QUOTE(-Braskeele @ 2023 10 17, 07:54)
tai tada vaiksto toks visas oversizas o maniskis nemegsta tokio fito rubu...tai vargo vakariene, nes paauglisku jau viskas, dar siaip ne taip koki Jack and Jones 176 dydi, o suaugusiu dazniausiai platus... ypac kai reik kokiu dzinsu
zinok ne. tarkim tokie nike, jie beprotiskai mazinti. treningus pirkau L ir nerealiai gerai atrodo. ir sakyciau kaip nulietas. jo peciai platus tai niekas nekabo. liemene matavau savaitgali irgi nike. tai M siauroka ir trumpa. L kaip tik.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 10 17, 08:59)
Tu dar palauk Taviškis, spėju, 8tokas? Ne gimnazijoj?
Maniškis nuo 6 ėjo, tai dabar pirmokas. Ir.... prasidėjo Šukuosenos Plačių džinsų nori, kur reikia pirkti en en didesnių Nuo vasaros kačialinasi, raumenukus tik augina
O buvo - tooooks konservatorius aprangos klausimu. Na aš jį tvarkingai ir gražiai rengdavau Bet va paplėšyti platoki džinsai jam vis tiek nea. Nu tas plėšymas ne jam iki šiol.
Maniškis nuo 6 ėjo, tai dabar pirmokas. Ir.... prasidėjo Šukuosenos Plačių džinsų nori, kur reikia pirkti en en didesnių Nuo vasaros kačialinasi, raumenukus tik augina
O buvo - tooooks konservatorius aprangos klausimu. Na aš jį tvarkingai ir gražiai rengdavau Bet va paplėšyti platoki džinsai jam vis tiek nea. Nu tas plėšymas ne jam iki šiol.
mano vaiks irgi kategoriskai pries plesytus dzinsus ir kategoriskai pries NB