Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Irreelle @ 2017 01 07, 12:16)
Merginos, zadu pirma karta pirkti is Asdos. Pradiniam lape radau tik tokia info:
Asda George - drabužiai, avalynė, prekės namams – siuntimas 10-15£ , yra 35 prekių limitas

Ar nepasikeitusi sita info? Ar dar yra dar kokiu niuansu, kuriuos tureciau zinoti? Asdos temoje info irgi jokios nėra ta tema.

Nėra daugiau jokių, kątik pirkau prieš savaitę. Man visada, kiek esu pirkus, siuntimas būna 10 sv., niekada nebuvo 15.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 01 07, 12:27)
Merginos, o kuria diena ESWD issiuncia prekes is DE ir kada mazdaug buna LT?

Išvažiuoja penktadieniais, pirmadienį-antradieni būna centriniame sandėlyje ir tuomet jau galima rinktis, kokiame mieste ir sandėlyje atsiimineti norite, tad paprastai sekančią dieną po to, kai atsiranda centriniame sandėlyje, galima atsiimti. Jei pasirenkamas pristatymas į namus, terminai gali šiek tiek pailgėti
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 07, 13:11)
Nėra daugiau jokių, kątik pirkau prieš savaitę. Man visada, kiek esu pirkus, siuntimas būna 10 sv., niekada nebuvo 15.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Samsung S7 telefonas sidabrinis 476,50 eur per DE. Vakar kolega apsiprekino:
https://www.smarterp...campaign=Idealo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 07 sausio 2017 - 13:21
Pirksiu amazon.de batus tiesiai i lt. Kaunas. Kam lb reik galiu persiusti.reiktu poros merginu kompanijai😉
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2017 01 07, 12:05)
Turim mes lygiai tokia pacia,irgi S dydzio,tai neatsidziaugiame. Tikrai smagi kuprine,tik pabijojau skalbimo masinoje plaut,kad nesuluztu nugaryte.
Tik man kartais vietos pritruksta viduje,nes jei nesasi visas pratybas,ten kokia papke sasiuvyniu,dar maisto dezute,tai jau sunkiai ir penala sutalpiname smile.gif

Nupirkit priespieciu dėžutei tą spec krepšelį, kuris segasi prie kuprinės, kai jau nesis - prisisegs ir viskas viduje tilps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 07 sausio 2017 - 13:28
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 07, 14:18)
Samsung S7 telefonas sidabrinis 476,50 eur per DE. Vakar kolega apsiprekino:
https://www.smarterp...campaign=Idealo

Daug metu buvau Samsung fane. Bet pradejau pastebeti, kad jie pasidare tie telefonai, kuriuos keisti reikia kas 2 metus. Pradeda daryt nesamones.
Su Sony to nera buve.
Dabar reikia naujo ir blaskausi ka pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 07, 13:28)
Daug metu buvau Samsung fane. Bet pradejau pastebeti, kad jie pasidare tie telefonai, kuriuos keisti reikia kas 2 metus. Pradeda daryt nesamones.
Su Sony to nera buve.
Dabar reikia naujo ir blaskausi ka pirkt  ax.gif

Ne tik samsungai,visi telefai gaminami porai metu. Valio,jei laiko ilgiau.
Atsakyti
kas pigiau - 39sv per UK adresą ar 35dol per tarpininke?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 01 07, 13:35)
kas pigiau - 39sv per UK adresą ar 35dol per tarpininke?

Nežinant prekės svorio bei duomenų, ar yra vietinis mokestis už siuntimą, sunku parašyt. Be to iš JAV siųstųmet laivų ar lėktuvu per tarpininke?
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2017 01 07, 14:22)
Pirksiu amazon.de batus tiesiai i lt. Kaunas. Kam lb reik galiu persiusti.reiktu  poros merginu kompanijai😉

ATSAUKIU. norimu batu kaina pakilo daugiau nei dvigubai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 07, 14:28)
Su Sony to nera buve.
Dabar reikia naujo ir blaskausi ka pirkt  ax.gif

dabar ne tik telefonai, bet ir viskas yra sukurta tik garantiniam laikotarpiui. viskas genda po poros metu. ieskojau skalbimo masinos nes musiske moraliskai paseno. specai mane iskvailino. sake nusipirksiu nauja tai tik garantiniam laikotarpiui bus gera. patare turet senute tol kol veiks.
Atsakyti