Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ralija @ 2022 06 04, 09:28)
Sky parke šventė buvo - vaikų amžius nuo 3 iki 14 metų. Visi sveiki )

Mes irgi sventem dukros 8 metu gimtadieni siemet Skyparke, pries tai ir sunaus ne viena gimtadieni ir siaip sveciuose, tai man kazkaips suds* tas skyparkas… zmoniuuuu…. Buvom darbo diena vakare, bijau pagalvot kas daros savaitgali! Toks jausmas, kad zmoniu skaiciaus visiskai neriboja! Tad su saugumu man tas vaizdelis nieko bendro tikrai neturi unsure.gif o ir tas dvokas man ten smirdanciom kojinem ir prakaitu… zodziu, jei gimtadienis vasara, tikrai ne ten… lauke kazka daryciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 05 birželio 2022 - 08:51
QUOTE(-Braskeele @ 2022 06 05, 09:49)
Mes irgi sventem dukros 8 metu gimtadieni siemet Skyparke, pries tai ir sunaus ne viena gimtadieni ir siaip sveciuose, tai man kazkaips suds* tas skyparkas… zmoniuuuu…. Buvom darbo diena vakare, bijau pagalvot kas daros savaitgali! Toks jausmas, kad zmoniu skaiciaus visiskai neriboja! Tad su saugumu man tas vaizdelis nieko bendro tikrai neturi unsure.gif o ir tas dvokas man ten smirdanciom kojinem ir prakaitu… zodziu, jei gimtadienis vasara, tikrai ne ten… lauke kazka daryciau

Nuo pandemijos pradžios ten taip tuuuuščia. O vasarą ten visada tuščia. Kai tik atsidarė, kai būdavo šalta - tikrai buvo bumas. Paskutiniu metu keli žmonės ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 birželio 2022 - 08:56
QUOTE(fantik @ 2022 06 02, 09:29)
<p>Laba diena! Renku www.cocooncenter.COM</p><p>krepšelius siųsti jcvetkova@gmail.com</p><p>Vilnius, Žirmūnai prie Banginio. Galiu siųsti paštomatu</p>

tuoj prisijungsiu
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2022 06 05, 09:46)
Prisidedu prie klausimo  4u.gif turiu saulės alergiją, ieškau mineralinio kremo spf50.
Gal kas išbandėte Biosolis produkciją?
https://www.gintarine.lt/biosolis-2

labai geros priemones la roche , dermatologe rekomendavo ir yra dabar 20 proc nuolaida perkant 3 sios firmos priemones . junkites prie uzsakymo Fantik kaip tik renka ir truksta iki free ship

La Roche-Posay Anthelios XL Ultralight Invisible Spray SPF50+ 200ml yra labai stipriai apsauganti nuo saulės priemonė, specialiai sukurta jautriai odai, linkusiai į saulės netoleravimą.

https://www.cocoonce...0-ml/35550.html

[url=https://www.cocooncenter.es/gamas/la-roche-posay-anthelios.html]https://www.cocooncenter.es/gamas/la-roche-...-anthelios.html[/url

JUNKITES PRIE COCOONCENTER..CERA VE kosmetikai 20 proc nuolaida ... siandien paskutine akcijos diena
https://www.cocooncenter.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 05 birželio 2022 - 09:54
Kokius ir kur perkate perfumuotus skalbiklius? Kas tikrai pasiteisino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 05, 10:55)
Nuo pandemijos pradžios ten taip tuuuuščia. O vasarą ten visada tuščia. Kai tik atsidarė, kai būdavo šalta - tikrai buvo bumas. Paskutiniu metu keli žmonės ten.

Nezinau kada ten tuscia unsure.gif kovo gale sventem dukros gimtadieni, nesu macius ten tiek zmoniu, nors kaip ir minejau, esam dalyvave tem ne vienam gimtadieny ir siaip vaikai nuvarydavo pasokinet. Gal vasara maziau zmoniu...
Atsakyti
Žmones žmonėm, bet rimtai uzsigalvojau, jei būtų tik +-10-meciai, tai kaip ir dzin, jų labai prižiūrėti nereikia, bet va su 4-meciais tai bėda. Jau paskui dvimete dukra moonlande begiojau tiek, kad nei į WC nueiti, nei vandens atsigerti. O čia dar du tokie judrūs bus, kaip juos prižiūrėti, kad nei patys sau sprando nenusisuktu ir kad didesni neužlektų. Gamtoje irgi variantas, tuo labiau, kad turim sodą, bet visi gimtadieniai beveik tik jame, tiesiog nusibodo, o ir veiklos ten maža.... Tada gaunasi kaip eilinis savaitgalis, o ne gimtadienis.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 06 03, 15:11)
aš tai šiandien pikta ant DPD iki negaliu. Pardaviau prekę į Lenkiją - vinted sugeneravo dpd kodą, nuvažiavau prie paštomato, suvedžiau kodą, jis ten kažką paburzgė paburzgė ir viskas. Nei lipduko, nieko. Skambinu DPD - konsultantė kažkokius vėjus pasakoja apie persikraunantį aparatą, kuris realiai nieko nedaro, tada galų gale sutinka, kad gal neišspausdino lipduko ir pasiūlo atsiųsti man lipduką el. paštu, kas reiškia, kad turiu važiuoti susirasti spausdintuvą, jį atsispausdinti ir tada vėl grįžti prie paštomato!!!
taip supykau - parašiau ir vinted, bet tyla. Dabar esu pardavus prekę, bet neturiu kaip ją išssiųsti.

