Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2017 01 07, 14:20)
dabar ne tik telefonai, bet ir viskas yra sukurta tik garantiniam laikotarpiui. viskas genda po poros metu. ieskojau skalbimo masinos nes musiske moraliskai paseno. specai mane iskvailino. sake nusipirksiu nauja tai tik garantiniam laikotarpiui bus gera. patare turet senute tol kol veiks.

Na daugiau nei prieš aštuonerius metus isigijau skalbimo mašiną. Pfu pfu veikia kuo puikiausiai, dar nereikėjo nei vieną kart taisyti. Tai kaip ir naują pirkau, ne seną smile.gif Aš tiesiog labai nemėgstu paciu pigiausių prekių, geriau brangesnė, bet ilgiau naudojama prekė.
Samsung telefoną beje irgi be gedimų naudojau trejus metus, kol nuo kelių ant šaligatvio lipdama iš mašinos neišmeciau. Amen
Atsakyti

sveikos :) reikia patarimo, nes prireike batuku. Niekad neuzsakinejau is amazon.fr , gal zinote per kiek laiko jie atsiuncia ir kokiu pastu/kurjeriu? O gal yra kokia kontora kaip eswd, kuri teiktu prancuzijos adreso nuoma?

Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2017 01 07, 16:15)
ATSAUKIU. norimu batu kaina pakilo daugiau nei dvigubai blink.gif

Tai aš su tais ecco ir pastrigau.. pardavėjas ne amazonas ir ilgas pristatymo terminas, vos ne menuo.
Gal kuri dar pirko tuos batus ar viskas tvarkoj? Nuskaiciavo pinigus?
Atsakyti
deja, bet tikra tiesa del prekiu - veikia kol garantinis yra. Šaldytuvas jau antras per 6 metus sugedo verysad.gif pirkom tikrai gerus, ne pigius verysad.gif pirmas sugedo po garantinio praejus 3 mėn, taisyt neapsimokėjo, antra pirkom su pratęsta garantija iki 5 m, tai dar garantinis, ačiū D
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 07, 15:36)
Na daugiau nei prieš aštuonerius metus isigijau skalbimo mašiną. Pfu pfu veikia kuo puikiausiai, dar nereikėjo nei vieną kart taisyti. Tai kaip ir naują pirkau, ne seną smile.gif Aš tiesiog labai nemėgstu paciu pigiausių prekių, geriau brangesnė, bet ilgiau naudojama prekė.
Samsung telefoną beje irgi be gedimų naudojau trejus metus, kol nuo kelių ant šaligatvio lipdama iš mašinos neišmeciau. Amen

tai vat, kad pries 8m. dabar jau tiek vargiai ar beveiktu
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 01 07, 14:43)
Tai aš su tais ecco ir pastrigau.. pardavėjas ne amazonas ir ilgas pristatymo terminas, vos ne menuo.
Gal kuri dar pirko tuos batus ar viskas tvarkoj? Nuskaiciavo pinigus?

Ecco jau išsiųsti...
Atsakyti
Gal kam reik vaikisku "auganciu" slidinejimo batu Roces idea (30-35 dydis),pirkom pernai cia LT,moketa virs 140€, naudoti lygiai savaite pernai Austrijoj, siemet viskas basta isaugo unsure.gif noreciau bent 70€ atgaut...juodi musu
https://www.amazon.d...e...&ref=plSrch
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 07 sausio 2017 - 15:10
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 07, 14:11)
Išvažiuoja penktadieniais, pirmadienį-antradieni būna centriniame sandėlyje ir tuomet jau galima rinktis, kokiame mieste ir sandėlyje atsiimineti norite, tad paprastai sekančią dieną po to, kai atsiranda centriniame sandėlyje,  galima atsiimti. Jei pasirenkamas pristatymas į namus, terminai gali šiek tiek pailgėti

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 07, 14:49)
tai vat, kad pries 8m. dabar jau tiek vargiai ar beveiktu

Na praėjusiais metais pirkau dziovykle, ziuresim smile.gif
Atsakyti
gal kas is amazon.co.uk pirks uk adresu?reiktu vaikui batuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif gal kam reiktu Equazen braskiniu,siuo metu vel super akcija 3 for 2,gera kaina gaunasi. https://www.amazon.c...4...=UTF8&psc=1 Pati neplanuoju pirkt,jau prisipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2017 01 07, 15:19)
gal kas is amazon.co.uk pirks uk adresu?reiktu vaikui batuku 4u.gif

Tik ką nupirkau, siuntimas nemokamas buvo, tad nerinkau... Gal dar galima prijungti jūs? Tik kad Panevėžys...
Atsakyti