Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, jūs čia visažinės ir pagalbininkės 4u.gif
Kas darosi su Vinted? Aš ten vargiai susigaudau, krenta vien lenkiškos prekės. Ar įmanoma dar nusistatyti Lietuvą? Kaip tą padaryti? Ar išsiregistruoti iš tos nesąmonės?
Bet kas tada alternatyva? Labai gerų originalių daiktų rasdavau pas vilniečius ar regione. Gaila labai verysad.gif
Atsakyti

Sveikos, jūs čia visažinės ir pagalbininkės 4u.gif
Kas darosi su Vinted? Aš ten vargiai susigaudau, krenta vien lenkiškos prekės. Ar įmanoma dar nusistatyti Lietuvą? Kaip tą padaryti? Ar išsiregistruoti iš tos nesąmonės?
Bet kas tada alternatyva? Labai gerų originalių daiktų rasdavau pas vilniečius ar regione. Gaila labai verysad.gif

Rankiniu budu nebent ieskoti o kodel bijot siustis is lenku?

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 06 02, 14:06)
<p>Rankiniu budu nebent ieskoti o kodel bijot siustis is lenku?</p>

įvedžiau 'Lietuva', tai išmetė tik 3 lapus iš viso bet kokių 39 dydžio batų. O anksčiau juk šimtais puslapių mesdavo.
Nes vieni sukčiai tame Vintede. Visada pirkdavau tik iš rankų, jei nebijo susitikti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 14:15)
įvedžiau 'Lietuva', tai išmetė tik 3 lapus iš viso bet kokių 39 dydžio batų. O anksčiau juk šimtais puslapių mesdavo.
Nes vieni sukčiai tame Vintede. Visada pirkdavau tik iš rankų, jei nebijo susitikti.

ir perku ir parduodu vinted niekada sukčių nepasitaikė unsure.gif
tuk tuk tuk į medį 😃
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2022 06 02, 14:39)
ir perku ir parduodu vinted niekada sukčių nepasitaikė  unsure.gif
tuk tuk tuk į medį 😃

na gal aš taip grubiai parašiau
sukčiais laikau visokeriopus vėplas, nemokančius tiksliai išmatuoti, nepastebėjusius kažkokios dėmelės, rašančius naujas, kai bent kartą dėvėtas ir pan.
Kam man problemos gyvenime su tokiais po to aiškintis, o iš Lenkijos tai iš viso
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 15:57)
na gal aš taip grubiai parašiau
sukčiais laikau visokeriopus vėplas, nemokančius tiksliai išmatuoti, nepastebėjusius kažkokios dėmelės, rašančius naujas, kai bent kartą dėvėtas ir pan.
Kam man problemos gyvenime su tokiais po to aiškintis, o iš Lenkijos tai iš viso

Matyt neturit didesniu problemu gyvenime, jei cia tokia drama isputet biggrin.gif Dziaukites, puikios kainos pas lenkus bigsmile.gif pirkau jau pora daiktu, viskas puiku, ir kaina kokie 30 proc mazesne nei pas mus praso...taip, kaip kazkas cia rase, mum parduot bus sunkiai, nes sunku bus konkuruot su lenku kainom unsure.gif bet pirkimui puiku. O del tu susitikimu, tai matyt perdaug laisvo laiko turit, as jau seniai nevazineju per puse miestu striukyciu po 8 eurus ziurineti ir tiesa sakant nuosirdziai nesuprantu tai daranciu rolleyes.gif kai perki kazkoki brangesni daikta arba nori matuotis, tada taip, taries, vaziuoji, bet tokiu pas mane ko gero 5 proc sandoriu vinted smile.gif taip kad dziaukites nauja galimybe, o ne ieskokit s... slieku biggrin.gif manau tobulins ta naujove dar, galimai ives koki filtra pagal sali, o gal ir ne, bet man kazkaip visai netrukdo kol kas ta Lenkija smile.gif pagal kainas matosi kur LT skelbimas, kur lenku, tiesiog neatidarai jo ir varai toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 02 birželio 2022 - 14:28
QUOTE(zibuteg @ 2022 06 02, 14:39)
ir perku ir parduodu vinted niekada sukčių nepasitaikė  unsure.gif
tuk tuk tuk į medį 😃

nu ir reikėjo man čia parašyt doh.gif

šiandien nueinu pasiimti pirmos siuntos ,pirktos iš Lenkijos per vinted ir randu tuščią atplėštą voką doh.gif doh.gif
prisikarksėjau blink.gif

nemanau , kad pardavėja neįdejo . Galvoju , kad kas nors atplėšė ir išsiėmė.
Siunčiausi delninukę.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 06 02, 15:27)
Matyt neturit didesniu problemu gyvenime, jei cia tokia drama isputet biggrin.gif  Dziaukites, puikios kainos pas lenkus bigsmile.gif  pirkau jau pora daiktu, viskas puiku, ir kaina kokie 30 proc mazesne nei pas mus praso...taip, kaip kazkas cia rase, mum parduot bus sunkiai, nes sunku bus konkuruot su lenku kainom unsure.gif  bet pirkimui puiku. O del tu susitikimu, tai matyt perdaug laisvo laiko turit, as jau seniai nevazineju per puse miestu striukyciu po 8 eurus ziurineti ir tiesa sakant nuosirdziai nesuprantu tai daranciu rolleyes.gif  kai perki kazkoki brangesni daikta arba nori matuotis, tada taip, taries, vaziuoji, bet tokiu pas mane ko gero 5 proc sandoriu vinted smile.gif taip kad dziaukites nauja galimybe, o ne ieskokit s... slieku biggrin.gif  manau tobulins ta naujove dar, galimai ives koki filtra pagal sali, o gal ir ne, bet man kazkaip visai netrukdo kol kas ta Lenkija smile.gif pagal kainas matosi kur LT skelbimas, kur lenku, tiesiog neatidarai jo ir varai toliau smile.gif

