Aš bandau rinkti, BURGA dėkliukus,kur kaina 35.95 eur, 1 vnt kaina gaunasi 17.98 eur. Esam 2, dar reikia 2. Esu iš Šilutės, tad tik su persiuntimu kam tinka siųsti laurita99as@yahoo.com.
ar dar kas nors renkate Burga (Tough modelis)?
QUOTE(Fiona @ 2024 06 11, 15:55)
<p>Parinkčiau Burga, bet tik Elite type, su dviguba nuolaida gaunasi beveik 28 eur vietoje 69.95. Galiu persiųsti į kitus miestus.</p>
<p>Ar būtų norinčių?</p>
<p>Ar būtų norinčių?</p>
Dar mini nuolaida su DAINAX5 Kada pirksi?
Nupirko jau man...
Gal žinot About kodą?
Iš kurių vaistinių ne LT perkate?
reikia priemonės nuo plaukų slinkimo, gal užmatėt kur pigiau nei pas mus?
MINOXIDIL INTELI, 50 mg/ml, odos tirpalas, 60 ml, N1 | Gintarinė vaistinė (gintarine.lt)
QUOTE(Smilga* @ 2024 06 13, 14:32)
<p>Iš kurių vaistinių ne LT perkate?</p><p></p><p>reikia priemonės nuo plaukų slinkimo, gal užmatėt kur pigiau nei pas mus?</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.gintarine.lt/minoxidil-inteli-50-mgml-odos-tirpalas-60-ml-n1'>MINOXIDIL INTELI, 50 mg/ml, odos tirpalas, 60 ml, N1 | Gintarinė vaistinė (gintarine.lt)</a></p>
Galimas šalutinis poveikis - padidėjęs viso kūno plaukuotumas (moterims), niežulys, odos sudirginimas, išsausėjimas, pleiskanojimas;
gal...planuojate...iš...cocooncenter...pirkti?
QUOTE(padraika22 @ 2024 06 10, 06:45)
Sveikos, kaip dabar su pirkimais iš george parduotuvės? Uniformų reikia vaikams. Ar siunčia į LT?kaip su mokesčiais? Gal kas planuojat pirktis prisijungčiau.
Atėjo laikas mums uniformoms - derinate prie mokyklos uniformos ar kaip? Mums padavė tiesiog 8togo adresą ir tiek žinių.
Sveiki, gal butu norinciu kazko is SPORTDIRECTO. Man poros neitin brangiu daiktu prireike, tai nepatinka man tas jus shipas 10 euru...
QUOTE(laurita99as @ 2024 06 11, 23:41)
Aš bandau rinkti, BURGA dėkliukus,kur kaina 35.95 eur, 1 vnt kaina gaunasi 17.98 eur. Esam 2, dar reikia 2. Esu iš Šilutės, tad tik su persiuntimu kam tinka siųsti laurita99as@yahoo.com.
Neberenku, nes jau užsakyta
QUOTE(Smilga* @ 2024 06 13, 14:32)
<p>Iš kurių vaistinių ne LT perkate?</p><p></p><p>reikia priemonės nuo plaukų slinkimo, gal užmatėt kur pigiau nei pas mus?</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.gintarine.lt/minoxidil-inteli-50-mgml-odos-tirpalas-60-ml-n1'>MINOXIDIL INTELI, 50 mg/ml, odos tirpalas, 60 ml, N1 | Gintarinė vaistinė (gintarine.lt)</a></p>
Nebūtinai šis, rinkitės iš užsienio su ta pačia veiklia sudėtimi.
QUOTE(Lux @ 2024 06 13, 15:31)
Galimas šalutinis poveikis - padidėjęs viso kūno plaukuotumas (moterims), niežulys, odos sudirginimas, išsausėjimas, pleiskanojimas;
Bet veiksminga! Vyrams tai čia super dalykas.