Gal kam reikia iš Uniqlo berniukiškos striukės https://www.uniqlo.c...160_size=KAG110 Dydis 13Y (160 ). Tinkama pavasariui, rudeniui, nėra stora, internete atrodo storesnė . Kaina 20 eurų plius siuntimas LT. Rašyti į AŽ
Kaip nori taip siunti. Man asmeniškai geriau buvo susimokėt 7.5 ir atgaut 50, nei kalėdot su tuo daiktu kaip nabagei, kad jį iškišt kažkam, arba pūdyt spintoj netinkamą daiktą.
Kaip nori taip siunti. Man asmeniškai geriau buvo susimokėt 7.5 ir atgaut 50, nei kalėdot su tuo daiktu kaip nabagei, kad jį iškišt kažkam, arba pūdyt spintoj netinkamą daiktą.
Sveikos, ar grąžinant prekes about you reikia jų interneinėj parduotuvėj kažką pažymėti? Aš nerandu savo užsakymo. Rašo nėra užsakymų. Dar klausimas, buvau gavus 3 dideles dėžes. Iš jų pasilikau reikalingus daiktus netinkamus noriu grąžinti. Ar galiu sudėti viską į vieną dėžę? Ar reikia kiekvieno užsakymo prekes sudėt į atskiras dėžes?
Kur geriausia ir kokios firmos pirkti maudymkę plaukimui? Turiu minty ne jacuzzi gulėt, o plaukimui bet kad nebūtų visiškai skysta, kad nors bišk formas sudėliotų ir prilaikytų