Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Uniqlo neberenku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 rugsėjo 2024 - 10:38

parduodu is USA siustas Phenix odines pirstines su kasmyriniu pamusalu 23 eur juodos M dydis
https://www.gilt.com...mp;fromPlp=true
Atsakyti
Pirksiu Uniqlo (su persiuntimu į kitus paštomatus), turiu -10€ koduką. Gal kas norės prisijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2024 09 30, 14:27)
Pirksiu Uniqlo (su persiuntimu į kitus paštomatus), turiu -10€ koduką. Gal kas norės prisijungti  ax.gif

Ką ten visos perkat? Man visad ten viskas brangu atrodo 😆
Atsakyti
O jums veikia tas kodukas? Ziema pirkau dukrai striuke, gavau koda ir norejau pasinaudoti appse, bet nepavyko- rase kad LT neveikia jis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2024 09 30, 15:59)
O jums veikia tas kodukas? Ziema pirkau dukrai striuke, gavau koda ir norejau pasinaudoti appse, bet nepavyko- rase kad LT neveikia jis  unsure.gif

veikia, patikrinau. Šiandien gavau jį tiesiog už tai, kad reikėjo atnaujinti savo slaptažodį.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2024 09 30, 14:58)

Kad kaip kokioj Zara kainos
Atsakyti

Kokybiški baziniai rūbai - tikrai geras kokybės ir kainos santykis  :) mėgstu uniqlo, ypač kai pasigaudau per sale :) perku vyrui marškinėlius, nenusitampo, storesnio trikotažo. Sau turiu marškinėlių, marškinių, kelnių į darbą, merino megztukų. Šiemet išbandžiau menstruacines kelnaites  :)  man pasiteisino, tik tokios žieminės - aukštos ir šiltos  :4u:​ 

Atsakyti
Gal yra kokia kalėdinių dekoro prekių pardė ne Lt, kur perkat kažką gražaus? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2024 09 30, 13:27)
Pirksiu Uniqlo (su persiuntimu į kitus paštomatus), turiu -10€ koduką. Gal kas norės prisijungti  ax.gif

Kokiam mieste? Ir koks psl. Uniqlo.EU?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2024 10 03, 12:29)
Kokiam mieste? Ir koks psl. Uniqlo.EU?

aš jau pirkau, virš 100€ tai gavosi nemokamas siuntimas, ir dar galima rasti -10€ koduką
o puslapis šis
Atsakyti
O pildo uniqlo? Mano prekės nebeliko, bet, kartu ir gerai, kad nespėjau, nes būčiau prašovus su dydžiu. Dabar atsirado atsiliepimai.
Atsakyti