atvirkščiai
gal tik vienišas, nieko neturintis gyvenime žmogus gali sau leisti vajevotis su kažkokiais sukčiais vaikais iš Vintedo. Arba tik kvailas žmogus mėto savo pinigus, kad po to išmestų nusipirktą blogą prekę ar pats ją perpardavinėtų kitam smile.gif aš nenoriu tokiom nesąmonėm užsiimti, aš ne prekeivė
ir vis tiek po to reiktų eiti į normalią parduotuvę pirktis naujo daikto smile.gif

jau porą daiktų, ot tai daug, kad galite statistiką kažkokią daryti ax.gif
kodėl striukyčių po 8 eurus? būna labai gerų, firminių iš JAV striukių, batų, maudymukų ar pan. dalykų, kurie nauji, tik pamatuoti, nerealaii gražūs, kokių čia nėra. Ir žmonės draugiški, prideda foto su centimetru, tada matosi kaip matuoja ir supranti ar tiks. Visiems gerai, pardavėjas džiaugiasi, kad pardavė netikusią, jei jau rizikavo sau siųstis įš JAV, pirkėjas džiaugiasi gavęs prekę. Ir jokių ginčių, nesveikų ilgų susirašinėjimų su priekaištais ir prašymais grąžinti
Atsakyti

nu ir reikėjo man čia parašyt doh.gif

šiandien nueinu pasiimti pirmos siuntos ,pirktos iš Lenkijos per vinted ir randu tuščią atplėštą voką doh.gifdoh.gif
prisikarksėjau blink.gif

Siunčiausi delninukę.

O kaip siuntėtės? Paprastu paštu ar per paštomatą?

Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2022 06 02, 19:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zibuteg" data-cid="72967655" data-time="1654184201"><div><p>nu ir reikėjo man čia parašyt vartotojo įkelta nuotrauka

šiandien nueinu pasiimti pirmos siuntos ,pirktos iš Lenkijos per vinted ir randu tuščią atplėštą voką vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
prisikarksėjau vartotojo įkelta nuotrauka

Siunčiausi delninukę.</p></div></blockquote><p>O kaip siuntėtės? Paprastu paštu ar per paštomatą?</p>

DPD manau viskas išsispręs, bet va rūpesčių kiek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 02, 19:57)
biggrin.gif atvirkščiai
gal tik vienišas, nieko neturintis gyvenime žmogus gali sau leisti vajevotis su kažkokiais sukčiais vaikais iš Vintedo. Arba tik kvailas žmogus mėto savo pinigus, kad po to išmestų nusipirktą blogą prekę ar pats ją perpardavinėtų kitam smile.gif aš nenoriu tokiom nesąmonėm užsiimti, aš ne prekeivė
ir vis tiek po to reiktų eiti į normalią parduotuvę pirktis naujo daikto smile.gif

jau porą daiktų, ot tai daug, kad galite statistiką kažkokią daryti ax.gif
kodėl striukyčių po 8 eurus? būna labai gerų, firminių iš JAV striukių, batų, maudymukų ar pan. dalykų, kurie nauji, tik pamatuoti, nerealaii gražūs, kokių čia nėra. Ir žmonės draugiški, prideda foto su centimetru, tada matosi kaip matuoja ir supranti ar tiks. Visiems gerai, pardavėjas džiaugiasi, kad pardavė netikusią, jei jau rizikavo sau siųstis įš JAV, pirkėjas džiaugiasi gavęs prekę. Ir jokių ginčių, nesveikų ilgų susirašinėjimų su priekaištais ir prašymais grąžinti

Tai juk rasiau, brangesnius daiktus arba tuos kuriuos noriu matuotis vaziuoju ir matuojuos mirksiukas.gif tiesiog jus labai piktinates, kad daug lenku skelbimu, taip daug, nes lenku kokie 40 milijonu, o musu kokie 2,5. Tai logiska, kad jus skelbimu daug. Tik man pvz jokios problemos juos skipint, jei noriu pirkt LT mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip tik vakar ir man kliuvo nuo lenkų, tikrai nieko prieš juos neturiu, jau nemažai iš manęs nupirko. Pirkau ir aš, aprašyme daiktas naujas, be etiketės. Dar klausiau ar yra kokių defektų? Ne, daiktas naujas. Išpakuoju o prekė su dėmėm ... ir išskalbtas kažkokiais pigiais milteliais, kvapas .... Na ką iškėliau problemą taip ir taip. Atrašo pardavėja: tai jei poniai nepatinka, grąžinkit. Grąžinčiau, bet
siuntimas brangesnis nei pirkinys. Tada pradėjo pulti, kad turbūt tai jūsų būdas gauti prekių nemokomai, kad daiktas buvo be dėmių ir t.t. Galiausiai grąžino pinigus, su žodžiais kad jį negadins savo dienos dėl xx eurų, imkit savo pinigus.
Supratau, kad ten žmonės kažkaip kitaip mato naują prekę, gal ne tokie atidus, gal ir ne norėjo apgauti, tiesiog nepastebėjo tų dėmių. Per tiek metų pirmas konfliktas.
Dar įdomu, kad kilus tokiai situacijai, kai nesusitari geruoju su pardavėju, mes turim gražinti pirkinį, LT tai ne problemą, o kaip grąžinti lenkams? pigiausią siuntimą radau 6 eur.
Atsakyti