Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(nieko_sau @ 2021 11 25, 22:33)
Ar kas  iš vilniečių norėtų jungtis prie https://www.landsend.de/ siuntimui padalinti? ten dabar -50%
siuskit tanitaaa761@gmail.com

dar renku
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 11 26, 09:04)
Labas rytas,
Renku https://www.cocooncenter.com/ Kaune. Tvarkingus krep6elius su nuorodom, kainom, ir pasirinkus pristatymo šalimi Lietuvą siūskite:
kristinajuodiene@gmail.com

tikrai gerų kainų yra

truksta apie 30 eu
Atsakyti
Ar man vienai atrodo, kad šiemet ne kažką su nuolaidom blink.gif stebėjau kelias namų kvapų paėduotuves, tai arba iš vis jokių nuolaidų arba simbolinės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2021 11 26, 16:36)
Ar man vienai atrodo, kad šiemet ne kažką su nuolaidom blink.gif  stebėjau kelias namų kvapų paėduotuves, tai arba iš vis jokių nuolaidų arba simbolinės blink.gif

Ne vienai! Visiskai jokiu nuolaidu, as 11.11 kai ka pigiau nusipirkau nei dabar kainuoja! Stebejau kelias prekes keliose tiek Lt, tiek uzsienio pardese, snipstas, nieko unsure.gif rami galva, pinigu sutaupiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 11 26, 15:05)
Ne vienai! Visiskai jokiu nuolaidu, as 11.11 kai ka pigiau nusipirkau nei dabar kainuoja! Stebejau kelias prekes keliose tiek Lt, tiek uzsienio pardese, snipstas, nieko unsure.gif rami galva, pinigu sutaupiau biggrin.gif

As prieš savaite pigiau zelando ir abautyou papirkau biggrin.gif
O taip tikėjaus kalėdinių dovanų visiems pripirkt biggrin.gif
Atsakyti
Aš net zarahome smulkmenos nenusipirkau, nes atsiimti neina pardėj, o pristatymas 10 eur.
Tai tiek to.
Douglas 15 off duoda. Gal tiek to irgi.
Net ir USA nepadarė nuolaidų, norėjau vienų priemonių plaukams.
Keistas BF kažkoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 lapkričio 2021 - 16:26
QUOTE(D'esire @ 2021 11 26, 15:36)
Ar man vienai atrodo, kad šiemet ne kažką su nuolaidom blink.gif  stebėjau kelias namų kvapų paėduotuves, tai arba iš vis jokių nuolaidų arba simbolinės blink.gif

Praeitais metais pirkom Chiara firenze gerom kainom. Norejau siais metais,bet nekazka.

Papildyta:
O sakykit,matau cocooncenter lojalumo skiltyje,kad turiu 3€,kaip juos panaudot naujame uzsakyme?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2021 11 26, 18:48)
Praeitais metais pirkom Chiara firenze gerom kainom. Norejau siais metais,bet nekazka.

O Chiara Firenze negaliotų -20% kur dabar duoda BF visoms prekėms ir papildomai 20% išmeta suvedus el. paštą prenumeratai 🤔 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2021 11 26, 15:36)

Tragedija kaip ner ka pirkti. Lindex -25% tai nesenai buvo, Pegasas -20 ne knygom, tai delionem daznai pas juos po -30% buna. Knygom buvo, tai kruva isimciu padare kad net ner ka pirkt. Zaislu pardes tai tuos pacius -20 ka ir pries savaite 🤷‍♀️ Pandora -20, pirkau is lenku nes del kuros geresnes kainos gavos nors siaip yra buve kad duodavo 2 perki, 3 nemokamai. Nezinau kur tuos nuolaidos. Boozt is vis nesamone kaina. Nu kitchen.eu duoda -25 viskam. Bet siaip nieko ypatinga
Atsakyti
Flokati -40 4u.gif Tapkes pirkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 26 lapkričio 2021 - 18:05
QUOTE(donaa @ 2021 11 26, 17:50)
O Chiara Firenze negaliotų -20% kur dabar duoda BF visoms prekėms ir papildomai 20% išmeta suvedus el. paštą prenumeratai 🤔 4u.gif

Tai kainos nurodytos su BF nuolaida ir jei plus uz prenumerata,vistiek gaunas brnagiau gerokai,nei praeitais metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 26 lapkričio 2021 - 18:44
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 11 26, 14:52)
truksta apie 30 eu

gal dar kažkam Kaune ar su siuntimu reikia iš https://www.cocooncenter.com/
trūksta apie 15 eu
Atsakyti