote el.pastu. Mano turejo buti gauta 10.10-10.14, bet atsiunte pranesima, kad veluos ir dabar matau 18 diena. Paziurekite, pas jus irgi turi buti data.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 16 spalio 2024 - 15:29
QUOTE(Irreelle @ 2024 10 16, 16:29)
yra patikslinta data paciame Uniqlo puslapyje, paspauskite linka, kuri gavote el.pastu. Mano turejo buti gauta 10.10-10.14, bet atsiunte pranesima, kad veluos ir dabar matau 18 diena. Paziurekite, pas jus irgi turi buti data.

Taip, mano irgi 18. Bet nesitikiu. Nejuda nuo 12 dienos niekas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 16, 16:39)
Taip, mano irgi 18. Bet nesitikiu. Nejuda nuo 12 dienos niekas.

Gal statusas tiesiog neatsinaujina
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2024 10 16, 17:02)
Gal statusas tiesiog neatsinaujina

Lieka laukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 16, 16:25)

Hmz...

Ar negali būti susiję su tuo, kad suimtas navickienės vyras ir draugų pora. Tas foxpay nieko bendra neturi su paypalu?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2024 10 16, 20:59)
Ar negali būti susiję su tuo, kad suimtas navickienės vyras ir draugų pora. Tas foxpay nieko bendra neturi su paypalu?

Paypal, man atrodo, amerikonų bankas. Ta istorija jau vasarą prasidėjo ir sustabdyta foxpay, o jų veiklą perėmė kiti.
Atsakyti