Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Man tai čia kvailiausia sistema, nes siuntimas atgal dpd paštomatu kainuoja 15 eur. Ir moki iš savų, tai dažnu atveju net prekė tiek nekainuoja. Ir lenkės tą žino, jog lietuvės nesiųs už tokią kainą, todėl naudojasi ta padėtimi. Nieko nesiųsčiau, o bandyčiau viską spręsti per vinted administraciją, nes turi į tai atsižvelgti jeigu bus daug besiskundžiančių.

Per pasta siuncia…

Atsakyti

Po tokių vinted istorijų baisu kažką pirkti iš lenkū🙄

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 06 08, 22:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Klaudijaaa" data-cid="72969265" data-time="1654708574"><div><p>Man tai čia kvailiausia sistema, nes siuntimas atgal dpd paštomatu kainuoja 15 eur. Ir moki iš savų, tai dažnu atveju net prekė tiek nekainuoja. Ir lenkės tą žino, jog lietuvės nesiųs už tokią kainą, todėl naudojasi ta padėtimi. Nieko nesiųsčiau, o bandyčiau viską spręsti per vinted administraciją, nes turi į tai atsižvelgti jeigu bus daug besiskundžiančių.</p></div></blockquote><p>Per pasta siuncia…</p>

Dauguma lenkių kiek skaičiau sutinka tik su siuntimu per dpd arba kurjeriu. biggrin.gif Jokiu paštų... Ir išvis kam reikalingas tų defektuotų prekių siuntimas atgal, kad vėl iš naujo pardavinėtų ?
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2022 06 08, 21:14)
Apie vinted, pirkėja irgi nori grąžinti prekę, nepaskaiciau visko iki galo ir paspaudžia, kad su bėda sutinku. Tai vinted rašo, kad pirkėjai grąžinami pinigai. O kaip man ar tam paciamvinted žinot, kad prekę išsiuntė atgal? Čia LT, paskomatas iki 3€. Ar nebus taip, kad pirkėja ir pinigus atgavo, ir dar prekę pasiliko?

Jeigu sutikote kiek žinau grąžinti prekės nebeprivaloma, skaitosi problema išspręsta. Nors gal klystu....
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2022 06 08, 22:55)
Jeigu sutikote  kiek žinau grąžinti prekės nebeprivaloma, skaitosi problema išspręsta. Nors gal klystu....

Visaip gali būti, bet bent jau pats vinted rašo, kad "jei tavo prekė neatitinka jos aprašymo arba pirkėjas nori pasinaudoti savo teise atšaukti sandorį, pirkėjas turi mums pateikti grąžinamos siuntos sekimo numerį..." tai kaip suprantu, jei pirkėjas neišsiunčia prekės atgal, jis pinigų ir neatgauna. gera, kad man pasitaikė normali pirkėja ir mes jau sutarėm dėl grąžinimo.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2022 06 08, 15:47)
Pasidalinsiu vienu atsiliepimu. Perku tiek iš Boozt, tiek iš Zalando parduotuvių, nes dažnai būna tos pačios prekės, bet skiriasi kainos. Ieškau kur pigiau. Gegužės mėnesį užsisakiau tiek iš Boozt, tiek iš Zalando. Prekes grąžinau abie pardėm vienu metu. Tai Zalando grąžino pinigus 25 dieną, boozt dar laukiu.

Ilgai daina su tais pinigu grazinimais...tiek su Zalando, tiek su Boozt, tiek su about you... as kazkaip dazniausiai is About you perku paskutiniu metu, tai visada renkuos apmokejima atsiimt pastomate, nes buna kol atsiuncia, tada jei netinka grazini, kol tuos pinigus perveda... menesis unsure.gif tai bent jau nemoki pinigu, kol negavau prekiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 06 09, 10:27)
Visaip gali būti, bet bent jau pats vinted rašo, kad "jei tavo prekė neatitinka jos aprašymo arba pirkėjas nori pasinaudoti savo teise atšaukti sandorį, pirkėjas turi mums pateikti grąžinamos siuntos sekimo numerį..." tai kaip suprantu, jei pirkėjas neišsiunčia prekės atgal, jis pinigų ir neatgauna. gera, kad man pasitaikė normali pirkėja ir mes jau sutarėm dėl grąžinimo.

