Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Merginos, kur ir kokį patartumėte drabužių lygintuvą/garintuvą pirkti?
Atsakyti
Gal yra koks about you nuolaidos kodas? Tie ankstesni jau neveikia, o pati neuzmaciau niekur unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2024 06 03, 14:26)
Gal yra koks about you nuolaidos kodas? Tie ankstesni jau neveikia, o pati neuzmaciau niekur  unsure.gif  4u.gif

Facebooke yra grupė nuolaidų kodai. Ten beveik viską randu 😊
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2024 06 03, 12:24)
Merginos, kur ir kokį patartumėte drabužių lygintuvą/garintuvą pirkti?

Man pasiteisino šis daiktas, jei reikia viena ranka galima pakeisti padėtį. Bet jei lyginti reikia daug, tarkim patalinę ir pan. tuomet gal ir netiks. Jei pagrinde drabužiai tai thumbup.gif
https://www.topocent...s-gc628-80.html
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2024 06 02, 13:27)
Gal pirksite is cia? prisijungciau  4u.gif

Ka tik apsipirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2024 06 01, 14:42)
O kame esmė iš čia pirktis? Atida CeraVe žymiai pigiau.  hmm.gif

Man ne CeraVe reikėjo, netikrinau kainų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2024 06 03, 23:12)
Ka tik apsipirkau  ax.gif

heh, gaila, nespejau ax.gif
Atsakyti
Sveiki, kur perkate apsauginius nuo saulės maudymukus/maikutes paaugliams/suaugusiems? Mano paaugliai jau dideli, mėgsta ilgai maudytis, kremu nepritepsi, tai noriu kažkokių maudymkių/maikučių.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2024 06 06, 09:12)
Sveiki, kur perkate apsauginius nuo saulės maudymukus/maikutes paaugliams/suaugusiems? Mano paaugliai jau dideli, mėgsta ilgai maudytis, kremu nepritepsi, tai noriu kažkokių maudymkių/maikučių.

landsend yra
Atsakyti
Gal kam teko turėti reikalų su Ermitažo garantiniu?
Kažkaip nefainai, perki Vilniuj, garantinis Kaune, per kurjerį. Daiktas didelis, net nežinia, kaip supakuot siuntimui. Kieno sąskaita siuntimas irgi nesuprantu.
Nesąąąąąmonė kažkokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amisu @ 2024 06 06, 11:13)
landsend yra

Apie šiuos pamiršau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2024 06 06, 11:12)

Turiu vieną pardavimui (siunčiau sau keletą dydžių), 164 d (14 metų) jei domina rašykite AZ
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 07 birželio 2024 - 10:30