Man pora katu buvo panasi situacija su LP express, galvojau gal popierius paibaige, tai viena kart uzdariau dureles ir nesiunciau. Tada grizus parasiau vinted, kol sureagavo, tada anuliavo uzsakyma, pirkeja norejo skubiai gaut preke, tai pingus pervede dar karta. O kita karta, ant voko ranka uzrasiau siuntos nr ir idejau. Bet baisiai nervina, kad trukdaisi,turi rasineti, pries pirkeja atsiprasineti.. Bet cia gal del pastomato kaltes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 05, 11:55)

Esu Krispo pirkus Antoine, tai lb man jis fainas, skalbiu tik tuos rubus kur rankom, tai ilgai uztenka.. Pirkau su nuolaida, tai net neziurejau ar parsisiusti iseina pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2022 06 05, 20:46)
Man pora katu buvo panasi situacija su LP express, galvojau  gal popierius paibaige, tai viena kart uzdariau dureles ir nesiunciau. Tada grizus parasiau vinted, kol sureagavo, tada anuliavo uzsakyma, pirkeja  norejo skubiai gaut preke, tai  pingus pervede dar karta. O kita karta, ant voko ranka uzrasiau siuntos nr ir idejau. Bet baisiai nervina, kad trukdaisi,turi rasineti, pries pirkeja atsiprasineti.. Bet cia gal del pastomato kaltes  ax.gif

DPD tai net durelių neatidaro, kol lipdukas neatspausdintas. Tai irgi teko per vinted atšaukti, pirko iš naujo ir vežiau į kitą paštomatą.
Žiauriai nervina tokie dalykai.

QUOTE(r@mke @ 2022 06 05, 20:46)
Esu Krispo pirkus  Antoine, tai lb man jis fainas, skalbiu tik tuos rubus kur rankom, tai ilgai uztenka.. Pirkau su nuolaida, tai net neziurejau ar parsisiusti iseina pigiau  4u.gif

aš irgi Antoine esu turėjus, bet nežinau ar kartočiau. Kaina didelė, o kvapo aš beveik nejaučiau. Skalbiklis ir minkštiklis classic buvo, gal nebent Intense norėčiau pabandyt.
Atsakyti
Megoje Krispo prieš kelias dienas pirkau visų keturių skalbiklių miniukų rinkinį už 10eur. Kiek žiūrėjau internete,tai tik čia galima įsygyti su 10% nuolaida pigiau ir dovanėlę duoda, kodas YOURBEAUTY10
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 06 05, 20:53)
Žmones žmonėm, bet rimtai uzsigalvojau, jei būtų tik +-10-meciai, tai kaip ir dzin, jų labai prižiūrėti nereikia, bet va su 4-meciais tai bėda. Jau paskui dvimete dukra moonlande begiojau tiek, kad nei į WC nueiti, nei vandens atsigerti. O čia dar du tokie judrūs bus, kaip juos prižiūrėti, kad nei patys sau sprando nenusisuktu ir kad didesni neužlektų. Gamtoje irgi variantas, tuo labiau, kad turim sodą, bet visi gimtadieniai beveik tik jame, tiesiog nusibodo, o ir veiklos ten maža.... Tada gaunasi kaip eilinis savaitgalis, o ne gimtadienis.

Tai nebutina savam sode:) organizuoja gi visokius ten lazerius po miskus begiot ir pan. mes esam ne karta svente taip
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 05, 10:55)

Kas tai per skalbikliai? 🙈
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 06 06, 10:16)
Tai nebutina savam sode:) organizuoja gi visokius ten lazerius po miskus begiot ir pan. mes esam ne karta svente taip

Ane blink.gif kas čia per dalykas? Dažasvydi tai žinau, bet daugiau atsilikusi...
Atsakyti