QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 31, 12:11)
Ačiū.
___
Ką perkat bernams paaugliams. Kelnės mokyklai, gražūs marškiniai.
Pasidalinkite perliukais.
Nes iš vyrų skyriaus reik, o plotis dar ne vyrų
man tragedija, kojos iki ausu, pats kaip sakalys, ugis nebezmoniskas. zinok nuejau as i apranga siaures mieste ir ten radau visa kruva kelniu mokyklai. 29 dydzio ir 36 ilgio. superiniu visokiu max uz 25 eur. liko itaisyti grazius baltus marskinius.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2023 08 01, 08:43)
Jei bernas lieknesnio- vidutinio kuno sudejimo, tai is vyru skyriaus be sansu, ismatuota bile kiek... tad kol kas dar tinka Reservo, Lindexo 170 dydis, tai valio, ugis jau arti 170.
Ziurekit Jack and Jones brando, jie turi paaugliska 176 dydi, as pernai nupirkau saviskiui 176 dydzio parka, dar skendo, tai va laukia artejancios ziemos, maniskis irgi arti 170, 14 metu. Man apskritai tas brandas atradimas, geros kainos, ypac jei uztaikai ant kokiu akciju- esu pirkus ir is About you ir iz Zalando, taip pat ziema kelte i Helsinki atsitiktinai visai gerai papirkau tikrai gerom kainom, man atrodo cia skandinaviskas brandas, jei neklystu. Pas mus tai fizinej pardej tik vyriski, tai jau tik siustis. Maniskiui isrankuoliui patinka ju rubai- maikes, apatiniai, dzempai, tinka jam stiliukas
Dar Didriksons koks manau turetu but geras 170 dydzio.
tom taylor turi mazu dydziu ir ilgu ilgiu. vat sitas yra nepranokstamas ilgakojams.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 31, 16:54)
Geras variantas. Aš vat panašias pavasariui smėlines kelnes pirkau, panaši medžiaga į džinso.
O pats fainiausias variantas buvo crew velveltkes. Ir labai kokybiškos, kaip naujos liko, turėjo 3. Ir jam patogios buvo. Reiks gal bandyti dabar iš vyrų jas žiet
seniai ziemai perku vyriskas velvetkes is crew, labai svelnios ir megiamos.