QUOTE(Carlin @ 2022 06 03, 15:11)
aš tai šiandien pikta ant DPD iki negaliu. Pardaviau prekę į Lenkiją - vinted sugeneravo dpd kodą, nuvažiavau prie paštomato, suvedžiau kodą, jis ten kažką paburzgė paburzgė ir viskas. Nei lipduko, nieko. Skambinu DPD - konsultantė kažkokius vėjus pasakoja apie persikraunantį aparatą, kuris realiai nieko nedaro, tada galų gale sutinka, kad gal neišspausdino lipduko ir pasiūlo atsiųsti man lipduką el. paštu, kas reiškia, kad turiu važiuoti susirasti spausdintuvą, jį atsispausdinti ir tada vėl grįžti prie paštomato!!!
taip supykau - parašiau ir vinted, bet tyla. Dabar esu pardavus prekę, bet neturiu kaip ją išssiųsti.
Man pora katu buvo panasi situacija su LP express, galvojau gal popierius paibaige, tai viena kart uzdariau dureles ir nesiunciau. Tada grizus parasiau vinted, kol sureagavo, tada anuliavo uzsakyma, pirkeja norejo skubiai gaut preke, tai pingus pervede dar karta. O kita karta, ant voko ranka uzrasiau siuntos nr ir idejau. Bet baisiai nervina, kad trukdaisi,turi rasineti, pries pirkeja atsiprasineti.. Bet cia gal del pastomato kaltes
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 05, 11:55)
Kokius ir kur perkate perfumuotus skalbiklius? Kas tikrai pasiteisino?
Esu Krispo pirkus Antoine, tai lb man jis fainas, skalbiu tik tuos rubus kur rankom, tai ilgai uztenka.. Pirkau su nuolaida, tai net neziurejau ar parsisiusti iseina pigiau