Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kai einu apmoket ismeta - There is no carrier available. Check back soon if we are already delivering to your destination..

Valio  pavyko :)

Gal kad per VPN jungiausi,  Per Edge pavyko prisijungt ir ryte uzsisakiau.

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2022 05 31, 08:59)
Aš užpildau grąžinimo lapą yoox puslapį, ten duoda kodą, kurį užrašau ant yoox į siuntą buvusio įdėto lipduko. Tuomet kviečiu telefonu kurjerį

QUOTE(gaikaSJ @ 2022 05 31, 09:30)
aš seniau skambindavau, bet prieš 3 metus ko gero pask kartą, šiaip operatyviai viskas pas juos.

Ačiū už greitus patarimus! Mano siunta jau iškeliavo smile.gif
Atsakyti

Taip biggrin.gifbiggrin.gifir manau mum tik į naudą bigsmile.gifnes kainos daug ko gerokai žemesnės nei musiškių... pvz už 20 euru gali puikius Ecco batus vaikiškus nupirkt dėvėtus, kai pas mus glušės (atleiskit už išsireiškimą) 40 eurų už taip normaliai avėtus prašo unsure.gifnes nugi už naujus mokėjo parduotuvėj 99 unsure.giftaip kad manau čia viskas bus labai čiki. Aš va pati šian siųsiu pirmą siuntą lenkaitei bigsmile.gif

Tikrai mums perkant į naudą, bet man pasirodė, kad jų labai gera kokybė prasilenkia su mūsų supratimu. Tik praktika parodys. O parduoti naujus daiktus, siųstus iš usa, bent jau man nebesiseka.

Atsakyti

Parduoti dabar bus dar sunkiau.

Atsakyti

Ar yra koks aboutyou kodas?

Atsakyti

Susidubliavo, sorry  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolale: 31 gegužės 2022 - 21:37
QUOTE(Madam V @ 2022 05 31, 19:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Braskeele" data-cid="72966162" data-time="1653893746"><div><p>Taip vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukair manau mum tik į naudą vartotojo įkelta nuotraukanes kainos daug ko gerokai žemesnės nei musiškių... pvz už 20 euru gali puikius Ecco batus vaikiškus nupirkt dėvėtus, kai pas mus glušės (atleiskit už išsireiškimą) 40 eurų už taip normaliai avėtus prašo vartotojo įkelta nuotraukanes nugi už naujus mokėjo parduotuvėj 99 vartotojo įkelta nuotraukataip kad manau čia viskas bus labai čiki. Aš va pati šian siųsiu pirmą siuntą lenkaitei vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tikrai mums perkant į naudą, bet man pasirodė, kad jų labai gera kokybė prasilenkia su mūsų supratimu. Tik praktika parodys. O parduoti naujus daiktus, siųstus iš usa, bent jau man nebesiseka.</p>

Taip! Del tos bukles ir as pastebejau🙈zymi labai gera, bet jau tikrai ner labai gera…visgi, gera kainos ir kokybes santyki atrast galima.
Atsakyti
Kaip suprantu ne viskam zalando nuolaidos kodas? Pvz vaikiškiems netaiko?
Atsakyti
Gal kas nori jungtis prie yoox 10 eur siuntimui pasidalinti? Vilnius 4u.gif
Atsakyti
Gal Douglas ar Kristianos nuolaidos kodas koks yra?
Atsakyti

Laba diena! Renku www.cocooncenter.COM

krepšelius siųsti jcvetkova@gmail.com

Vilnius, Žirmūnai prie Banginio. Galiu siųsti paštomatu

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2022 05 31, 10:17)

Valio  pavyko smile.gif</p>
<p>Gal kad per VPN jungiausi,  Per Edge pavyko prisijungt ir ryte uzsisakiau.</p>

Gal kokį koduką vynams radot? Nekyla ranka užsakinėt be kodų, kaina vos kaip pas mus gaunas ax.gif
Atsakyti