https://www.konverter.lt/
Norėčiau pirkti šiandien, iki nemokamo shipo trūksta 50 eur.
Vievis, Elektrėnai, jeigu nėra labai skubu, tai kartais savaitgaliais būnu Vilniuje arba galiu persiųsti.
rufalija@gmail.com
Praeita savaite dariau uzsakyma is eurovaistines su tuo helouveen kodu. Kainos buvo normalios, galutine uzsakymo kaina 52 eur. Pasirode daugokai bet daug nesigilinau, nemazai prisikroviau. Turiu programele kur delioju islaidas, siandien skaidau ir lieka virs 10 eur. Emiau skaiciuoti, ideta suma i sask fakt 32 eur be pvm, pvm 8 eur, galutine suma 52 eur 😀 pradejau skaiciuotis prekes atskirai, akurat. Permokejau virs 10 eur, dar ir pvm lempiskai apskaiciuotas. Zodziu pasitikrinkit savo uzsakymus jei pirkot.
Kaip greit surinkot. Žadėjau prisijungti 😊
tikrai pastebejau, kad eurovaistine megsta pazaisti su kodais pvz taiko koda, nueini moketi - jau suma be kodo (nebetaiko tipo del kazkokiu taisykliu arba buggu pas juos buna daznai ir pan.). zodziu eurovaistine jau pasimokiau ir visada tikrinuosi, dabar irgi bandziau pirkti sast ir nuima koda paskutiniame zingsnyje ir nieko neraso visiskai tik suma didesne
Aš irgi jungčiausi 🙂
Parinkčiau cocoon iki nemokamo siuntimo. Jei norite jungtis krepšelius siųsti - nothing.personal.lt@gmail.com
Atsiėmimas Vilnius, Rokantiškės (Kalno g.) arba persiuntimas paštomatu. Užsakant prašysiu avansinio pavedimo.
tikrai pastebejau, kad eurovaistine megsta pazaisti su kodais pvz taiko koda, nueini moketi - jau suma be kodo (nebetaiko tipo del kazkokiu taisykliu arba buggu pas juos buna daznai ir pan.). zodziu eurovaistine jau pasimokiau ir visada tikrinuosi, dabar irgi bandziau pirkti sast ir nuima koda paskutiniame zingsnyje ir nieko neraso visiskai tik suma didesne
butent! bet saskaita israsyta su sumom su nuolaida tai realiai kad pastebet reikia sedet ir sumuot, tik paskui pamaciau kad sask suma 32 eur, pvm 8 eurai, o bendrai moket 52!!! jei ne tas mano biudzetas, tai nebuciau niekada pamacius. Aferistai kazkokie
Bandžiau registruotis, bet vietoj Lietuvos man vistiek rodo Germany
Ar pirkti reikia per tarpininkus, niekaip nesuprantu, kodėl rodo lietuvių vėliavą, bet Germany, o toliau registruojantis išvis iškraipo informaciją, e-mailą nepilną rodo ir pan. Ir blogiausia, kad ta Germany vietoj Lithuania, kad paskui nenukeliautų siuntinys į niekur