Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rufalija @ 2024 05 22, 21:43)
Atėjo laikas naujam lagaminui. Kokį rinktis medžiaginį ar dabar populiaru plastikinį. Gyvai nelabai turiu galimybės važinėti apžiūrėti, o internetu baisu prašauti. Ďydis M, kaina-norėčiau tilpti į 150 EUR,nežinau ar realų. Ačiū kas patars 4u.gif

Aš tai tik plastikinį. Samsonite arba American tourister.
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2024 05 22, 21:43)
Atėjo laikas naujam lagaminui. Kokį rinktis medžiaginį ar dabar populiaru plastikinį. Gyvai nelabai turiu galimybės važinėti apžiūrėti, o internetu baisu prašauti. Ďydis M, kaina-norėčiau tilpti į 150 EUR,nežinau ar realų. Ačiū kas patars 4u.gif

Čia labai individualu, kam ko reikia. Patarčiau rinktis Delsey. Jų tikrai gera kokybė ir geras garantinis aptarnavimas. Jų įgaliotas atstovas yra Bags&More. Šiuo metu yra akcijos, tai už jums tinkamą kainą galima įsigyti Moncey ar Clavel kolekcijos lagaminą.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 05 22, 21:55)
Aš tai tik plastikinį. Samsonite arba American tourister.

QUOTE(Asstule @ 2024 05 22, 22:45)
Čia labai individualu, kam ko reikia. Patarčiau rinktis Delsey. Jų tikrai gera kokybė ir geras garantinis aptarnavimas. Jų įgaliotas atstovas yra Bags&More. Šiuo metu yra akcijos, tai už jums tinkamą kainą galima įsigyti Moncey ar Clavel kolekcijos lagaminą.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Gal kas greit norit prisijungt prie Healthwave? Airių vaistinė. CeraVe yra šiek tiek produktų. Nemokamai siunčia nuo 100 Eur. Trūksta apie 57 Eur. Kai kam dar taiko papildomą 20 % nuolaidą iki sekmadienio.

Kaunas arba persiuntimas.
Norėčiau per šiandien užsakyt

xsimpax@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2024 05 18, 12:15)

O dėl Burgų tai gal susirašom visos kur nors  ax.gif

Tai Burgų nebeperkam? unsure.gif
Gal kažkas norėtų jungtis? Man nėra labai skubu, tai karts nuo karto iškelsiu klausimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2024 05 28, 09:54)
Tai Burgų nebeperkam?  unsure.gif
Gal kažkas norėtų jungtis? Man nėra labai skubu, tai karts nuo karto iškelsiu klausimą  4u.gif

Man vieno vis dar reikia 😉
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2024 05 22, 15:26)
O kur perkate gertuves STANLEY THE QUENCHER? Noriu šviesaus, o Gerduvoj likė tik žalias ir juodas verysad.gif

Man irgi aktualu.
https://glamoury.lt/...=47995854291268

Tokį psl radau. Bet patikimai neatrodo. unsure.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Aboutyou koda gal turite?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 05 28, 17:41)
Laba 4u.gif

Aboutyou koda gal turite?smile.gif

Patrici15, Linat15. Netikrinau ar veikia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 28 gegužės 2024 - 20:45
QUOTE(doruta @ 2024 05 28, 22:44)
Patrici15, Linat15. Netikrinau ar veikia..

Dėkui 4u.gif Vistik netaiko mano prekei:((
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2024 05 24, 09:44)
Gal kas greit norit prisijungt prie Healthwave? Airių vaistinė. CeraVe yra šiek tiek produktų. Nemokamai siunčia nuo 100 Eur. Trūksta apie 57 Eur. Kai kam dar taiko papildomą 20 % nuolaidą iki sekmadienio.

Kaunas arba persiuntimas.

O kame esmė iš čia pirktis? Atida CeraVe žymiai pigiau. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2024 06 01, 16:42)
O kame esmė iš čia pirktis? Atida CeraVe žymiai pigiau.  hmm.gif

Gal pirksite is cia? prisijungciau 4u.gif
Atsakyti