Gal turit kas about you koduka?
QUOTE(padraika22 @ 2024 01 04, 12:20)
Sveikos, gal žinote kaip gauti booking nuolaidos kodą? Matau kartais dalinasi 10% vienkartiniais kodais, bet aš nespėju. Vis būna panaudotas. Kaip pačiai jį gauti?
visai neseniai buvau gavus, pasižiūrėjau, nebegalioja
Papildyta:
o kaip dalina nežinau, tik kartais atsiunčia
QUOTE(padraika22 @ 2024 01 04, 12:20)
Sveikos, gal žinote kaip gauti booking nuolaidos kodą? Matau kartais dalinasi 10% vienkartiniais kodais, bet aš nespėju. Vis būna panaudotas. Kaip pačiai jį gauti?
Turiu, bet nežinau ar nepanaudotas, nes jau buvau įkėlusi Q1ZG2M6R33 iki 01 04d.
Gal žinot kur ryt galečiau woodwick elipses formos žvake rasti? Yra senukuose ir save24 gera kaina, bet pristatymas tik 1 ni
QUOTE(ciobreliss @ 2024 01 04, 21:45)
Gal žinot kur ryt galečiau woodwick elipses formos žvake rasti? Yra senukuose ir save24 gera kaina, bet pristatymas tik 1 ni
Douglas berods yra, paziurekit ar jusu mieste turi
Kokie dar yra vezejai is France be PIRK.EU?
QUOTE(padraika22 @ 2024 01 04, 10:20)
Booking viešbučio paiešką atlikite prisijungusi prie savo paskyros. Tada kelias dienas nesijunkite ir iš pradžių jums į el. paštą siuntinės įvairias reklamas apie pigiausius pasiūlymus ieškomoje vietovėje. Nesijunkite prie booking tikrinti, po kelių dienų atsiųs nuolaidos kodą, kuris galios kelias dienas.
Paprastai nuolaidos kodus paskyrai siunčia netgi pasikartojančiai, bet tuo pačiu algoritmu - paieška, pauzė nesijungiant ir neužsakant, tada po kelių dienų kodas. Jeigu paskyrai skirtas nuolaidos kodas bus panaudotas, kitą gausite tik kitais metais
Tikiuosi, informacija bus naudinga
QUOTE(Sense @ 2024 01 04, 23:19)
Kokie dar yra vezejai is France be PIRK.EU?
ups... norejau parasyt be ESHOPwedrops.
QUOTE(Dziugile @ 2024 01 07, 21:21)
<p>Kas čia su reserved, gal žinot? Rašo pristatymas virš 50 eur nenokamas, bet paskui per paštomatus priskaičiuoja 5 eur, o atsiėmimo nemokamai parduotuvėj neduoda?</p>
Cia jau gan senas ju bajeris... kai buna sale neduoda nemokamo pristatymo sale prekems ir atsiemimo pardese, gaidziai