QUOTE(Eglynas9 @ 2023 09 18, 23:06)
Prisimenu, kad kažkada nemažai čia buvo pirkusių Dyson siurblius-šluotas. Įdomu, kokie atsiliepimai po ilgesnio laiko? Kaip baterijos laiko? Ar negenda?
Prisireikė ir dabar apmąstymuose, ar vertas kainos, o gal vis tik pirkt kažką pigesnio
Gera tema
as irgi "perku" antrus metus nauja siurbli- sluota, bet jau viskas, parejo neseniai galutinai mano senoji, kaip be ranku as be jo
ana savaite buvau pasiemus pabandymui Dyson V12, jei jus is Vilniaus galit ir jus paimt, nemokamai duoda 2 parom
tai bent jau man pagrindiniai jo trukumai, kad jis nestovi be tos krovimo stoteles, kuria dar ir i siena reik grezt
jei siurbi ir reik kazka nuo grindu pakelt, batus kokius prikelt ar pan., turi det ta siurbli ant zemes, nepatogu, mano senukas Boschas stovi. Tada labai maza siuksliu talpa, grazindama issiaiskinau su konsultante, kad pvz V10 modelio jinai didesne, man turint nama tai aktualu, netinka man po kiekvieno 10 min prasiurbimo purtyt ta talpa. Trecias dalykas- antgaliai, vienas gerai siurbia grindis, bet sudinai kilima, kitas atvirksciai, man visgi reik universalesnio, tai pameginau pardej ta V10, tai jis ir grindis ir kilima su tuo paciu antgaliu gerai visai siurbia. Zodziu, jei nuspresiu imt Dysona, tai V10. Ir manau siusiuos is DE, ten apie 400 euru jis, pas mus be 600 nerandu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 09 18, 23:25)
Done
Su laiku DYSON nelaiko, tada perkam iš ebay/amazon kiniškas batarkes - jos laiko superiniai, kaina apie 20-30 Eur.
Aš turiu ir Xiaomi 10. Vyras pasidomėjo, kodėl kai kuriems jis nelaiko, o gi - dėl neteisingo naudojimo, nes galima krauti tik pilnai iškrovus. Sąžiningai taip ir naudojuos. Man tai jis super. Siurbia ir kraiką, niekas atgal nebyra (kaip čia kažkam kažkas byrėjo). Aišku, gal po kelių metų kažkas atsitiks. Bet dabar - super. Nu jokio nematau skirtumo nuo Dysono. Tik gerokai pigiau.
Cia as ta, kuriai byra
is Boscho mano, bet jau amzina atilsi jam, parejo galutinai. Sudominot su tuo Xiaomi, reiktu susiveikt kur isbandyt ji