O per ką žadat grąžinti? Kur yra pigiausias siuntimas? Kaip suprantu, per paštą bus apie 6 eurus. Ai, ne taip supratau, galvojau, kad jūs grąžinate į Lenkiją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimule: 09 birželio 2022 - 09:11
QUOTE(rimule @ 2022 06 09, 10:10)
O per ką žadat grąžinti? Kur yra pigiausias siuntimas? Kaip suprantu, per paštą bus apie 6 eurus.

Čia man turi grąžinti, pirkėja iš Lietuvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2022 06 08, 21:55)
Jeigu sutikote  kiek žinau grąžinti prekės nebeprivaloma, skaitosi problema išspręsta. Nors gal klystu....

Turi grąžinti - nusiųsti pardavėjai įrodymą - čekį ar siuntos nr. Aš 2 kartus LT pardavėjoms grąžinau, vieną kartą paštomatu, kitu atveju paštu - neregistruota siunta (pardavėja pati pasiūlė, nes prekė menkos vertės). Grąžinimo atvejais pirkėjas minuse - moka už grąžinimo išlaidas.

O iš lenkių, kiek pirkau, gal 5 siuntas jau gavau, viskas kol kas atitinka kainą/būklę ar net geriau.
Atsakyti
Ar nieks cocooncenter nerenka? ir siaip, jus is prancuzisko perkate? nes pigiau prekes nei pvz co.uk pasitinkus Lietuva, tai kaip cia gaunas? biggrin.gif nemokamas siuntimas d abar kaip suprantu nuo 249 euru... sudetinga rolleyes.gif mano prekes tik 20 euru, tai gal kas nori jungtis su panasiu krepsiuku iki nemokamo siuntimo i FR? tada per eshopa... aisku, nemokamai jau nesigaus
Papildyta:
QUOTE(fantik @ 2022 06 05, 09:59)
<p>Vis dar renku. Nemokamas siuntimas nuo 249 eur. Laukiu krepšelių.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="fantik" data-cid="72967362" data-time="1654151366"><div><p>Laba diena! Renku www.cocooncenter.COM</p><p>krepšelius siųsti jcvetkova@gmail.com</p><p>Vilnius, Žirmūnai prie Banginio. Galiu siųsti paštomatu</p></div></blockquote><p></p>

Jei dar kartais renkate, prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
Mes turime vinted funkciją, kad mums išverstų tekstą paspaudus translate mygtuką. Lenkai to neturi? Ar tyngi naudotis? Užklausiau lietuviškai, tai atsiuntė tik "?" Ar čia su tom poniom tik lenkiškai bendrauti reikia? Jos tai lenkiškai varo. O mes?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 06 09, 13:28)
Mes turime vinted funkciją, kad mums išverstų tekstą paspaudus translate mygtuką. Lenkai to neturi? Ar tyngi naudotis? Užklausiau lietuviškai, tai atsiuntė tik "?" Ar čia su tom poniom tik lenkiškai bendrauti reikia? Jos tai lenkiškai varo. O mes?

Aš poniom tiek pati rašau, tik atsakinėju in english biggrin.gif biggrin.gif suprast aš viską puikiai suprantu lenkiškai, moku neblogai lenkų kalba, bet na rašyt soriukas ne, tai varau angliškai smile.gif bet šiaip parašius angliškai visos tvarkingai ir atsako angliškai
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 06 08, 21:14)
Apie vinted, pirkėja irgi nori grąžinti prekę, nepaskaiciau visko iki galo ir paspaudžia, kad su bėda sutinku. Tai vinted rašo, kad pirkėjai grąžinami pinigai. O kaip man ar tam paciamvinted žinot, kad prekę išsiuntė atgal? Čia LT, paskomatas iki 3€. Ar nebus taip, kad pirkėja ir pinigus atgavo, ir dar prekę pasiliko?

Aš grąžinau kaip pirkėja lt neoriginalius kedus, pardavėja paspaudė iš karto ir pinigai man grįžo atgal, mokėjau iš savo kišenės už grąžinimą, vinted tokių gražinimų nekontroliuoja. Nebent jei pardavėja pinigų grąžinimo mygtuką paspaus tik kai atgaus atgal siuntą. O jūsų atveju - jei jau paspaudėte, ji gali ir neišsiųsti. pinigai grįš jai.
Atsakyti