QUOTE(-Braskeele @ 2022 06 02, 15:27)
Matyt neturit didesniu problemu gyvenime, jei cia tokia drama isputet

Dziaukites, puikios kainos pas lenkus

pirkau jau pora daiktu, viskas puiku, ir kaina kokie 30 proc mazesne nei pas mus praso...taip, kaip kazkas cia rase, mum parduot bus sunkiai, nes sunku bus konkuruot su lenku kainom

bet pirkimui puiku. O del tu susitikimu, tai matyt perdaug laisvo laiko turit, as jau seniai nevazineju per puse miestu striukyciu po 8 eurus ziurineti ir tiesa sakant nuosirdziai nesuprantu tai daranciu

kai perki kazkoki brangesni daikta arba nori matuotis, tada taip, taries, vaziuoji, bet tokiu pas mane ko gero 5 proc sandoriu vinted

taip kad dziaukites nauja galimybe, o ne ieskokit s... slieku

manau tobulins ta naujove dar, galimai ives koki filtra pagal sali, o gal ir ne, bet man kazkaip visai netrukdo kol kas ta Lenkija

pagal kainas matosi kur LT skelbimas, kur lenku, tiesiog neatidarai jo ir varai toliau
atvirkščiai
gal tik vienišas, nieko neturintis gyvenime žmogus gali sau leisti vajevotis su kažkokiais sukčiais vaikais iš Vintedo. Arba tik kvailas žmogus mėto savo pinigus, kad po to išmestų nusipirktą blogą prekę ar pats ją perpardavinėtų kitam

aš nenoriu tokiom nesąmonėm užsiimti, aš ne prekeivė
ir vis tiek po to reiktų eiti į normalią parduotuvę pirktis naujo daikto
jau porą daiktų, ot tai daug, kad galite statistiką kažkokią daryti
kodėl striukyčių po 8 eurus? būna labai gerų, firminių iš JAV striukių, batų, maudymukų ar pan. dalykų, kurie nauji, tik pamatuoti, nerealaii gražūs, kokių čia nėra. Ir žmonės draugiški, prideda foto su centimetru, tada matosi kaip matuoja ir supranti ar tiks. Visiems gerai, pardavėjas džiaugiasi, kad pardavė netikusią, jei jau rizikavo sau siųstis įš JAV, pirkėjas džiaugiasi gavęs prekę. Ir jokių ginčių, nesveikų ilgų susirašinėjimų su priekaištais ir prašymais grąžinti